Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
13nov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Care este este candidatul PSD la primaria aia mare care este? Haide frate nu se poate sa este
![]() Si noi care estem in sectorul 5 ce este facem dupa ce nu vom mai este sigurul sector Vaghelizat? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai da' un independent, capabil sa vorbeste romaneste si sa se comporteste ca un domn nu se gaseste pentru primaria asta?
Ca eu unul m-am saturat de-alde Halaici, Ciorbe, Lisi, Basesti si Adreeni/Mareeni! Chiar asa, Capitala asta este magnet pentru toti nesimtitii?? Chiar nu ma mai intereseaza votul pentru Capitala, sa se spele cu ea pe cap, caci oricum si-au impartit frateste in Consiliu toate afacerile si toate spagile. Si mai ales bordurile alea pe care le inlocuiesc intr-o veselie la fiecare trei ani! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bai astia din 5 nerecunoscatori mai sinteti!
dupa ce v-a vopsit blocurile alea in toate culorile acum il birfiti pe la colturi ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ziceti voi ce vreti da' io to'pe Marean il votez!!! Degeaba va aia pe voi ca pina una alta a facut treaba p-acolo pe la el prin sector!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa vezi cand vor fi bulevardele vopsite! Vom vorbi de intersectia maro cenzuratzel cu roz sugiuc...
Si cum vor primi toate babele carti de septic si mosii zaruri de barbut, pe post de ajutoare pentru incalzire! Marty, nu vrei sa ne impartasesti nitel din aceste realizari? Te rog insa sa nu le omiti pe cele in folosul propriului buzunar.(Chiar, isi aduce cineva aminte ce a fost Vanghelie inainte de a fi primar? Isi aduce aminte ce avere avea?) |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Pai cine a mers in zilele cu zapada prin sectorul 5, chiar avea impresia ca e in afara Bucurestiului... undeva la tara, departe de civilizatie...
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Sh4rk @ 15 Feb 2005, 16:43) Pai dupa cum zicea un ex-candidat, la Primarie, cam asa ceva. So, odata cu alegerea candidatului Marean, se vor organiza licitatii pentru panouri cu conjugarea verbului "a fi", sa stie tot poporul, nu numai domn Primar. Se vor continua, lucrarirele de salubrizare cu angajatii primariei. REBU e o societate detinuta de PD. Se vor planta palmieri pe principalele artere, dupa model Agaton si Mazare si alte noi maretii. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
sstanescu, ia sa auzim de toate scolile renovate, sa auzim de toate pietele (re)amenajate, de economate ..... Hai sa comparam cu celelalte sectoare si vei vedea unde-s realizarile.
Da, eu stiu ce era Marean inainte de a fi primar, era țâgan, așa să știi ! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luck |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
NU-l mai preaslaviti atata pe Oprescu ca e o mare jigodie,
![]() ![]() Iar despre '' care este '' o fi el bâta si fura el ca toti care ajung sus ,da' macar l-a dus capu' sa faca ceva si pt. sect. care l-a ales, chiar si blocurile alea vopsite, totusi decat cenusiii mai bine rosii verzi si alte culori ... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
E si Ralu Filip cu stranse simpatii PSD...pana la urma CNA-ul in campanie a fost singurul care a protestat serios ca numa' NAstase si Iliescu aveau voie la TV in WE...ca lupta politica cu cronometrul va deveni o parodie...etc.
N-am zis ca Oprescu e bun dar intre Oprescu si Lis, sa alegi Lis oare cata minte iti trebuie? Macar Vanghelia asta l-a votat lumea din sector..din prima...o fi facut ceva pentru ei, ma gandesc...nu? This post has been edited by mil: 15 Feb 2005, 16:56 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
Culmea ar fi ca Ralu Filip să dea un mare concert în cinstea alegătorilor și să cheme la cântare pe Paraziții. Eu chiar mi-as dori să-l văd pe bivolu' ăla rinjind satisfăcut cind zice Ombladon: "Dragă Pilif... băi căcat..."
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
Apropo de Marean Vanghelie (marty, NU ai voie sa te uiti pe link...
![]() http://www.manele.ro/ cred c-a fost hackerit... ![]() aveti rabdare si cititi si partea a doua - textul lu' aia care scrie ashea de frumooos romaleste... Le are, nene! hauliu, ce ne-am face cu Marean... Nu stiu! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Feb 2005, 16:52) sstanescu, ia sa auzim de toate scolile renovate, sa auzim de toate pietele (re)amenajate, de economate ..... Hai sa comparam cu celelalte sectoare si vei vedea unde-s realizarile. Da, eu stiu ce era Marean inainte de a fi primar, era țâgan, așa să știi ! Pana una alta, eu stiu de la cineva din acel sector ca s-a spoit scoala, insa in laboratorul cu computere, in care a venit televiziunea, copiii nu au intrat. Piata Rahova... da, s-a modernizat, insa nu spui numele beneficiarului ca ma trezesc cu masina incendiata si cu nevasta taiata. Am pus si eu piciorul in economate. Sa avem pardon, sunt doar cateva produse nefericite pt pensionari al caror pret este chiar nitel mai mare cu cel din hypermarket-uri. In rest, o pravalie normala. Chiar ma gandesc ce burti au facut pensionarii aia cu economiile facute! In Rahova a reusit sa vopseasca un bloc ici, unul nu, unul verde, unul galben. Era mai frumos sa le faca acoperisuri din tabla, ca la Buzesti (comuna groazei, dincolod e Alexandria) Ce sa mai zicem de vopsitul trotuarului. O idee absolut geniala! Aia cu borduri sunt mici copii. Inainte era țâgan, dar acum nu mai e? Pe timpul ala, avea el banuti de cumparat magazine? Nu? Atunci cum a strans fisele la tescherea? Din jocuri de noroc banuiesc. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, ce-i cu topicul asta? A venit 1 Aprilie si eu nu m-am prins? Nu poate omu' sa lucreze si el cateva ore fara sa se uite pe forum si hop sariti cu stirea asta mirobolanta. Dati fratilor o dezmintire, spuneti ca citesc de fapt la "1 Banc" . Nu pot sa cred oameni buni ca 'care este' este candidatul PSD pentru un oras cu peste 2 milioane de locuitori. Pai daca apare ca-'care este' la teve in campanie ma apuca o ca-care de nu mai ies o luna din buda. De sila.
Sunt de acord ca primarii DA sunt varza de varza, dar Ontanu ce-avea? Doamne... o sa fim de rasul curcilor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
In ultimii 5 ani s-au cheltuit bani numai pe strazi si curatenie. Gata! daca vrem sa facem ceva adevarat, plecam de la scoli. Stie el ce stie. ![]() declaratie la ProTV. This post has been edited by bomicabomic: 15 Feb 2005, 20:00 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 15 Feb 2005, 20:59) In ultimii 5 ani s-au cheltuit bani numai pe strazi si curatenie. Gata! daca vrem sa facem ceva adevarat, plecam de la scoli. Adevaru' ca ce atatea strazi? Nu vedeti cat timp a fost paralizat orasu vara asta cu toate metroiale halea husoare? Haordeo de nu este banii pentru 2-3 revelioane populare si de pasti, si de craciun, ca unu pe an care este frumos nu este si de ajuns. Tiganu' stie sa petreaca vere ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca va oferi suficient material pentru un banc. Numai astazi a declarat ca " sumele cheltuite pentru scoli sunt infirme".
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Va mai aduceti aminte cand s-a desolidarizat PSD-ul de el ca a declarat ceva de genul "Veniti voi la mine?"
A castigat el ca "endependant"? Problema nu e ca o sa candideze! PROBLEMA E CE NE FACEM DACA O SA CASTIGE? PE cat puenti pariu ca urmeaza MAREAN PRESEDINTE? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Tare, Marean. La A1, in Buc, 80% din tineri sunt someri.
Fratilor daca iese asta primar, in 3 ani juma, invatam alta gramatica. Gramatica perlelor. Iata unele : legea e bine reglementata..., pardon......, e bine reglata, ca daca il mai trageau Filip si Videanu mult de mina, iesea o lege regulata in toata regula. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 15 Feb 2005, 23:04 |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io cred sincer ca e razbunarea lu Nastase pe bucuresteni. Un fel de "na ma, sa moara mama, luati d-aici, nu meritati mai mult de un papagal agramat, ca din cauza voastra nu m-am ales presedinte." Sa-i fie-n ciorba.
Cat despre primar, ce ma intereseaza pe mine este sa fie cineva care continue dracu programul ala de modernizare facut de japonezi. Daca nu se face in cativa ani chiar nu se va mai putea circula deloc in Bucuresti. De 5 ani ne tot cacaim sa-l facem si din cauza ambitiilor unui partid de 3 lei social-democrati a stat "on hold" timp de 4. Va zic, daca nu se face am festelit steagu. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Parerea mea este ca si proiectul ala, care a fost bun la baza, trebuie imbunatatit. In 4-5 ani de cind s-a facut, situatia s-a schimbat mult.
Oricum daca nu-l imbunatatesc, macar sa-l faca, altfel, vorba ta, ashu. peste 2-3 ani ne luam toti biciclete. |
--------------------
x
x
- x
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Cu toatte ca nu am nici cel mai mic sentiment pro PSD ( ba din contra), despre Sorin Oprescu aveam o parere foarte buna-asta pana aseara cand a intervenit in emisiunea lui Turcescu. In emisiune era invitat seful SMURD -Arafat nu stiu cum, omul asta a pus pe picioare primul serviciu de urgenta la nivel european in Romania. Cu toate astea, deoarece domnul Arafat a avut curajul sa critice sitemul medical de urgenta, domnul Oprescu a intervenit si l-a atacat intr-un mod josnic, demn de Gigi Becali. Citez aproximativ :"Cum poate sa vina acest ayatolah, care habar nu are despre Europa si sa-mi critice colegii. Domnul Arafat nu stie cum merg lucrurile in Europa, nu e ca la arabi, el sa stea in banca lui si sa nu se bage unde nu se pricepe." Cu asta m-am lamurit de nivelul domnului Oprescu, vine si il face ayatolah si arab nepriceput pe acela care din finantari europene a pus pe picioare un sistem medical de urgenta de prima clasa in Romania. Concluzia mea: Nastase, Iliescu, Oprescu, Ion Popescu, Mazare, Vanghelie, Oprisan, Mischie, Mitrea etc = aceeasi clasa si tupeu. Asa e, mare nesimtit Oprescu. I-am auzit interventia, sa-i fie rusine. Bravo lui Arafat ca ne da un exemplu de munca eficienta si de civilizatie (nu a vrut absolut deloc sa-i raspunda nesimtitului) Toti oamenii PSD-ului care par mai de calitate, se dovedesc ca in realitate sint niste nesimtiti (asta putin spus). Si va amintesc 2 ministri de externe (nastase si Geona), ce limbaj aveau atunci si ce limbaj au acum....sa le fie rusine. Iar Vanghelie, li se potriveste (PSD-ului) de minune....o sa dea si asta bere&mici in Cismigiu de ziua lui? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Valentine |
![]()
|
Atentie
![]() QUOTE Marian Vanghelie, "renegat" de Ion Iliescu si Adrian Nastase, in decursul timpului a fost prezentat de Dan Ioan Popescu ca un mare invingator: "Doar trei candidati au castigat alegerile de doua ori, Traian Basescu, Marian Vanghelie si Neculai Ontanu. Doar doi dintre ei au castigat din primul tur, Basescu si Vanghelie, si doar unul singur a luptat impotriva tuturor, Marian Vanghelie". Popescu spune ca desemnarea lui Vanghelie face parte din noua strategie pesedista "de schimbare de imagine, la nivelul partidului, de schimbarea de perceptie pe care noi o dorim vizavi de electoratul bucurestean". Presedintele organizatiei a mai afirmat ca este vorba de "promovarea propriilor valori, a acelora care confirma prin munca, in cadrul organizatiei, si nu care solicita scaune si pozitii venind din afara". Intr-adevar consider ca este o promovare a propriilor valori ale PSDului, with no further comments. |
--------------------
Ford
Focus
|
sstanescu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
bomicabomic |
![]()
|
Oricum prin desemnarea lui Marean, va creste rattingul circotasilor. Deja ieri a dat o gramada de perle, care mai de care mai haioasa.
Cum ar fi : bugetul municipiului capitalei. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Feb 2005, 16:41) Ziceti voi ce vreti da' io to'pe Marean il votez!!! Degeaba va aia pe voi ca pina una alta a facut treaba p-acolo pe la el prin sector!!! Sa va zisc eu cum e cu sectorul 5 ca-s mai din sector: 1. A renovat scolile, nimic de zis, dar nu asa cum ar trebui si nu prea ieftin. 2. Blocurile le-a vopsit cu jumate de luna inainte de campania electorala. cred ca o sa pun poze pe aici cu blocuri pe care le-au prins alegerile vopsite pe jumatate si asa au ramas...(intrebarea mea este aceste cheltuieli cu vopsitul au fost cuprinse in buget, sau au fost luate de la alte prevederi bugetare?) 3. Strazile care au fost reparate in rahova-ferentari sunt numai strazile p[e care merge RATB-ul (adica reparate de primaria Capitalei) 4. Inainte de locale, familiile "defavorizate" au luat cate un milion juma de cap de plod de la primarie (o singura data in 4 an si din intamplare chiar inainte de alegeri). De unde or fi fost banii? Pai de la reparatii strazi, de la extindere canalizari, gaze, apa curenta). 5. Il invit pe nenea marty la o plimbare prin sector |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(ashu @ 15 Feb 2005, 23:17) Io cred sincer ca e razbunarea lu Nastase pe bucuresteni. Un fel de "na ma, sa moara mama, luati d-aici, nu meritati mai mult de un papagal agramat, ca din cauza voastra nu m-am ales presedinte." Sa-i fie-n ciorba. Cat despre primar, ce ma intereseaza pe mine este sa fie cineva care continue dracu programul ala de modernizare facut de japonezi. Daca nu se face in cativa ani chiar nu se va mai putea circula deloc in Bucuresti. De 5 ani ne tot cacaim sa-l facem si din cauza ambitiilor unui partid de 3 lei social-democrati a stat "on hold" timp de 4. Va zic, daca nu se face am festelit steagu. Rezon. Si mai haios e seful de campanie, Sorin Oprescu. Am inteles ca motto-ul ar fi : "Gata cu mangleala" (vazut pe TV cum Sorin Oprescu a transmis acest sublim mesaj catre popor). Razbunare la max: Oprescu zice un fel de "nu m-ati vrut pe mine, care stiu sa fac acordul intre subiect si predicat, luati d-acilea om potrivit la locul potrivit". Bre, ashule, din pacate nici Adrean nu da gaura-n cer cu profesionalismul, asa ca s-ar putea sa ne cam para rau pentru programul ala japonez, nu stiu cum sa zic. Cred ca va fi cel mult "re-evaluat" si intors pe partea ailalta sa sforaie spre geam, nu spre noi, ca sa putem dormi si noi in liniste. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:21 |