Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar are dosare...
![]() Om vedea. Oricum ma intereseaza din ce in ce mai putin... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Reinvii discutia, dupa ce vazui o declaratie soc a lui Nastase, care zice, ca candidatura lui Marean, trebuie supusa, in nu stiu ce comisie PSD.
Motivul, o astfel de candidatura trebuie analizata foarte atent, deoarece este o trambulina pentru presedentie. Soc, nu? Eu cred acum ca Marean e pus sa-i dezmorteasca pe PSD-isti, adormiti dupa alegerile din noiembrie si cit de curind va iesi la iveala adevaratul candidat. |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si dac-o fi asa, se supara nea Marean, se autosuspenda temporar, candideaza ca independent si castiga din primu tur
![]() As vrea si io sa stiu ce cauta toanta aia de la prm ca si candidat la primarie? Dupa ce a avortat monstrozitatea aia de cladire demoland juma de oras, vrea acum sa fie persoana publica? Cum dracu toti fostii kkti de pe vremea lu ceasca s-au strans in jurul tribunului ca mustele verzi la diaria proaspata? Beaaaahhhhhhhhhh. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai cum bine au spus: "ca mustele la.... proaspta"
Vadim nu-si baga mortul in casa; toti de pe listele lui de parlamentari sint fie ratati notorii, fie frustrati, fie fosti securitsti doritori sa-si plateasca polite, fie unii care in mitea lui bolnava ar atrage electoratul; toti sint fie datori lui Vadim fie santajabili; asa se explica de ce in PRM nu exista curente, alegeri, etc. Cidn se trezeste cite unul se scot dosarele si se face spuma de rigoare descoperindu-se brusc ce nenorociti au fost. Nu inteleg insa ce este cu Onaca in peisajul asta de muzeul ororilor care este PRM. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ashu, mai baga vreo 5 de "l" acolo la sfarsit, ca sa fie ok.
Ce fatza de 12 noaptea are femeia aia...blllleahhh. Ce "misto" ar fi inca vreo 6 case ale poporului in miniatura, in varful fiecarui damb de prin oras. ---------------------------------------- Scurt tratat de electronica vanghelistica: "...nu cred ca astea sunt semnale care sa traga semnalu' de alarma". Hmmm...asta inseamna ca circuitele lui Vanghele n-au semnal de ceas, ceea ce inseamna ca circuitele lui Vanghele sunt anal-logice. This post has been edited by Lolek: 20 Feb 2005, 18:07 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 20 Feb 2005, 15:47) Pai si dac-o fi asa, se supara nea Marean, se autosuspenda temporar, candideaza ca independent si castiga din primu tur ![]() Cam da. Deja l-a atacat pe Nastase. Si inca cum, facind misto de el. Daca vrea sa fie presedinte (Nastase) sa candideze el la primarie, dar daca pierde sa o taie, sa se termine cu cumetriile din PSD. Sa ramina cei mai buni. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
allcris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca Primaria Bucuresti a insemnat in ultimul timp o trambulina pentru primari inchipuiti-va cum va arata Marean ca Ministru de Interne dupa ce va castiga scaunul de primar
![]() Care este...........! |
-------------------- La cat ma pricep eu la fotbal,despre Valencia pot sa va spun ca sunt periculosi atunci cand au mingea.
-Jiji Becali ganditoru' lu' Steaua- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(allcris @ 20 Feb 2005, 21:06) Si daca Primaria Bucuresti a insemnat in ultimul timp o trambulina pentru primari inchipuiti-va cum va arata Marean ca Ministru de Interne dupa ce va castiga scaunul de primar ![]() Care este...........! A fost o trambulina pentru Basescu poate, ca Ciorbea si Lis nu prea au sarit nicaieri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai lipseste Garcea sa candideze ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Dupa vizita la Cluj, Nastase a declarat ca candidatura lui Marean la primarie da o imagine proasta a PSD-ului in Ardeal. Asa ca ar putea sa-l schimbe.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(BAC @ 21 Feb 2005, 09:38) Dupa vizita la Cluj, Nastase a declarat ca candidatura lui Marean la primarie da o imagine proasta a PSD-ului in Ardeal. Asa ca ar putea sa-l schimbe. Doar in Ardeal?!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adevaru' ca i-au trebuit cateva zile si cateva sute de km ca sa realizeze cel care era cat p-aci sa ne conduca tara inca 5-10 ani ca Vanghelie da o impresie ... sa zicem proasta, si nu penibila, imaginii deja ridicole a PSD ![]() This post has been edited by Valentine: 21 Feb 2005, 08:43 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu zic ca de prost in toata tara, dar la Cluj i s-au deschis ochii, ma gandesc.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 20 Feb 2005, 15:09) Reinvii discutia, dupa ce vazui o declaratie soc a lui Nastase, care zice, ca candidatura lui Marean, trebuie supusa, in nu stiu ce comisie PSD. Da' pe Marean l-ai vazut ce-a declarat ? "Ăăăăăăă....... îîîîîîîîîîî...... Io crecă domnu' Năstase s-a pănicat [...]" Vă rog frumos, să-mi explice și mie cineva cum stă treaba cu verbul "a (te) pănica". Noul slogan electoral al PSD: "E sigur, se știe, Năstase-n Primărie!!!" P.S.: As adauga, ca nota personala, parafrazind o celebra zicere de la Generale "Adriene, nici nu stii cit de prost incepi sa fii!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai Marty, vroiam sa pun "citatu " asta ca semnatura. Am vazut frate tot si p'aia la Tatulici cind zicea ca nu stie limbi straine, dar va invata, ziua, noaptea, la barbut, la f***......
La PS-ul tau, ar trebui schimbat cu Adriane, ca altfel Adriene s-ar adresa lui Videanu. Nu? Ca doar il cheama, Adriean. PS : Ca sa inchei cu lupta din PSD si cu il fac baietii pe Nastase citez din alt Marean, Oprisan de data asta: Daca e barbat ![]() Hehe This post has been edited by bomicabomic: 21 Feb 2005, 09:52 |
--------------------
x
x
- x
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Băi, intelectualilor (vorba lu' Marean) la ce facultate e student tembelu' asta? Ca eu stiam ca la facultate intri doar daca ai bacu' luat!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
L-a luat stai linistit, la el in Ferentari, primar fiind
![]() La un moment dat era la doua facultati (una din ele era dreptul normal..) Acum am impresia ca s-a extenuat si a ramas doar la una. Andrei eu zic sa nu-l mai critici ca veti fi colegi in curind ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(costi @ 21 Feb 2005, 10:32) L-a luat stai linistit, la el in Ferentari, primar fiind ![]() La un moment dat era la doua facultati (una din ele era dreptul normal..) Acum am impresia ca s-a extenuat si a ramas doar la una. Andrei eu zic sa nu-l mai critici ca veti fi colegi in curind ![]() Cheezus! "Stimata instanta, eu cred ca e anormal ca domnu' acuzatu' clentu' meu sa fie supt acuzare care mergem deoarece este un cetatean capacitat de la sectoru' 5 care il cunosc de cand eram primare la ei care eram. Trebuie sa tragem niste semnale care sa dea semnalu de alarma care-l dam, pentru ca cetatenii cinstiti de la sectoru 5 care este sa fie convinsi ca io fac diverse treburi pentru Bucuresti, nu ca altii...uitati-va in provincie de exemplu la filialele pesede, eu voi face o surpriza binenteles placuta care este deci va rog sa dati un semnal pozitiv in acest proces, ca clientu' meu e un om care stie cum decurge trebile astea. Vanghele nu zice ca face, Vanghele a facut deja si lumea ma stie de la sectoru' 5. Multumesc" This post has been edited by Lolek: 21 Feb 2005, 10:43 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Marean a ramas candidatul PSD. Ca e atributia organizatiei Bucuresti si nu l-au schimbat.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Gataaaaaaa se rupe PSD-ul. Uraaaaaa!
|
--------------------
x
x
- x
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Atentie mare: intra si Piedone in lupta!
![]() Eu sper sa intre si Batman, Superman, Cichicean, sa ne lamurim dracu care pe care bate! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bomicabomic |
![]()
|
Aha, sa inteleg ca PSD-ul va participa cu mai multi, sau poate ei cred ca se fac alegeri si la sectoare.
![]() Aa, l-ai uitat pe Rambo. Later edit: Hai sa facem o bursa a demisionarilor din PSD, care vor participa la Primaria Capitalei. This post has been edited by bomicabomic: 21 Feb 2005, 15:45 |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(sstanescu @ 21 Feb 2005, 15:25) Atentie mare: intra si Piedone in lupta! ![]() Eu sper sa intre si Batman, Superman, Cichicean, sa ne lamurim dracu care pe care bate! Da. "Mie nu-mi place de Marean, mi se pare ca e un candidat subtire, cel putin comparativ cu mine." http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=15649 Un candidat pe 16 mm. Bai, daca iese asta...cel putin curcile si gainile taranilor vor avea in sfarsit parte de liniste pe tarabele din piete... Da' nu se stie, poate o avea si el un MBA acolo, diploma de "Mare Branza in Administratie" (gluma preluata). This post has been edited by Lolek: 21 Feb 2005, 18:30 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
Vanghelie, in direct in aceste momente la Vorba lu' Dinescu: "Sorin Oprescu nu este un om politic, este un om uman". Phuhuhahahaha.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Valentine |
![]()
|
In sfarsit CTP-ul termina cu PSD-ul si matura cu el si cu Marean pe jos:
QUOTE(CTP) Caricatura de partid Mare indignare mare la partidul comunist. Iliescu se pameaza, Mircea Geoana se froaseaza, Clujul se oripileaza, Cozmanca il ramplaseaza. Vanghelie - vanghelizeaza. La TVR, le maitre penseur Joseph Boda vitupereaza: ca Bucurestiul nu-i Pocreaca. In fine, Adrian Nastase dubiteaza si rediscuteaza: avem semnale care semnaleaza. Vanghelie vanghelizeaza. Finii intelectuali, caracterele de exceptie, nobletea intruchipata din PSD si de pe langa au dat in fiert de cand Vanghelie e candidatul partidului la Primaria Capitalei. Ca, vezi Doamne, ne compromitem, ne facem de ras cu asta, care nu stie sa conjuge verbul a fi. Sunt poate primul care a analizat profunzimea ontologica a zicerii vanghelice "care este". Nu degeaba a devenit o expresie comuna in limbajul actual. Forta ei consta in faptul ca, prin agramatismul tulburator, reuseste sa codifice scurt si precis desele situatii absurd-grotesti din Romania zilei de azi. De pilda, aceasta: pe Ion Iliescu il ia cu lesin ca Vanghelie nu stie limba romana! Dar dl. Ion Iliescu in ce limba vorbeste? "Iliesciana" consta in cateva sute de cuvinte rastocite de 15 ani incoace pana la cotor, in dezacorduri si improprietati impanate cu vorbiturice menite sa te potoleasca daca vrei cu tot dinadinsul sa cauti vreun sens. Cu ce-am ramas din urzeala rara si cenusie a vorbelor triplului nostru presedinte: cu "Mai, animalule!", cu "Vin mosierii!", cu "Nu va priveste!" Sunt ele superioare lui "care este"? Oricum, tot e mai mult decat la Mircea Geoana: nimic din ce-a tot zis lucios si politicos la televizor fostul viitor prim-ministru nu-ti vine in minte. Si atunci, exista el mai mult decat care este? Adrian Nastase spune "animalul acela dragut, care poseda o blana colorata in mod variat, se deplaseaza prin intermediul a patru membre si exclama in anumite momente: Miau!" in loc sa zica pisica. El isi suge cuvintele cand vorbeste de parca n-ar vrea sa le dea de tot drumul din gura. Astfel, arata ca si cum ar avea ceva de ascuns si cand spune adevarul. La un sondaj privind mostenirea spirituala lasata de Adrian Nastase, din subconstientul popular va tasni indemnul: "Sa-mi numarati ouale!" Candidatul Vanghelie cate are? pare sa chestioneze acum cu eterna-i aroganta presedintele PSD, la care, in umbra falnicelor bolti ale memoriei colective, rasuna mandra vocea primarului de la 5: "Cate este". Vanghelie a deturnat fonduri prin celebrele lui Economate din sector, a facut revelioane cu somoane pentru amarati, si-a cumparat electorat cu un chil de zahar si-un bax de artificii - asa e, ziarul Adevarul e cel mai in masura sa dea referinte despre cum Vanghelie nu stie sa conjuge verbul a fi, in schimb stie verbul a avea la timpul prezent, persoana intai. Dar Partidul, in cap cu Adrian Nastase, a facut altceva in campanie la nivelul intregii tari? Cu ce sunt mai breze pomenile electorale ale guvernului Nastase decat paravangheliile penale pentru care Marean a luat NUP pe linie? Cati pesedisti de marca zburda pe-afara cand ei ar trebui sa fie demult la popreala? Daca Vanghelie ar candida nu la Primarie, ci la o functie mare in partid, cati ar rezista la confruntari directe in care acesta sa verse in stilul sau caracteristic tot ce stie? Acceptarea candidaturii lui Vanghelie este consecinta inevitabila a starii de lucruri din PSD. Acolo, fiecare e preocupat acum sa ia gatii celuilalt. Intr-o atmosfera de partid cat de cat normala, se strangea toata lumea la masa si problema se punea asa: orice candidat am alege acum, fie el si Ion Iliescu, va fi invins de puternicul curent portocaliu din Capitala. Sa nu participam nu se poate, suntem cel mai mare partid din tara. Prin urmare, desemnam un om care sa se sacrifice incercand sa faca o figura onorabila pentru partid si sa scoata un rezultat cat mai bun. Partidul ii va fi recunoscator pentru asta. Toti stiu insa cum stau lucrurile de fapt: cine candideaza si pierde va fi calcat apoi in picioare cu aceasta infrangere de catre distinsii sai camarazi. De aici, Vanghelie, candidat unic care n-are ce pierde. Spre deosebire de Adrian Nastase care a incercat sa castige presedintia Romaniei camufland tot timpul adevarata fata a lui si a PSD-ului, spre deosebire de Mircea Geoana care a vrut sa cucereasca Bucurestiul travestindu-se in santierist, Marian Daniel Vanghelie va concura expunandu-si public fara scrupule si fara complexe nuditatea intelectuala si morala suprapusa perfect siesi, reprezentand foarte bine si imaginea reala a partidului. Vanghelie nu este altceva decat caricatura ingrosata a PSD-ului, epura lui redusa la absurd - poate sta linistit pe locul cercului cu trei raze de pe botul Mercedesului de partid. Cel mai tare editorial de la alegeri incoace ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ashu, e monumental omul... si cand te gandesti ca abia a inceput sa se incalzeasca....mamaaaaa...;hai mai sa votam cu Marean...prost da hot...macar asta nu poate sa ne faca subtil
![]() a si va recomand caricatura din ziua: http://www.ziua.ro/caric.php?data=2005-02-...1b0924b0434a70b |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:46 |