kit distributie
![]() ![]() ![]() |
kit distributie
cosmin_h82 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|||
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Eu am schimbat rola si cureaua de accesorii la 80.000 odata cu distributia. Eu as schimba numai cureaua la accesorii, dar daca te dau afara banii din casa, poti schimba si intinzatorul. (IMHO) Dar poate vreun guru al forumului iti da un sfat mai competent.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
la km astia si eu as schimba doar cureaua , diferenta pana la kit complet de accesorii e de vreo 2-300 lei , deci....
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
schimba doar cureaua de accesorii.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La km aia nu merita sa schimbi si rolele. Doar putina atentie la schimbare, cine le schimba sa verifice cum se prezinta cele de pe masina.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Salutare,a venit momentul sa schimb si eu distributia la 5 ani si 60 kkm.Pun si eu cateva poze cu Kitul cumparat,spuneti-mi si mie daca e ok sau nu. Pretul a fost 400 lei.(contine curea,2 role,2 capace,1 surub.)Am vazut ca predecesorii au curelele si rolele fabricate in Franta,Germania ,UK etc. Pe cutie scrie simplu MADE IN EU.Pe piese sunt doar niste coduri. Sunt de incredere? Las pozele sa vorbeasca.
This post has been edited by MARCI: 9 Mar 2012, 22:08 Attached thumbnail(s) P1060795.JPG ( Size: 406.16k ) Number of downloads: 1203 P1060797.JPG ( Size: 269.81k ) Number of downloads: 1274 P1060798.JPG ( Size: 363.15k ) Number of downloads: 1261 P1060800.JPG ( Size: 337.9k ) Number of downloads: 1260 P1060805.JPG ( Size: 337.32k ) Number of downloads: 1274 P1060809.JPG ( Size: 384.93k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
e chitul pentru 1,6 cu 16v; la o prima vedere pare ok
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Cine isi mai da cu parerea? Pot sa fac linistit schimbul,sau caut alt kit.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
hspinache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
Kitul are documente ? Are garantie ? Este cumparat de la un magazin autorizat ? Este recunoscut de producator ca piesa acceptata pentru motorul tau ?
This post has been edited by hspinache: 10 Mar 2012, 23:07 |
--------------------
Ren
-
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(MARCI @ 9 Mar 2012, 22:04) Sunt de incredere? arata bine; pompa de apa ce marca este? PS: antigel ai cumparat? |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
MARCI |
![]()
|
Referitor la documente,garantie,piesa acceptata de producator ;este cumparata de la un magazin de piese auto care a adus-o pe comanda in 24h. Am intrat pe net am tastat codul kitului si acesta este utilizat pt. f.multe motorizari de renault si dacia,evident 16V.(laguna I,II, megane I,II, kangoo,etc. Poate in 2-3 zile il schimb si va anunt daca a fost ok,prin comparare cu cel de pe masina.Antigel inca nu am luat.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
hspinache |
![]()
|
Pai eu cred ca in locul tau as face asa : iau in mina setul si ma duc la service autorizat si agreat , si ii intreb pe cei de acolo toate amanuntele .
Eu am facut asa : am schimbat la service autorizat si agreat de retea , cu maopera si piesa lor , astfel ca sa nu se spuna ca mamopera este perfecta si piesa nu este buna. Zau , este prea importanta acesta problema ca sa te gindesti la o economie de citiva lei . |
--------------------
Ren
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce te face pe tine sa crezi ca numai cei de la service-ul autorizat sunt in stare sa schimbe distributia la logan...hai sa fim un pic seriosi cu astfel de sfaturi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 11 Mar 2012, 22:37) Ce te face pe tine sa crezi ca numai cei de la service-ul autorizat sunt in stare sa schimbe distributia la logan...hai sa fim un pic seriosi cu astfel de sfaturi. toate service-urile sunt autorizate..... RAR ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Reprezentanta Dacia esti multumit acum, la asta se referea omul domnu sef...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Nu am mai intrat de mult pe forum si totusi, de nevoie o fac astazi... In iunie am revizia de 4 ani - 60.000 km. Mentionez ca posed Dacia Logan, 1.4 MPI, servo directie, ABS, clima (versiunea KISS FM) - KM la bord 30.000 (facuti doar in oras, un singur drum la mare si inapoi) Va rog sa imi spuneti pentru cine este din Timisoara, un service unde pot face revizia la un pret convenabil (la Auto Europa - 1400 la prima strigare ... cu tot cu kitul de distributie) Daca se poate un magazin de unde sa cumpar kitul si accesoriile (sau ce trebuie sa cumpar) Distributia oricum nu doresc sa o schimb acum (doar sa achizitionez piesele), le voi schimba la revizia de 5 ani Multumesc anticipat |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
vi_escu |
![]()
|
De ce sa le cumperi acum daca faci schimbul la anul. Cureaua e bine sa fie cat mai proaspata; imbatraneste si daca sta in camara.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Ma gandeam sa le iau asa... luna asta ceva, peste 2 luni altceva...
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
cosmin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 25 June 07 ![]() |
salut
am schimbat rola +curea distributie la revizia de 2 ani si aprox. 13000 km(problema cu scurgeri de ulei-rezolvare pe garantie, piese originale). kitul pt accesorii nu a fost schimbat. acum am 6 ani si 33000 km si nu stiu daca merita sa schimb kit distributie+ kit accesorii sau doar kit accesorii. (km sunt facuti 25% in bucuresti, restul in afara orasului). ma puteti ajuta cu un sfat? multumesc |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
Laureate 2006
- B-99-XXX
|
|
vi_escu |
![]()
|
Cureaua de distributie tine fara greturi 5 ani sau suta de mii de km. Cureaua de accesorii se schimba iar rolele se verifica. Daca nu au jocuri, uzuri (sant), crapaturi, etc pot fi pastrate.
Daca la distributie nu prea se baga lumea in schimb cureaua si rolele de accesorii nu presupun cine stie ce inginerie. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
MARCI |
![]()
|
Am schimbat pana la urma distributia.Totul a decurs bine,dupa parerea mea cureaua mai tinea 10.000 km,dar siguranta primeaza.
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
hspinache |
![]()
|
User marci , "mai tinea 10000 km "???? adica cum ? era la margine uzata ? nu cred ; de unde ti-ai dat seama ?
|
--------------------
Ren
-
-
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
Schimbat distributie logan 1.6 8v ... 6 ani... 40.000 km
-kit distributie gates power grip -curea accesorii renault -simeringuri originale renault (arunca umpic de ulei pe la cel de jos, le-am cumparat pe amandoua caci nu stiam care e de vina) -pompa apa hepu .................................Total piese ~ 300 ron -manopera service 80 ron + cinste mecanic 30 ron (a lucrat o ora si umpic la foc automat, atent si curat) Service din Bucuresti (autorizat rar, pentru carcotasi ![]() Per total sunt foarte multumit de pret ! PS: vechile piese aratau bine,insa am considerat ca era timpul sa le schimb, cureaua imbatraneste in timp iar pagubele sunt destul de insemnate in cazul in care se rupe. Mecanicul spunea ca pompa de apa originala ar duce lejer 100.000 km, insa...daca tot am avut-o am schimbat-o. This post has been edited by Marso: 17 Mar 2012, 07:52 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
MARCI |
![]()
|
Pt. ,,Hspinache'', am zis ca cred ca tineau inca 10.000 pt. ca nu aveau crapaturi mari . avea doar crapaturi f. fine in momentul in care o indoiam.Altii au mers cu aceeasi curea 70,80,chiar 90.000 km.In alte tari aceeasi distributie se face la 90.000 daca nu ma insel.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
cristica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 06 ![]() |
@Marso
Nu ne spui si ce service este? |
--------------------
LOGAN
1.6MPI Ambition // SL10 1,2 16V 75 CP
2006 // 2015
- B-271-ACC
|
|
hspinache |
![]()
|
Ne punem problema , daca o curea de distributie care este deja crapata [fin ] este sau nu este bine ca a fost schimbata !????? . Pai cit costa daca se rupe in drum ?
Este prea mare riscul aici sa incalcam prescriptiile fabricantului. Eu cind am scos cureaua , la 23000/4 ani , arata ca noua . Am schimbat insa , exact cum se prescrie la instructiune si nu imi pare rau , pentru ca am stat linistit. |
--------------------
Ren
-
-
|
|
Marso |
![]() ![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
QUOTE(cristica @ 25 Mar 2012, 10:08) Service-ul se numeste " La Viorel" , este prin aparatori. Eu am fost multumit de fiecare data cand am fost acolo. Nu am vrut sa scriu in postul anterior pentru a nu se considera reclama, nu primesc niciun procent de acolo, acum am scris pentru ca nu am timp sa raspund tuturor celor care m-au intrebat pe PM. |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
aprox 300 lei ptr kit distributie , curea accesorii, 2 simeringuri si pompa apa? wow!! pai la orice magazin te-ai duce piesele de origine te-ar duce de la vreo 500 lei in sus , pana mult mai sus la pret de dealer. Sigur sunt de competitie? Adica distributie originala minim 200 , cureaua vreo 60 , simeringurile 100 , pompa minim 100 ...mie nu-mi iese calculul. Sper sa n-ai probleme legate de calitatea lor!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
Marso |
![]()
|
Distributie originala GATES POWER GRIP.... 120 ron
Curea accesorii RENAULT...........................50 ron Pompa apa HEPU.......................................120 ron Simeringuri originale RENAULT...................Cadou (oricum costau putin) Le-am cumparat fara adaos comercial...deh' fiecare cum se descurca ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 04:34 |