Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand fac jucaria din postul lui vis-a-vis sa urce scari, devin client fidel.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
faci un plan inclinat sau un lift
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
fiecare considera "gadget" ce vrea..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
interesanta lustra
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca dormi pe burta si-ti pica in Trebuci?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marcel_K |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 11 March 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
asta e bun de pus cooler la procesor....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Mouseless
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alydor |
![]()
|
Vreau sa imi iau un incarcator solar, am vazut unul de 2500 mAh, cu diverse mufe si adaptoare. As vrea sa il folosesc pentru un router wireless 3G, router care are si el o baterie care tine 3-4 ore. Daca il cuplez la netbook imi omoara autonomia, de la 8 ore imi scade la 4 . Foloseste cineva un asemenea incarcator? poate sa imi dea cineva mai multe detalii privind eficienta lui?
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 2 Jul 2010, 17:01 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da si tu mai multe detalii pare interesant
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Alydor |
![]()
|
detalii referitoare la ce??
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce suprafata are, ca pare impresionanta valoarea aia de 2500mAh?
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Se pune in loc de acoperis la casa si la s(h)ura
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
are cam 7 pe 18. Din cate am inteles in dispozitvul respectiv sunt niste acumulatori care s-ar incarca de la panoul solar si apoi acestea ar furniza energia necesara alimentarii diferitelor agregate cere sunt cuplate la el. Nu am apucat sa studiez foarte bine aparatul, eram in trecere.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
http://greengadget.ro/en/products/details/...lar-laptop/ipad
http://www.carpatenergy.ro/incarcatoare-solare This post has been edited by tribunul: 3 Jul 2010, 06:22 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto astea.
leadaptezi si o talpa magnetica lipita pe plafonu masini trs firu frumosin interiorsi la un drum mai lung incaci laptop.telefoane.Ce vrei. conditia ca drumu sa nu fienoaptea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
De ce ai face asta cand ai deja curent in masina?
Mai degraba lipesti un panou d-asta de rucsac si incarci bateria camerei foto in timp ce urci pe munte... ---------------------------------------------------------- Alydor, daca e vorba de acumulatori interni incarcati de acel panou, inseamna, cum era de asteptat, ca acel panou nu asigura 2500mAh, ci mult mai putin, iar rolul lui ar fi doar de a prelungi autonomia, in niciun caz nu va putea asigura o sursa de curent permanenta... E naspa... ![]() 7 pe 18 ce? This post has been edited by C a t a l i n: 3 Jul 2010, 15:09 |
--------------------
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() poate vrei sa stai pe laptop si nu mai dai bani si pe un convertor auto si pe un panou solar.iei doar 1 care merge oriunde. convertoru autonu merge pe munte ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 3 Jul 2010, 16:04) Metri cubi ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bygy007 |
![]()
|
asta mi s-a parut mie interesant Alydor era vorba de incarcatorul ala solar si , eventual pret
This post has been edited by bygy007: 3 Jul 2010, 20:35 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.sleeptracker.ro/
Din ce am citit cica ar fi foarte destept. Acum... pana nu pun mana pe unul eu nu prea o cred. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Aia ar mai lipsi, sa dorm cu ceasu' la mana
![]() Daca dorm bustean dimineata, cand ma mai trezeste asta s-ajung la munca? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:27 |