Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
danab |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu uneori m-am intrebat daca nu cumva astia dau in gropi in mod intentionat (multe greseli inainte de campanie). Apoi, dupa alegeri, am inceput sa ma gandesc la faptul ca ar fi fost in avantajul lui Ilici sa dea PSD-ul chix, deci as avea oarecum dreptate. Acum, ma intreb iar daca nu face parte dintr-o politica de a arunca partidul in picaj pentru ca apoi, pe ultimele sute de metri, mana forte sa preia mansa si sa le arate cine e neinfricatul pilot. Moment in care pasagerii albi la fata incep sa rasufle usurati si sa aplaude la unison.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma, nu au nici un prost care sa iasa in fata si sa piarda in fata Aliantei! Asta este!
Asta arata si ca NU au oameni, de nici o culoare! ![]() Ca sa mai zica altii ca doar Alianta nu are oameni. Ei uite ca Alianta ne-a dat o prefecta super beton, iar astia vor sa trimita gitanii la primarie. Asta este diferenta! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Bei, am citit bine, la voi a inceput sa se vopsesca trotuaru? Ce culori? Rosu, galben si albastru? Trebuie sa-i platesca drepturi de copyright la Funar. Ala a vopsit numai bancile si stalpii.
This post has been edited by BAC: 16 Feb 2005, 14:52 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
bey...luati aminte la mine...vangelis asta e lansat de oha ca sa nu intre in tutul doi...catindatul adevart PSD va fi altul...mai neutru...mai spalat...etc...important e sa le ia primaria PD-istilor. Ia, cand se anunta candidaturile sa va uitati cu atentie la independenti si poate...poate o sa va dati seama cine e? Eu zic Ralu Filip...parerea mea
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mil, s-ar putea sa ai dreptate, nu mi se pare neverosimila teoria ta.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Si eu am zis-o mai sus! Ala e PSD-ist la greu.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Si cine o sa-l voteze, ma rog, pe Calu Filip?!?!
![]() Eu ma gandeam la cineva cu adevarat independent si puternic, nu la o sluga pesedista de doi lei pe prost de independent! Da' cum nu-mi vine nimeni in minte, o sa zic pas la aceste alegeri. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vanghelie e tigan si prinde la anumiti oameni. Cum-necum, se boate balbai nitel referitor la primarie, oras.
Ralu Filip vine de la o institutie de reglamentare a audio-vizualului. In afara ca sta Bucuresti, nu vad nici o legatura intre el si primarie. In zona superioara, perceptia lui e super-proasta, fiind injurat de nenumarate ori. In zona inferioara, cred ca nici macar nu il cunoaste lumea. E un outsider, parerea mea. Gigi Becali va scoate scor mai bun ca el. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Daca se baga Cosmin Gusa la primarie? Ce ziceti?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Parca vad, o mare serbare cimpeneasca cu mici si bere si sfirsit cu bubuituri, in parc la Sebastian.
![]() Acum, boul nu chiar asa de bou, isi da si el seama ca unii il fac pe la spate. Si ca el e asa de umplutura. Chiar a declarat asta, ca are dusmani in PSD. Dar, mizeaza pe steaua lui si daca doamne fereste iese, sa vezi "bombe" in PSD. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 16 Feb 2005, 15:23) Parca vad, o mare serbare cimpeneasca cu mici si bere si sfirsit cu bubuituri, in parc la Sebastian. ![]() Acum, boul nu chiar asa de bou, isi da si el seama ca unii il fac pe la spate. Si ca el e asa de umplutura. Chiar a declarat asta, ca are dusmani in PSD. Dar, mizeaza pe steaua lui si daca doamne fereste iese, sa vezi "bombe" in PSD. Da, ar fi ultra-minunat...sa aiba PSD-ul aceeasi problema ce am avea-o noi, si anume (in consiliu PSD): "Baaaa! Ce dracu' ne facem? A iesit Marean!". E...ce-as vrea sa-i vad fatza lui Oprescu, asa, frame cu frame, la o atare minunatie. Cred ca s-ar chema teapa mileniului si culmea medicinii pe fondul atacului de cord al lui Sorinel. rasu-plansu...valeu, muica, ce candidati avem...unu' mai breaz ca altu'. Mah, ori s-o fi infiripat vreun curent de opinie in emisferele politice cum ca "primaria e chestia aia naspa care se ocupa cu REBU si alte prostii din astea, bleah!" ? This post has been edited by Lolek: 16 Feb 2005, 15:47 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
sstanescu |
![]()
|
Ar fi super-naspa inca o "coabitare" la PMB. Tot noi am platii oalele sparte si circul din consiliu, mai ales ca Vangelie ar veni cu tot soiul de nastrusnicii. Eu as vrea chiar primarie unicolora, sa terminam cu aruncat vorbe ca nu pot, ca nu trece hotararea, ca scartz-partz. Sa puna mana sa faca ce-i taie capul, iar peste 4 ani judecam. Si-i judecam daca o iau razna.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
bomicabomic |
![]()
|
Lolek sau Marean la Nastase : Baaaai, Nastase 16 clase, 7 case, ti-am zis bai, care este, sa-ti dai dimisia, care este. Bai, tu cu Geoana, ati facut partidul bai, care este, de ris. Mars d'aici minca-v-as, lasati-l pe nea Nelu. La kkt cu voi!
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, da' voi auzirati cum decursera treburile acolosa, la PSD ? Cica Marean a iesit pe locul doi ca preferinta a alegatorilor, pe locul 1 fiind Oparescu, da' ala a zis pas. Oricum, Oparescu si-a intrat in atributii grav de tot, am vazut un interviu de dimineata cu el si a zis scurt (citat din limbajul de strada din cartierul in care s-a nascut): "Gata cu mangleala!". Astia doi (Marean si Sorean) devin un tot unitar, strins uniti ca un monolit in lupta impotriva.... pardon, asta era din "Munca de Partid".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE("Marean") „Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca, prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batindu-ma, pe de o parte, cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut o serie de probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine… in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem“. Votati Marean! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
![]() asta e citat din clasici in viata, care este... ![]() Gusa la Primarie? Ar fi baiat destept sa incerce! Macar sa intre in turul doi. Dar nu e atat de popular pe cat il duce capul... (si veninul din dintisorii sai.... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
mil |
![]()
|
declaratia continua ...pacat sa nu o savuram in integralitatea ei ...yo!
observati va rog o noua marga inregistrata Vangelis: "care mergem". This post has been edited by mil: 16 Feb 2005, 16:43 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Abia astept cronica diseara
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
In sprijinul teoriei Vanghelie-candidat-de-forma: http://www1.realitatea.tv/stiri/?baza=724095&comp=1 Boc crede că Gușă va fi adevăratul candidat al PSD pentru Primărie
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
S itotusi eu n-am inteles la ce s-a referit Oprescu ... "fara mangleala" in bugetul de campanie PSD sau "fara mangleala" in contractele incheiate de primarie in cazul in care Marean cistiga sau "FARA MANGLEALA" e sloganul electoral al PSD la Primaria Generala? ... oricum, am incremenit putin cind l-am auzit pe domn' doctor emitind asa de prozaic (o fi confundat sala de operatii cu ssls de conferinte de presa? cine stie!).
Nu stiu, pare sinucidere manevra PSD sau e chiar o manevra ... o anumita alianta a facut asa ceva la prezidentiale, daca imi aduc bine aminte ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
sstanescu |
![]()
|
Adica Gusa, care a facut gatzi in PSD, a transpirat nitel in PD, s-a clantanit cu PD-ul, vine acum la partidul-mama, linge mana pe care a muscat-o, ii pupa pe toti mosii de acolo, eventual ii da branci lui Ponta+Daciana=Love si candideaza la PMB??!?!?! Wow, deja eu zic sa lasam dracu filmele si sa cerem un canal non-stop de politica!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
FLEX, "mangleala" e sinonim cu "vrajeala". Tu confunzi cu ciordeala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
Boc
![]() Are si el o realizare...l-a dat pe Gusa afara in cel mai neaos stil bolsevic (nici macar PSD-ist). Pac, felicitari masa dans in PD..si dupa aia tacere...ii plezneau urechile lui Boc in sediu de atata liniste...se acumula presiune si ii dauna. Hopa tata Base plecase la Moscova cu niste sacose luate in pripa din locuinta cumparata pe sub mana... ia sa deschida iar gura sa mai se imprastie atentia romanului de la nationalizarile alea, si acu' doua zile zice: luam de la parlamentari chhiaburi si dam la profesorii saraci...cum cine sunt eu? da-ti-mi voie, sunt: Boboc de Robinhud ...luam de la 500 si impartim la 500.000...logic...nu? Idee mareata, aplauze, ovatii, au inceput sa curga felicitarile si telegramele de adeziune, urmarea, alte izvoare de intelepciune se reversa asupra noastra: Gusa, aceasta godzila a politicii romanesti, acesasta pegra, agest gunoi, acest sarpe...care ma ataca la postul meu mostenit de la tata...vrea sa ne ia si primaria si aia mostenita din aceeasi sursa. Sigur ca da! Domnu' Boc e parano si nu paranormal cum v-ati spune...paranormal ar fi ca Gusa sa se intoarca la PSD dupa ce a distribuit stenogramele...si chiar daca ar vrea el, nu il mai primesc aia, care il urasc in aceeasi masura ca si Boc! This post has been edited by mil: 16 Feb 2005, 17:08 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
Bagati repede pe Relitatea (chiar si online) sa il vedeti pe Marean facand alte zeci de dezacorduri
![]() This post has been edited by Valentine: 16 Feb 2005, 19:09 |
--------------------
Ford
Focus
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai mai mil, io tocma cititara in Catavencu de azi o barfa cum ca Gusa si ai lui vor fi promotorii viitorului partid popular de pe la noi, partid care cica deja are promise niste fonduri babane de afara si care are deja ca target 30% la urmatoarele alegeri. Deci e bine si pt. musiu Gusa sa se aibe rau si cu aia si cu aia, ca sa fie mai credibil partidul sau. Om vedea ce-o fi adevarat din toate astea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
apropos de la DA cine candideaza?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, ideea e sa si aiba oo pentru asta ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:13 |