Sfat achizitionare masina!, Ce masina sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina!, Ce masina sa-mi iau?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
pe naiba, aia are confortul din 10 espero-uri
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
2.0 150cai (noua)
La tester nu a aparut decat o eroare la senzoul de portbagaj deschis (nu functioneaza actuatorul).nu bate, nu troncane nu vibreaza volanul, motorul trage frumos in ture. Cu poze o sa revin maine. |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
motoarele se repara, dar masinile nu devin mai tinere
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La 13 ani nu mi se pare tanara deloc, iar inmatricularea pe Bulgaria e un mare minus, un risc prea mare pe viitor, dai banii pe ceva ce nu e al tau.
This post has been edited by argon: 7 Mar 2011, 22:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Respect alegerea in ceea ce priveste marca ,starea masinii sper sa fie ok ,ai avut mult curaj sa cumperi o masina pe Bulgaria ...insa motorul imi pare cam mare ,tare imi e de un consum urban destul de usturator la buzunar ....ce pot sa-ti zic ,noi ne dam cu parerea pe aici , tot ce conteaza e sa-ti placa tie .Sa ai cati mai multi km fara probleme !
This post has been edited by vallyyy: 7 Mar 2011, 22:45 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
E masina de masina la confort, n-am zis ca nu e. Daca-ti permiti consumu', n-ai ce comenta. Cu inmatricularea insa nu prea-s de acord.
Si vezi cu motoru' ala, parca astea Vanos aveau niste bube, cel putin cand s-au pus pe E34. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 7 Mar 2011, 22:44) Respect alegerea in ceea ce priveste marca ,starea masinii sper sa fie ok ,ai avut mult curaj sa cumperi o masina pe Bulgaria ...insa motorul imi pare cam mare ,tare imi e de un consum urban destul de usturator la buzunar ....ce pot sa-ti zic ,noi ne dam cu parerea pe aici , tot ce conteaza e sa-ti placa tie .Sa ai cati mai multi km fara probleme ! tinand cont ca este gpl cred ca si 12 daca ia urban este ok. QUOTE(Merced @ 8 Mar 2011, 08:24) E masina de masina la confort, n-am zis ca nu e. Daca-ti permiti consumu', n-ai ce comenta. Cu inmatricularea insa nu prea-s de acord. Si vezi cu motoru' ala, parca astea Vanos aveau niste bube, cel putin cand s-au pus pe E34. corect, ca si confort nu am nimic de comentat, nu-s adeptul vitezei dar la 120kmh "pluteste". in afara de un usor zgomot produs de cauciucurile de iarna este liniste deplina. Ca o paranteza am vazut si eu astazi dimineata ce inseamna oglinzi incalzite, parbriz incalzit si incalzire in scaune. |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Ciponnescus @ 8 Mar 2011, 11:14) Vise, nu-ti fa iluzii sub 15% in oras pe benzina, si vreo 17 pe GPL. Oras normal, ca in Bucuresti cunsuma de la 18-20% in trafic aglomerat, pe benzina, la GPL mai pui cativa litri. Sursa, proprietarii de asa ceva pe diverse forumuri.This post has been edited by argon: 8 Mar 2011, 11:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
Sincer nu am cautat, dar nu intentionez sa merg cu ea zilnic.(pentru bucuresti am matizul). Doar la drumuri mai lungi o sa merg cu ea.
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
|
|
argon |
![]()
|
Si la BUlgari cat dai pe an sa fii in regula cu actele, 5-600 euro?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
este 80 eur procura pe numele meu cu drept de vanzare, si 208eur asigurarea pe an la care se mai adauga rovigneta ptr romania.
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
|
|
argon |
![]()
|
Ai uitat de ITP care e anual acolo, si comisionul proprietarului de drept din Bulgaria.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
Merita sa-mi iau Megane 2 - 2007 Full ?
Pretul 5500 euro iar km nu ii stiu inca. Partea proasta e ca proprietarul (din Pitesti) lucreaza la Dacia Mioveni iar drumul ala european - numai drum nu se numeste |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
argon |
![]()
|
Inseamna ca reparatia daunei totale e facuta profi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Mar 2011, 11:34) Hmm .. la asta nu m-am gandit ![]() Pai pretul e cam mic pentru ca firma e in faliment.. deci rectific proprietarul e persoana juridica Deci poate fii real pretul ?? This post has been edited by theBeginner: 23 Mar 2011, 11:40 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
argon |
![]()
|
Daca e in faliment, are si datorii, si nu o sa o poti inmatricula pe numele tau, pentru ca nu poate scoate fiscalul, ai grija. Poti sa o cumperi , legal, cu contract, poti sa circuli legal o perioada dupa, dar nu va fi a ta in acte fara fiscal.
This post has been edited by argon: 23 Mar 2011, 11:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pretul este bun, mai ales daca masina e in stare buna.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
Facem pariu ca si acest domn a luat masina la un pret bun?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Am citit si eu argon ... Multe nedreptati si multe ilegalitati se fac in aceasta tara . Daca vre-un hot de rangul acelui om mai este prieten sau are pile sus puse pe la inaltii politiei bucurestene , este clar ca omului de rand nu prea i se va face dreptate
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:19 |