Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Bai, s-a dusara draku' juma' de distractie!
![]() GG s-a inflamat rau ca a luat-o Steluta pe coaja si nu mai candideaza! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(LucVer @ 17 Feb 2005, 22:11) Bai, s-a dusara draku' juma' de distractie! ![]() GG s-a inflamat rau ca a luat-o Steluta pe coaja si nu mai candideaza! ![]() cineva a pus un pariu inteligent, clar. lasa ca distractia ramane. acu' are timp Gigi de filosofie. d'aia practica, nu teoretica. ia sa vezi acus... This post has been edited by Lolek: 17 Feb 2005, 22:40 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dezbracatu' vrea la Primarie!
Catalin Dezbracatu’, binecunoscut publicului de la Cronica carcotasilor, a hotarat ca este momentul sa faca ceva pentru societate. Astfel, ieri dimineata si-a anuntat candidatura la functia de primar al Capitalei. Sloganul sau electoral este „Bucurestiu-i un bazar, pe Dezbracatu’-l vrem primar!“. Cu promisiunea „Va pup nonstop!“, candidatul a convins, intr-o ora si jumatate, 264 de persoane sa-i acorde semnatura. Dezbracatu’ are solutie pentru orice problema. Intrebat „Ce facem cu baltile din oras?“, acesta raspunde: «Stimata doamna, e foarte simplu: le scoatem dopul!“ Patrula Street Boy KissFM si-a stabilit cartierul general la Magazinul Unirea si continua campania de strangere de semnaturi pentru a-l vedea pe Dezbracatu’ primar. EU CU EL VOTEZ!!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Iertati-ma, insa asta arata cat de tare ne doare de cum merge orasul. Iar ne hlizim si ne trezim cu un Lis, cu un Halaicu, cu un Vangelie. Apoi ne lamentam, il injuram gros si mai dam o bere pe gat. Mi se pare normal sa ne radem in incinta, atunci cand e cazul. Ideea asta e minunata insa mai bate un cui in cosciugul de dezinteres fata de cum merge societatea. Cine va conduce Bucurestiul 3 ani si ceva e treaba serioasa si trebuie tratata ca atare.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da n-am inceput noi cu misto-ul.
PSD-ul a inceput cand l-a propus pe Vanghelie. Dupa mine intre Dezbracatu, Vanghele, Opait, si tantea aia plecata cu sorcova de la PRM nu e nici o diferenta. Iar Videanu nu o sa faca decat sa inlocuiasca bordurile recent puse cu unele de marmura. Nu am pic de incredere in el. A spune ca-l votam pe dezbracatu mi se pare cea mai buna metoda de a penaliza clasa politica pentru penuria de oferte credibile. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pentru mine e distractie pentru ca sunt din Brasov dar pe voi nu prea va vad bine!
|
--------------------
Renault
2011
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lasa nu mai ride de noi, mai bine fii atent cind treci printre tomberoane seara
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Vazand mazetele care catindeaza singura solutie serioasa e un candidat independent...daca PSD-ul nu se gandeste la solutia asta...atunci tre sa ne gandim noi...Videanu? spuneti si voi mai baieti ceva de bine de omul asta, poate l-o-ti cunoaste mai bine...ca mie numai numele imi induce un sentiment de gol cosmic.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
LucVer |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2011
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai dar tanti Lina, ce-ar avea? N-ar fi potrivita pentru functia asta?
Las-ooo, las-oo, Las-oo ca merge asa....... ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 18 Feb 2005, 12:39) Mai dar tanti Lina, ce-ar avea? N-ar fi potrivita pentru functia asta? Las-ooo, las-oo, Las-oo ca merge asa....... ![]() ![]() tanti aia care zice ca a facut design-ul casei poporului? ba. eu cred ca s-a facut o coalitie cu larga participare pe "esichierul politic" cu scopul precis de a face misto de noi. ca altfel nu-mi explic. nici candidatii independenti la presedintie nu aratau in halul asta |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
LucVer |
![]()
|
Nu stiu de ce dar am impresia ca o sa votati candidatul PDSR care, surpriza, NU va fi Marean. (Parca as fi mama Omida -scuze Andrei
![]() This post has been edited by LucVer: 18 Feb 2005, 13:04 |
--------------------
Renault
2011
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Adevaru' e ca pina in momentul de fata candideaza numai rapandule si baragladine ! Oamenii seriosi cind vor aparea (daca vor aparea) ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus presedinte, Klaus presedinte! aaa.... vroiam sa zic primar
![]() ![]() P.S. Asta era raspuns la intrebarea "oamenii seriosi cand o sa apara? (daca o sa apara)" This post has been edited by vv: 18 Feb 2005, 13:07 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred in candidat-surpriza al PSD-ului:
1. Marean e suficient de tigan orgolios sa nu accepte sa joace rolul de Duvaz, sa fie scos de papagal in fata. E cert ca l-ar captusi PMB. 2. Daca Marean e lucrat pe la spate, atunci partidul s-ar putea sa se trezeasca brusc cu un PSDist cu gura lunga si impiedicata. Am ceva curiozitati privind modul in care el e acceptat in sanul partidului. Banuiesc ca nu pe merite personale, carisma, discurs. As zice pe firfirei. 3. Ce candidat supriza ar putea produce PSD-ul? Daca ziceti Geoana sau Nastase, astia nu sunt surpriza. Ar fi doar interesanta manevra de harakiri. 4. Eu cred in sansele lui Vangelie. Sincer. N-am zis la misto pe timpuri ca ar fi fost poate singurul candidat PSD care putea sa-l bage pe Basescu in turul 2. La acest Bucuresti, Vanghelie are sansa lui deloc de neglijat. Daca se va duce prin colturile nasoale de Bucuresti, in care Videanu nu va intra nici cu jeep-ul, va castiga voturi usoare care cantaresc tot atat cu niste voturi muncite de candidatul Aliantei. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
mil |
![]()
|
Ion Iliescu
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mil nu ride, ca dadeau aseara la Realitatea, treaba asta. La bursa zvonurilor din tirg.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
sstanescu: ce zici de micul gigant? sau de marele Filip? Sau chiar cine stie - unul total surprinzator (= prin definitie, imposibil de anticipat). Da' pe oricine ar pune, daca se stie ca e de la PSD a pierdut. Deci singura lor sansa ar fi un candidat 'independent' sau chiar, preferabil, din partea altui partid (as fi zis PUR - da' nu pot sa cred ca Opaina ar fi alegerea PSD, e prea tampita). Candidati surpriza ar putea produce. Iar de lucrat pe la spate - nu ma indoiesc ca nu s-ar da la o parte.
Uite - m-am gandit: ce-ati zice de Raduleasca, sau alta fufa/fuf de gen (= 'personalitate tv')? Ca tot a lansat moda Mona Nicolici... This post has been edited by vv: 18 Feb 2005, 13:15 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
Io-te dom'le eu am visat asta aseara, concluzia prind Realitatea TV in somn
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
sstanescu |
![]()
|
Nooo, tataie nu e prost. Sa se riste gratuit sa inregistreze o infrangere? Sa-si torpileze si el pozitia in PSD? Nu. Sigur nu. Teoria mea e ca va profita la maxim acesti 4 ani de opozitie pentru a aseza din nou bine partidul si a se aseza in fruntea lui. D-aia zic ca a avut tot interesul sa sabordeze corabia in aceste alegeri. Umbla zvonuri ca el va dovedi cum se face reforma in PSD. Cum? Ponta, presedinte executiv. E sarpe, nu pica asa de usor in capcana primariei.
vv, la fel cu Ponta. E baiat istet, stie cam cum trebuie navigat sa urce unde vrea. E o solutie, cert, insa nici el nu cred ca se risca sa-si ia leapsa. Partidul e in schimbari, PMB-ul e o capcana si o soarta (aparent) pierduta de la inceput. Acum e de looseri. Asa cum a fost imbrancit Geoana in fata in lupta cu Basescu, aici cam e de gasit un pacalici dispus sa-si ia bataie. Nu cred ca e vreunul care psihic sa aiba o statura de luptator si sa intre cu a doua sansa in ring. Si Opaina cred ca e o dovada in sensul asta: om de paie, adus din afara. Pierde, ghinion, nu din cauza partidului. Ralu Filip? Haitas, bun sa erodeze niste procente. Gigi? Pacat ca a pierdut Steaua, si-a pierdut procentele. Poate ma insel, insa asa vad eu lucrurile acum. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
Daca e pe femei eu as fi zis Mona Musca!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
vv |
![]()
|
Da, mil, da' aia e 100% incompatibila cu PSD. Vorbeam de candidatul lor surpriza. Si eu as vota-o cu inima impacata pe Mona Musca.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Eu as zice Andreea Marin. Asa cind dau intr-o groapa sa-njur frumos.....stiti voi cum.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
pai cine l-a batut pe videanu in cuie?
Care e probleama noastra?...nu avem nici un candidat credibil...daramite doi...deci PSD a mizat o saiba...deoarece DA si-a batut joc...ia sa schimbe miza DA, poate pluseaza si PSD-ul cu ceva mai digerabil. This post has been edited by mil: 18 Feb 2005, 13:24 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
poate il propune pe Ponta ?
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Poate Iliescu?... ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ![]() Din fericire sper sa nu-i dea prin cap asa ceva. Si chiar daca i-ar da, ar fi a doua oara cand ar lua-o in freza.... Eu zic ca spre finala vor ajunge trei: Videanu, Marean si Gusa. Si ca Gusa are destule sanse sa intre in finala. Pe altcineva nu vad. Iar un "om serios" cum doreste klaus, din pacate nu exista. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:53 |