Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
killpacient |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310Tx
87 Full option :D
- GL 05 ZYM
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 15:36) Salutare, mergand cu dacioara mea pe european de la bucuresti mam gandit sa o calc putin mai tare... atingand viteza de 170.. 175 kmh am simtit ca fundul masinii cam sarea de colo colo so... intrebarea mea este : Cum o pot face mai stabila la aceasta viteza? va rog sa luati acest topic ca atare pentru ca nu este o gluma facuta de cineva care nu are ce face.... Va rog sa ma ajutati. Doar atat prinde? Cred ca ai o problema tehnica. This post has been edited by ionutctn: 23 Oct 2008, 15:08 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Perfect normal ce se intampla. Fundul ala destept a masinii incearca disperat sa scape cum poate de nebuni ca tine care doresc sa ajunga la viteze de 170-175km/h. Fundul masinii stie ca viteza aia ii este imposibil sa o realizeze impreuna cu masina la care a fost atasat, dat fiind ca producatorul nu a fost suficient de darnic cu el si cu masina la care a fost atasat astfel incat sa poata sa ajunga la asemenea viteze.
This post has been edited by driverx: 23 Oct 2008, 14:45 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
dar pedala mai aveai ? ca poate daca o duceai pana la capat devenea stabila
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand merg peste 170 bag in potbagaj doi saci de cartofi pentru stabilitate, suspensia se aseaza mai bine si asa pot merge fara probleme de stabilitate, decat undeva la 190 am o bataie (cred ca am un cauciuc nasol)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(jcdenton @ 23 Oct 2008, 15:58) Stai linistit. Cauciucul nu are absolut nimic. E doar putin dezechilibrat din cauza ca a intrat in el un surub de 6 de la un alt nebun care a mers cu viteza aia cu o seara inainte si fundul lui s-a gasit sa o ia in alta directie, disperat fiind saracul.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Disperat=fundul sau disperat=saracul (adica soferul)?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
driverx |
![]()
|
Da-l naibii pe sofer ma....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jcdenton @ 23 Oct 2008, 15:58) Eu cand merg peste 170 bag in potbagaj doi saci de cartofi pentru stabilitate, suspensia se aseaza mai bine si asa pot merge fara probleme de stabilitate, decat undeva la 190 am o bataie (cred ca am un cauciuc nasol) ![]() Bine ca mi-ai zis secretul. Nu imi dadeam seama ce are.....mama ei de masina....eu o sa bag 2 saci de ciment. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
jcdenton |
![]()
|
Mai am o solutie! Am gasit pe un sait de tiuning dacia cu fund tip bemve, pun o poza-spion sa va faceti o idee. Eu am plecat sa caut (fund) si sa purced la facut modificarea!
azz.jpg ( Size: 45.48k ) Number of downloads: 891 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 14:36) Salutare, mergand cu dacioara mea pe european de la bucuresti mam gandit sa o calc putin mai tare... atingand viteza de 170.. 175 kmh am simtit ca fundul masinii cam sarea de colo colo so... intrebarea mea este : Cum o pot face mai stabila la aceasta viteza? va rog sa luati acest topic ca atare pentru ca nu este o gluma facuta de cineva care nu are ce face.... Va rog sa ma ajutati. Zi si mie te rog pe ce ai masurat viteza, si cat arata turometrul. Multam. Nu lua in seama rautaciosii de pe aici, driverics se oftica ca lensaru nu atinge 180 decat cu vantul de la spate. Si eu am atins 170 cu dacia, cand aveam gume 175/50/13, si am fleshuit toata autostrada ca nu mai aveam loc de ei. Dar aveam amortizoare reconditionate, ceva mai tari decat cele stoc. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
Kruger: turometru nu am..viteza a fost masurata cu un mercedes e220 in stanga mea ... eu am gume 165/60/13... cei care sunt din galati sau braila nu au decat sa vina sa se convinga si mai am o vorba sa va spun Gura mica! daca tot postati ca sa va aflati in treaba.. cu din astia ca voi pleaca lumea de pe forumuri...
|
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Lipsa de pe forum va fi crunt resimtita...
This post has been edited by xcss: 23 Oct 2008, 16:58 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Bravo fratilor m-ati distrat la maxim =))
This post has been edited by Arhimede: 23 Oct 2008, 16:57 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 16:46) Kruger: turometru nu am..viteza a fost masurata cu un mercedes e220 in stanga mea ... eu am gume 165/60/13... cei care sunt din galati sau braila nu au decat sa vina sa se convinga si mai am o vorba sa va spun Gura mica! daca tot postati ca sa va aflati in treaba.. cu din astia ca voi pleaca lumea de pe forumuri... Am inteles. Deci irelevant. Cativa oameni mai cu carte pe aici ti-ar putea demonstra pe hartie ca o dacie stoc nu poate atinge aceasta viteza neam. Este fizic, mecanic, logic si de bun simt imposibil. Dar cum eu nu sunt cu carte, iti pot spune doar ca e IMPOSIBIL. E posibil insa ca si vitezometrul acelui mercedes sa nu indice bine. Un 150 in niste conditii ireal de ideale, cu un motor incredibil de reglat si perfect (asa cum foarte rar gasesti) s-ar putea. Dar nu 170-175. Vorbesc de viteze pe GPS acum, nu de vitezometre, oricare ar fi ele. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
killpacient |
![]()
|
nu cred ca indica prost deoarece cand el are 60 si eu am 60....si totusi....e mercedes din 2004 nu vreun junghi de masina .....
|
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Cumva cazusei cu masina din avion ?
![]() ![]() ![]() Filmeaza din mercedes toata chestia si POATE te credem si noi ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai mai nene daca tu ai reusit sa-ti duci masina la 175km/h eu consider ca ai destule cunostinte incat sa rezolvi problema cu stabilitatea si fara ajutorul acestor necunoscatori de pe forum.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
pai mai nene daca stiam crezi ca mai intrebam ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai si ai aflat solutia...2 saci de cartofi....gata..se poate inchide..
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
nu ma credeti puteti veni la galati va dau oricand
![]() |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai vezi...asta a fost scopul topicului...sa pacalesti tu pe cineva....pentru ca daca este cum zici tu...si topicul e deschis doar sa gasesti solutia.......atunci trebuie inchis ca ai gasit-o.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
mda tin sa va multumesc ca v-ati aratat inteligenta pe acest topic...degeaba scrie dacia club ...... ar trebui scris altceva ca sigur e altceva numa club nui
![]() ![]() This post has been edited by killpacient: 23 Oct 2008, 17:29 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Multumirile sunt reciproce. Ne simtim onorati de meteorica ta prezenta, luminati de experienta ta soferistica si umiliti ca noi nu suntem in stare sa facem la fel...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
killpacient |
![]()
|
ok....fie cum ziceti voi...sper ca pana poimaine sa va pun si un film poate asa mai taceti si voi putin ca vad ca tot ingusti la minte ati ramas...
|
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
killpacient |
![]()
|
Kruger : pe hartie se pot demonstra destule... dar... realitatea sta cu totul altfel
This post has been edited by killpacient: 23 Oct 2008, 18:05 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
Arhimede |
![]()
|
Io zic ca tu n-ai masina...
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:41 |