Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
are legatura wireless cu mama omida ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
detalii despre incarcator cred ca ai aflat. Cat despre pret situatia sta in felul urmator. Varianta cu 1500 mAh este 45 de ron, iar cea cu 2500 mAh costa 70 de ron.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ultima oara cand am incercat sa folosesc un incarcator solar pentru telefon, mi-a descarcat acumulatoru' in ultimul hal.
![]() Era o chestie destul de penala proababil, dat bonus de nu stiu ce distribuitor la munca, dar dimensiunile erau similare cu ce zici tu. Si n-are rost sa spun ca era un soare nimicitor in ziua aia la Gura Portitei, m-am bronzat prin umbrela si prosop. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ultima fitsa
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuia s-o pui ieri, ianinte sa plece microbii la Balti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2010, 18:56) M-am jucat cu una adaptata la un compresor auto (d-ala de umflat rotile in parcare)... Fereasca D-zeu de al 2-lea dement ca mine. Te demoleaza la timpane si iese toata lumea la geam... Au oprit 2 cu scuteru' sa vada cine-i claxoneaza... Tare ma bate un gand d-ala americanesc cu montarea "deviceului" pe cazanul din parcare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La banii astia-ti iei clacson cu aer comprimat, de la magazin, cu compresor cu tot.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
cica de aici provine vuvuzela.....
Attached thumbnail(s) image002_thumb1.jpg ( Size: 52.1k ) Number of downloads: 877 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
corbex |
![]()
|
Da, dar astea nu se vind, se dau bonus la X5
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cele mai calumea review-uri mi se par cele ale userului youtube "ashens", review-uri ce au ca subiect principal cele mai ieftine console de jocuri destinate pietei britanice. M-am amuzat teribil.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
Ca sa vorbeasca si biciclistii la telefon cind conduc
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tot cautand diverse, am dat peste asta
2634039_410df92d7c.png pare o scula interesanta, dar cred ca are o utilitate extrem de limitata. am gasit si un review pe youtube: This post has been edited by Ake: 19 Sep 2010, 23:06 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 9 Sep 2010, 23:43) Aveau acu' vreo 3 ani la Germanos sau Internity, de la Oakley, erau vreo 10 milioane. Da' aia erau niste ochelari de soare cu un bluetooth atirnat de un brat, in dreptul urechii.QUOTE(Ake @ 19 Sep 2010, 23:05) Are un fost sef d-al meu de ceva vreme, sa zic vreo 4 ani. Plateste abonament si are miliarde de canale, pe genuri. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mi se pare inutil, cata vreme exista Shoutcast!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am ceva similar cu asta, e practic un radio ce se conecteaza la orice retea wireless si poti asculta cam orice post radio online din lumea asta.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am ceva similar cu asta, e practic un radio ce se conecteaza la orice retea wireless (inclusiv 3G/HSPDA) si poti asculta cam orice post radio online din lumea asta.
![]() This post has been edited by DragosP: 24 Sep 2010, 08:13 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare casca cu bluștuț
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mozilla aia e si telefon ca nu pomeneste nimic de functia aia si cum s-ar utiliza? Daca n-ai o masa ceva unde sa proiectezi tastatura ce faci. Asa ca si concept SF e ok chiar mai puteau baga ceva tehnologie . Clipu de promotie e zuper.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
wireless charging?
Telefonul asta e o fantezie. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
exista deja pe piata incarcatoare wireless. Nu-i fantezie.
http://cgi.ebay.com/POWERMAT-2X-WIRELESS-C...=item20b3eb7f70 This post has been edited by Fratzica: 25 Sep 2010, 00:11 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() Care e avantajul? Ca eu vad numai dezavantaje. Deci nu-ti mai trebuie incarcator...iti trebuie o placa mare pe care o bagi in priza..si daca nai ipod sau blackberii ..placa mare pe care o bagi in priza + o placa mai mica cu un cablu si cu adaptor ![]() Genial. Progresul asta tehnologic ne usureaza asa mult viata.... This post has been edited by Arhimede: 25 Sep 2010, 17:15 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto jucarie daca ar iesi inproductie.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 25 Sep 2010, 18:13) La asta te gandeai? "Tesla was able to illuminate 200 lamps from a distance of 25 miles away using a 200-kWatt tower he designed " Sursa: http://www.shvoong.com/exact-sciences/phys...nergy-transfer/ Mare om Tesla. Mi-ar fi placut sa il intalnesc in vremurile alea. Pacat ca in vremurile noastre numele lui troneaza pe o masina care nu are nici o legatura cu viziunea si inovatiile lui. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai da.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:15 |