Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
foarte tari la pescuit petromaxurile. |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
300 de euro unu din ala nemtesc adevarat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu am luat chinezesc cu 120 de lei.
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-au venit duliile!
![]() Au 3 reglaje fine, adica potentiometrii. De sensibilitate, de sensibilitate la lumina si de durata a aprinderii becului. Adica poti sa reglezi sa se aprinda doar cand e intuneric, penumbra sau indiferent de lumina, sta aprinsa cat vrei si se declanseaza la cea mai mica miscare... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
CTO! Imparfumator USB!
![]() ulife01140007luz1.jpg Si un handset pentru mobilul vostru! ![]() handset-new2.jpg Succese! This post has been edited by koldun: 5 Feb 2009, 00:07 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://craziestgadgets.com/2009/02/01/robo...ke-you-pee-shy/ umbrela laitsaibar: light-saber-umbrella.jpg sau tastatura pentru obsedatii de curatenie: apple-keyboard-all-white-450x450.jpg sau pentru cei pasionati de politica si gradinarit: chia-obama.gif This post has been edited by Stefan: 5 Feb 2009, 00:27 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai seamana cu dispozitivele alea cu care erau dotate ,pe vremuri aspiratoarele:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai alea aveau o mare gaura pentru furtunul de aspirator... nu ma coafeaza.
Vreau sa fac o pompa de vacuum asa: FCZVMT7F36FETIP.MEDIUM.jpg FL8JWOHF36FETJG.MEDIUM.jpg FI6ITBMF36FETJH.MEDIUM.jpg FWBXAA2F36FETJN.MEDIUM.jpg Care sa fie conectata la un mot al paharului de mai sus, iar celalalt mot legat printr-un furtun stropgel, la ventilul de la etrier, ca sa traga zeama de acolo. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
Acvaristica?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
termometru de gratar?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am primit cadou un filtru de cafea programabil
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ioi, buna scula! Si eu am unul de vreo zece ani si a devenit membru de baza al familiei. Dar pune-l cu zece minute inainte de ceas, sa aiba timp.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
koldun |
![]()
|
@viz
Mah, am intrat pe meidinciaina ala, si uite ce gadget mi-ar placea mie: Sinoway-Soil-Compactor-SWR214-SWP1016-SWR218-.jpg ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
La asta trebuie sa-ti pui camera aia hoata in fata, ca nu vezi nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
Adica e ca si cum ar merge cu spatele?!
![]() Ontopic (sic!): Un cadou meidinciaina pentru ingerasul drag din clasa a I-a! razorfailev9.jpg ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Hmmm
Cam periculos cadoul (parerea mea) Ce sa faca cu atatea cuttere ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 4 Feb 2009, 18:46) Mi-au venit duliile! ![]() Au 3 reglaje fine, adica potentiometrii. De sensibilitate, de sensibilitate la lumina si de durata a aprinderii becului. Adica poti sa reglezi sa se aprinda doar cand e intuneric, penumbra sau indiferent de lumina, sta aprinsa cat vrei si se declanseaza la cea mai mica miscare... Le-am primit și eu. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 4 Feb 2009, 18:46) Mi-au venit duliile! ![]() Au 3 reglaje fine, adica potentiometrii. Am o intrebare . Se poate adapta la cocosel? Ca iaca io om batran trebuie sa ma asigur si ar fi bine sa-mi pun in sertaru` pentru vremuri grele o chestie care poti sa o reglezi sa se ridice doar cand e intuneric, penumbra sau indiferent de lumina, sta ridicata cat vrei si se declanseaza la cea mai mica miscare... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
P-aici mai aproape, gasesc niste chestii d-astea? Situl e din Polonia, dar mi se pare greoaie modalitatea de lucru. http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtml?f...nParameters%3D1
a13-106.jpg a13-40a23a1.jpg a13-65a.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am asta, pentru atunci cand merg la padure.
![]() http://gizmodo.com/gadgets/gadgets/grundig...aker-181262.php psw5000.jpg Rezista la ploaie. This post has been edited by logan1.5dci: 16 Mar 2009, 22:21 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Pentru baieti
![]() image020englishss.jpg Si pentru fete ![]() ipodmusicdildo.jpg dildomusicvibrator.jpg 17 Mar 2009, 16:37: Si pentru cei care si-au pierdut un deget, un alt gadget interesant: ![]() USB Finger: usbfinger1367555c.jpg http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics...-USB-drive.html This post has been edited by MihaiD: 17 Mar 2009, 16:37 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Mar 2009, 14:26) P-aici mai aproape, gasesc niste chestii d-astea? Situl e din Polonia, dar mi se pare greoaie modalitatea de lucru. [ http://www.tehnoelectric.ro/home.html?page...category_id=154 ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:55 |