Am claxonat masina de Politie Rutiera, era stationata pe linie continua si cu girofarurile
![]() ![]() ![]() |
Am claxonat masina de Politie Rutiera, era stationata pe linie continua si cu girofarurile
namidee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'a fost claxon de atentionare, preventiv, a fost claxon de injuratura care nu avea nici un rost, masina nu era angajata in trafic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Nu cred ca in lege se face diferenta intre "claxon de atentionare" si "claxon de injuratura"
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba are, pot zice ca a fost folosit abuziv.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti se intampla frecvent ca masinile de politie ce opresc alte masini sa blocheze traficul...si eu as fi facut la fel in locul tau.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Eu am claxonat dar dupa ce i-am depasit. Puteam sa spun ca vazusem un cunoscut pe strada si l-am salutat. Poate daca nu puneam avariile, nu cred ca se luau dupa mine...cine stie...oricum, Garcea a fost tare ofensat cum am indraznit eu un biet si umil ceetatean sa-l claxonez pe el, mare militian. Voi avea grija si eu sa nu calc stramb, pentru ca orasul e mic si ne stim cu totii. Oricum ma astept sa fiu tras pe dreapta data viitoare. Acum nu stiu ce sa fac...eu in februarie vreau sa fac actele insa daca ma opreste nu i-as arata actele. As lua amenda pentru neprezentarea actelor. Stiam ca daca nu treci masina pe numele tau risti sa ramai fara numere sau ceva de genu'.
This post has been edited by K-tlyn: 27 Jan 2009, 14:38 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa, de ce ai pus avariile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
De ciuda...v-am spus ca am fost foarte deranjat pe chestia asta.Am vrut sa-i atentionez...oare cum de-am indraznit? C'est la vie...
|
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
namidee |
![]()
|
Cred ca solutia decenta in cazul de fata e sa o dai la pace cu organul, mai ales ca dumneata ai fost ala impertinent. Cand il vezi data viitoare, ai putea sa-ti ceri scuze pentru comportamentul dumitale, zici ca ai avut o zi grea la lucru, te-a lasat prietena, ti-a murit pisica etc. Si sa-ti rezolvi documentele cat mai repede!
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact ca pe vremea comunistilor namidee, nu?
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Cred ca m-am pripit si eu...voi incerca sa fiu cat de cat corect, oricum, actele vreau sa le fac cat mai repede, in rest noi in oras nu avem semafoare si nici semne de circulatie prea complicate. Si hai sa spunem ca ma opreste, intai trebuie sa-mi spuna si mie motivul pentru care am fost oprit, asta in speranta ca nu voi face vreo boroboata. Daca se tot umfla in pene, ii fac si memoriu, ca n-ar fi prima data, ce crede ca e buricul pamantului? Pana la urma oi fi castigat antipatia lui, dar asta nu inseamna ca de fiecare data cand sta la pescuit, trebuie sa ma vaneze pe mine.
|
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
frate da rau mai esti.
Tu alt scop in viata decat sa-i freci la melodie pe politai nu ai? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Cat despre scuze, sa stii si sincer iti spun...aseara mi-a dat actele, mi-a zis ca doar ma avertizeaza iar la plecare i-am cerut scuze. Cred ca abia atunci am coborat cu picioarele pe pamant. Ca sa fac o mic paranteza si off-topic, prietenii cred despre mine ca sunt mai cu capul plecat, personal, nu-mi place sa fiu remarcat, imi place sa-mi vad de treaba mea, sunt anti-violenta, insa sunt prea irascibil dar imi si trece foarte repede...am avut si eu o escapada, poate s-au adunat atunci toate frustrarile mele fata de ei (atatea lucruri rele auzite, vazute, etc) si a rezultat ce s-a intamplat. Orasul fiind mic, nu e bine sa ai dusmani. Vad eu cum o dreg daca voi mai putea...
27 Jan 2009, 14:59: tarzy, am o intrebare: esti politist? This post has been edited by K-tlyn: 27 Jan 2009, 14:59 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
namidee |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 27 Jan 2009, 14:54) Nu dom'le, eu merg pe principiul "am gresit, imi cer iertare". Si consider ca asa ar trebui sa faca si rebelul nostru initiator. Cand greseste politistul poate sa-l traga de urechi, dar in cazul de fata politistul a procedat cat se poate de corect si legal; initiatorul e singurul care a incalcat legea (la faza cu claxonul si avariile), nu are actele in regula, si mai are si gura mare pe deasupra. Sa n-o dam in extrema cealalta, pe principiul ca noi suntem o tabara, politia alta, si cum sa facem sa-i fu.em pe politisti, indiferent daca avem dreptate au ba. LE. Acum am vazut c-ai scris ca ti-ai cerut scuze. Daca e adevarat, ![]() This post has been edited by namidee: 27 Jan 2009, 15:05 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(K-tlyn @ 27 Jan 2009, 14:58) doamne fereste ideea este ca suntem cu toti oamenii .... cu bune si rele .... cui naiba crezi ca-i convine sa fie claxonat de-aiurea Eu circul destul de mult prin Bucuresti (cam 2000 Km/luna) .... nu o data am fost pus in situatia de a mai "musca" un pic din Regulament, mai un parcat pe coltu intersectiei, mai un dublaj la parcare, mai un 10-20 m pe contrasens, etc. Imi asum riscul si o comit, .... in majorotatea cazurilor agentii de politie se fac ca nu ma vad .... stiu si ei ca astea-s conditiile si fiecare se adapteaza ..... Ei bine ... nu o data am avut de-a face cu cate un "isteric" care probabil se plictisea acasa si-l "aia" grija ca de ce merg eu pe contrasens, cu toate ca nu-l deranjam cu absolut nimic This post has been edited by tarzy: 27 Jan 2009, 15:14 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(namidee @ 27 Jan 2009, 15:02) Nu dom'le, eu merg pe principiul "am gresit, imi cer iertare". Si consider ca asa ar trebui sa faca si rebelul nostru initiator. Cand greseste politistul poate sa-l traga de urechi, dar in cazul de fata politistul a procedat cat se poate de corect si legal; initiatorul e singurul care a incalcat legea (la faza cu claxonul si avariile), nu are actele in regula, si mai are si gura mare pe deasupra. Sa n-o dam in extrema cealalta, pe principiul ca noi suntem o tabara, politia alta, si cum sa facem sa-i fu.em pe politisti, indiferent daca avem dreptate au ba. Corect. "N-am idee" cum stau lucrurile la tine in Frankfurt ...dar, banuiesc ca vine masina de politie in fata, iti afiseaza textul cu "urmeaza-ne", si mergi pana intr-un loc ferit de trafic...la noi insa, polititstul se crede autoritar exact cand nu trebuie...cum au fost si in cazul initiatorului acestui topic...sunt destul de convins ca rata criminalitatii in acel orasel nu scazuse brisc la 0...deci aveau lucruri mult mai utile de facut decat sa-si arate muschii in fata conducatorului SuperNovei...de ce oare nu se umfla asa si cand dau de un Q7...? ![]() btw...cand stai o ora in blocaj pe DN1 din cauza unui echipaj care a oprit un Hummer pe o banda si jumatate de circulatie, e mai greu sa ramai doar teoretic...crede-ma, ca in Bucuresti, vad ZILNIC asemenea exemple... This post has been edited by j.d: 27 Jan 2009, 15:13 |
--------------------
powered
by
|
|
K-tlyn |
![]()
|
namidee, sa stii ca eu nu am facut gura mare...ma refer la faptul ca nu m-am certat cu ei. M-am suparat ca prea au sarit cu fiola la mine...sincer si de asta le-am zis ca la servici nu e bar. Ti-am spus ca la final m-am scuzat plus ca eu tot cred ca daca erau baieti, trageau si ei masina mai altfel. Se putea...nu era ceva atat de grav si de urgent, insa ei cum te vad, te si halesc. Recunosc ca am gresit si chiar acum stau si ma mir cum de nu mi-a dat amenda. Masina are toate actele in regula, asigurarea deja am facut-o pe numele meu, trebuie doar sa ma duc la RAR si sa platesc taxa pentru certificatul de inmatriculare. Daca ma stiam cu musca pee caciula fii sigur ca treceam in liniste si pace dar m-a revoltat felul in care au oprit masina. Atat.
|
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
k tlyn am impresia ca esti ca in fabula : tu vrei egalitate dar nu intre catei. d
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
K-tlyn,nu-ti mai face atatea mustrari de constiinta pt niste militieni.Stai linistit,parerea mea este ca n-ai facut rau ca i-ai claxonat,prea se cred stapani.Eu sunt curios daca te mai oprea in cazul in care aveai vreun jeep-an.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Aici nu e vorba de fabula, egalitate,etc... pur si simplu mi-am exprimat nemultumirea fata de ceea ce au facut, practic s-au folosit de lege desi nu era imperios necesar sa blocheze drumul si sa arate ca nimeni nu e ca ei. Sincer, daca era alta masina, nici nu ma uitam...treceam si imi vedeam de treaba mea gandindu-ma ce idiot e ala care a oprit pe linie continua.Referitor la exemplul dat de tine...primul rand altele ar fi fost si circumstantele in sensul ca cealalta banda de pe contrasens era libera si imi vedeam de drumul meu...sau poate te refereai la 2 masini de tigani care tocmai s-au intalnit si stateau si ei de vorba cu masina la acelasi nivel de nu mai are loc nici o bicicleta sa treaca...
![]() |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
j.d |
![]()
|
QUOTE(draculafly @ 27 Jan 2009, 15:10) k tlyn am impresia ca esti ca in fabula : tu vrei egalitate dar nu intre catei. d ![]() ![]() ![]() QUOTE(D-FENS @ 27 Jan 2009, 15:11) K-tlyn,nu-ti mai face atatea mustrari de constiinta pt niste militieni.Stai linistit,parerea mea este ca n-ai facut rau ca i-ai claxonat,prea se cred stapani.Eu sunt curios daca te mai oprea in cazul in care aveai vreun jeep-an. Stai linistit ca daca era intr-un X5, atunci il salutau politistii, mandrii ca se cunosc cu un asemnea personaj...tocmai pentru ca legea nu este egala...si tocmai pentru ca politia romana este ceea ce este in momentul de fata, te gandesti de 2 ori sa claxonezi burtosii, si cand vine vorba de echipajul buclucaj nu dai doi bani...cand ar trebui sa fie invers. ![]() |
--------------------
powered
by
|
|
draculafly |
![]()
|
bine punctat j.d
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(K-tlyn @ 27 Jan 2009, 14:10) ma aflam la volanul masinii pe strada principala de la noi din oras. . . . la un moment dat pe un ton care nu mi-a placut mi-a cerut si rovigneta, i-am zis ca o gaseste in coperta certificatului de inmatriculare, cand ii mai intalnesti sa le aduci la cunostinta ca rovinieta nu e obligatorie in oras ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Referitor la burtosi, imi aduc aminte ca saptamana trecuta parcasem masina la un supermarket. La iesire, vreo 3 tigani mari, urati si negri tocmai imi blocasera masina cu un Cielo si il rog pe unul dintre ei sa mute masina mai in fata la care el imi zice: "in fata sau in spate?" insa nu i-am acordat atentie bucuros ca n-au sarit cu gura.
O alta nemultumire a mea este aceea ca asa cum spunea j.d., legea nu e aceeasi pentru toata lumea. De exemplu, asta vara un politist de la rutiera a oprit o masina de tigani (o amarata de dacie) care: 1 - nu avea ITP 2 - tiganul nu poseda permis de conducere 3 - masina nu avea asigurare De unde stiu toate astea? Masina fusese a unei cunostinte care nu avea permis si o mai comduceam eu. Fiindca o conduceam, eram la curent cu starea masinii (aici ma refer la sigurare si ITP). Dupa ce toate cele au expirat, respectivul a vandut masina unor tigani care o foloseau pentru mers la pescuit. Cum va spuneam, politistul a oprit acea masina. Din deal, cobora masina de politie rutiera. Tiganul era cu dacia la intersectie, asteptand sa coboare masina de politie. intersectia aia e si aiurea ca exact langa ea e o trecere de pietoni. Politistul a trecut foarte incet cu masina insa l-a observat pe tigan. A dat inapoi pe trecerea de pietoni (cu marche-arriere) si a aprins girofarul blocand toata intersectia. Tiganul nici nu a coborat, a zis ca nu are permis, au stat putin de vorba dupa care tiganul a plecat lasandu-l pe politist spunand : "Lasa ca vezi tu". ATAT!!! Am fost martor la aceasta intamplare intr-o zi de sambata si chiar am stat ca un gura-casca si m-am uitat sa vad ce se intampla fiindac orasul e mic, ii stiu pe toti tiganii si nu are nici unul permis dintre ei. Sper ca nu va plictisesc si desi sunt off-topic, am vrut sa stiti si voi cum e la noi la Harlau. |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
draculafly |
![]()
|
argoane stai linistit ca stiau ca rovigneta nu e obligatorie in oras dar l au intrebat ca sa faca misto de el asa cum a facut el cand a pus avariile
![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
K-tlyn |
![]()
|
Da, draculaflay, eu am zis ca masina de politie era oprita pe linie continua, iar la mica distanta era stationata cealalta masina care tocmai fusese oprita de politisti. In exemplul dat am zis ca altele erau circumstantele daca pe linia continua era oprita doar o masina de tigani, cealalta banda de pe contrasens era libera deci puteam sa trec. Altfel ar fi fost cazul in care doua masini de tigani erau oprite paralel. Sunt doua exemple insa eu am l-am luat in calcul pe primul.
Sincer, si eu stiam ca rovigneta e valabila numai daca iesi din oras insa cum am zis...nu voiam sa ma cert cu ei. Am claxonat, am pus avariile, asta inseamna ca mi-am aratat nemultumirea fata de stationarea lor insa nu si ca voiam sa ma iau cu ei la cearta si nici sa o fac pe desteptul. This post has been edited by K-tlyn: 27 Jan 2009, 15:35 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
draculafly |
![]()
|
asta n o mai cred cu pulitaii care stiau ca ala nu are permis si l au lasat sa plece
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
K-tlyn |
![]()
|
draculafly, daca nu ma crezi, este alegerea ta. Politistul de la rutiera era singur, iar in dacie erau vreo 3-4 tigani (nu burtosi, ci cu vartse cuprinse intre 15-30 de ani). Crede-ma ca au discutat ceva, imediat politistul a zis: "Lasa ca vezi tu" , dar tiganul a plecat cu tot cu tiganii sai si dacia harbuita. Dupa asta a plecat si politistul, dar nu dupa ei, aia au urcat la deal, politistul a plecat la vale. Nu eram singur. Din ceea ce spui tu, deduc ca sunt nesimtit...este parerea ta, nici macar nu ma cunosti. Nu am nici un interes sa-i discreditez... recunosc ca am gresit, asta e,...voi fi si eu mai atent pe viitor si gata. Daca un politist face ceva laudabil si stie sa geestioneze o anumita situatie, am tot respectul pentru el. Eu nu am nimic cu dansii...ma deranjeaza unele lucruri la care sunt martor, m-a deranjat intamplarea de aseara, dar de la a relata adevarul si pana la a spune SF-uri e mult. Stai linistit ca nu alerg dupa un numar cat mai mare de postari pe forum.
27 Jan 2009, 15:51: MHY, sa stii ca nu o data am stat dupa ei cand mergeau pe linie continua cu 10 km/h si nu am facut nimic...asta e, insa aseara m-am suparat. Stai linistit ca nu ma intereseaza sa-i impresionez. Made in RO sunt multe... This post has been edited by K-tlyn: 27 Jan 2009, 15:51 |
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
namidee |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 27 Jan 2009, 15:09) Corect. "N-am idee" cum stau lucrurile la tine in Frankfurt ...dar, banuiesc ca vine masina de politie in fata, iti afiseaza textul cu "urmeaza-ne", si mergi pana intr-un loc ferit de trafic...la noi insa, polititstul se crede autoritar exact cand nu trebuie...cum au fost si in cazul initiatorului acestui topic...sunt destul de convins ca rata criminalitatii in acel orasel nu scazuse brisc la 0...deci aveau lucruri mult mai utile de facut decat sa-si arate muschii in fata conducatorului SuperNovei...de ce oare nu se umfla asa si cand dau de un Q7...? ![]() btw...cand stai o ora in blocaj pe DN1 din cauza unui echipaj care a oprit un Hummer pe o banda si jumatate de circulatie, e mai greu sa ramai doar teoretic...crede-ma, ca in Bucuresti, vad ZILNIC asemenea exemple... Nu ma intrebi si daca am mancat salam de soia? Cum ma simt direct vizat, ma simt si dator sa raspund, chit c-o sa fiu offtopic (pentru care-mi cer scuze). Mie imi e evident ca nu stii cum se circula in Frankfurt, ci doar arunci vorbe. Intr-o seara, taman cand e traficul mai aglomerat, exact in fata mea unul nu stiu ce a facut ca l-a oprit masina politiei pe banda 3, cam imediat dupa o curba, si repet, intr-un trafic infernal. Evident, masina politiei avea girofarul pornit. Intrebare: cati crezi ca s-au gandit sa-i claxoneze pe politisti? Ca tot ziceai de benzi blocate, aici sunt in mod constant dube care blocheaza banda 1 fara sa le faca politia nimic (ca nu prea au unde opri si-s cu treaba), si fara ca ceilalti sa se streseze prea tare (aia de pe banda 2 ii lasa pe aia de pe 1 sa intre in trafic in situatii din astea pe principiul fermoarului). |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:10 |