Ornament pentru teava de esapament
![]() ![]() ![]() |
Ornament pentru teava de esapament
lynx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
nu stim din ce localitate esti... ca ti-am da indicatii. de ex., in orasul meu sunt in piata marasti
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lynx @ 15 Feb 2005, 10:03) Salutare! De unde sa cumpar si eu un ornament din inox pentru teava de esapament la Logan si cam cat costa? daca esti din Bucuresti eu am vazut la auto meridian (ala de pe luica). erau 2 tipuri unul gen "cilindru" la 3 euro si altul mai misto un "T" intors pe la 13 euro. ![]() dar nu stiu daca erau din inox ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
la selgros am vazut eu ieri unul mai subtirel cu 200 si ceva de mii
iar unul mai sanatos cu 600.000 lei |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
lynx |
![]() ![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate imi spune si mie cineva care se pricepe - pot sa apara ceva probleme daca se monteaza un ornament in acesta pentru toba?
Sau este vreo regula cum ar trebui sa fie - diametru de iesire , sau mai stiu eu ce? Nu am avut niciodata, dar as vrea sa-mi montez la Loganu cu motor de 1.6 , ar arata mai bine.. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cauta in Vitan...ca acolo gasesti orice
![]() ca sfat...vezi sa nu fie prea mare ca dup-aia de la vibratiile traseului de evacuare se loveste de bara spate si face urat ![]() preturile sunt de pe la 50.000 in sus...pana la milioane... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Ionut_r2100 |
![]()
|
![]() Slow Mo Group: Members Posts: 87 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa-mi iau ornament pt toba dar eu o sa masor diametru de la spoiler (acolo unde iese toba) si o sa-l iau un pic (3mm)mai mic ca sa acopere sa nu se vada , ca se vede naspa rau ditamai teava aia .
|
--------------------
Opel Corsa
Enjoy 1.3 CDTi Black Saphirre
2007
- B-x8-AIM
|
|
lynx |
![]()
|
am fost acum in Vitan si am luat unul cromat (nu nichelat, nu inox). Cel din inox tre sudat ...... Nu va luati nichelate ca or sa rugineasca relativ repede. Sa va luati cromate. |
--------------------
dacia
logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(lynx @ 15 Feb 2005, 10:03) Salutare! De unde sa cumpar si eu un ornament din inox pentru teava de esapament la Logan si cam cat costa? eu mi-am cumparat un ornament din inox,dar care nu se sudeaza asa cum spunea cineva mai sus,ca ar fi obligatoriu. fiind adus din Germaniade un prieten pe ambalaj scria clar ca este din inox.La noi sunt multe care imita inoxul dar in cateva luni sunt varza.intai ruginesc pe interior si apoi se extinde la exterior. Am si cateva poze cu spatele masinii facute deja dar nu stiu cat de bine se obs. ornamentul.Nu am avut intentia de a poza chiar ornamentul asta.era prea de tot totusi. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
prinderea se face cu un colier sau cu suruburi...nimic complicat
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum se poate modifica sunetul fara inlocuirea esapamentului (garantia, eh ... trece ea
![]() Din cate am auzit, se da o gaura in toba ... Cine stie mai multe? |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
In Cta. 15 RON
E oricum provizoriu...dar scimba aspectul spatelui ![]() Attached thumbnail(s) PICT0042.jpg ( Size: 345.54k ) Number of downloads: 2853 PICT0043.JPG ( Size: 381.1k ) Number of downloads: 2435 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
ce sistem de prindere are?
au am cautat ornament (in TM) si am gasit doar cateva modele care s-ar potrivi, dar nu mi- aplacut nici unu: - unele au sisteme de printere prin 2 suruburi care sunt infilelate in ornament si care se strang "in" teava de esapament - nu barbar sistemu si cam urat. Si ornamentele pareau cam slabute. - am mai vazut un tip (pe la 350k), pareau mai solide (zice-se inox, da nu pun mana in foc) da erau cam lungi pt gustu meu si nu aveau nici un sistem de prindere, nimic. Se pot monta numa prin sudare, zicea vanzatoru, sau sa ii fac io ceva fante la ornament si sa il prind cu un colier io vad altceva pe aici, pe la voi tra sa mai sap? P.S.: ce bine era daca ii faceai o poza inainte de montare ... This post has been edited by fbatran: 4 Apr 2005, 11:51 |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(fbatran @ 4 Apr 2005, 11:46) ce sistem de prindere are? au am cautat ornament (in TM) si am gasit doar cateva modele care s-ar potrivi, dar nu mi- aplacut nici unu: - unele au sisteme de printere prin 2 suruburi care sunt infilelate in ornament si care se strang "in" teava de esapament - nu barbar sistemu si cam urat. Si ornamentele pareau cam slabute. - am mai vazut un tip (pe la 350k), pareau mai solide (zice-se inox, da nu pun mana in foc) da erau cam lungi pt gustu meu si nu aveau nici un sistem de prindere, nimic. Se pot monta numa prin sudare, zicea vanzatoru, sau sa ii fac io ceva fante la ornament si sa il prind cu un colier io vad altceva pe aici, pe la voi tra sa mai sap? P.S.: ce bine era daca ii faceai o poza inainte de montare ... Sistemul de prindere este in 2 suruburi,cum ai mentionat si tu dar.... am sudat 2 piulite pe ornament si am scurtat suruburile ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(andrei_dum @ 15 Feb 2005, 16:13) Am si cateva poze cu spatele masinii facute deja dar nu stiu cat de bine se obs. ornamentul.Nu am avut intentia de a poza chiar ornamentul asta.era prea de tot totusi. Am vazut altceva interesant la masina ta sub 1.6Mpi scrie "Ambision" (in loc de... Ambition) Din ce este realizat acest scris ?? Cum l-ai aplicat ?? Astept si io detalii !!! This post has been edited by musicall: 4 Apr 2005, 20:07 Attached thumbnail(s) toba.jpg ( Size: 107.72k ) Number of downloads: 2458 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
QUOTE(leinad @ 4 Apr 2005, 19:10) De pe str.Poporului,un magazin care are copertina verde,pe partea stanga in sensul de mers spre cimitir,nu foarte departe de intrarea de pe Lapusneanu. Nu l-am scurtat.I-am inbunatatit sistemul de prindere cum spuneam si mai sus... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
ai incercat sa vezi cum sta fara sa tai suruburile si fara sudura piulite?
dilema mea este cum se prind suruburile in teava tobei de esapament ? numa prin simpla starngere? pe suprafata surubului? ma gandesc ca ar trebui sa cam tremure ... da poate ma insel |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
QUOTE(fbatran @ 5 Apr 2005, 13:46) ai incercat sa vezi cum sta fara sa tai suruburile si fara sudura piulite? dilema mea este cum se prind suruburile in teava tobei de esapament ? numa prin simpla starngere? pe suprafata surubului? ma gandesc ca ar trebui sa cam tremure ... da poate ma insel Da,prima data asa l-am pus...statea bine. Dar de la gropi,vibratii exista sansa sa se desfaca in timp si sa-l pierd.Asa este mai sigur. Da,doar prin stangere pe suprafata suruburilor.Nu tremura...sta bine. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
fbatran |
![]()
|
merci, mai caut si io sa vad ce gasesc prin TM
|
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tot legat de ornament, vin sa va intreb... daca n-ar fi mai bine sa schimbam si toba cu una din inox, ca sa nu avem probleme cu rugina mai tarziu (in special in locul de prindere) al ornamentului?
Eu m-am gandit la asta, mai ales ca vreau un ornament ce se prinde prin sudura(zic eu e mai sigur..).. dar cine imi poate spune la ce pret si unde voi gasi cea mai simpla toba din inox (ultima toba) ? multumesc anticipat, sa avem bafta... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Atata timp cat esti in garantie, mi se pare o investitie complet inutila. Dupa garantie e alta poveste.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Thesys, finala o gasesti incepand de pe la 2,3 mil iar finalul inca vreo 0,5 mil.
recomandata pentru sunet ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
tazzz |
![]()
|
la magazinele de piese gasesti borla..
gasesti esapament complet pentru supernova/solenza facut de Borla... da-le un mail si intreaba-i daca au finala de Logan si cat costa ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Astazi in targ am cumparat ornament de esapament cu prindere in 2 suruburi la pretul de 130.000 lei. Arata ca din inox dar garantat nu este la pretul asta. Existau si unele din inox care se sudau dar costau cam 700.000 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
tazzz |
![]()
|
inainte sa montati ornamentele alea din "inox" dati-le cu putin ulei de motor sau vaselina pe interior si n-au sa rugineasca
![]() exteriorul e din inox...dar se depune rugina de la interior daca nu folositi metoda sus scrisa ![]() am si eu ornament de-asta si a ruginit el cat a ruginit pana mi-a spus un coforumist sa fac asa si nu au mai fost probleme de atunci ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:29 |