Frane Dacia
![]() ![]() ![]() |
Frane Dacia
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Cred ca e de tambur mic.La mine sa potrivit perfect.
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
intrebare, asta vara cand am facut franele complet pt itp am schimbat pe fata placutele cu ferodo sl si pe spate sabotii cu unii polonezi, maro (60lei setul de 4). nu mi-au placut aia ferodo cum aratau, carne subtire si n-aveau niturile batute intre garnitura si suprtul metalic. erau 100lei setul
am gresit ca nu am luat ferodo si sabotii? frana tine f bine si acum. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Sa fi tu sanatos si sa o conduci muuuult si bine fara probleme
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 10 Feb 2009, 21:59) [...] nu mi-au placut aia ferodo cum aratau, carne subtire si n-aveau niturile batute intre garnitura si suprtul metalic. erau 100lei setul [...] Adica erau lipite placutele de frictiune pe saboti? Sau erau "turnate" partial, cam ca la placutele fata?(acolo is lipite si exista si o gaura in care din turnare patrunde un pinten din material, ca o pana). Daca pina acum nu au aparut urme de dezlipire, nu-s probleme. Ca idee, pe vremuri se lipea placuta de "ferodo" pe placutele fata cu.... stramp. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Daca tot suntem la capitolul frane, am si eu o intrebare: Unde pot gasi pistonase de inox pentru etrieri? Am tot intrebat pe la magazinele de piese auto, dar toata lumea ridica din umeri.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici nu ai sa gasesti, e un zvon lansat de unu' ce le-a vazut mai lucioase si a crezut ca-s de inox, de fapt sunt doar placate un strat subtire.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pistonasele de etrier,de obicei sunt cromate.
cele de inox sunt...home made;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:13 |