Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Are 00 pentru asta, cel putin atata pare clar
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Marean baiat de treaba a invatat sa dea si spaga!
http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=15286 |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A invatat?!? Cred ca are deja doctoratul in asa ceva...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu zic ca e doctorand, masterand, profi in a lua. Stii, tu vorba aia, e mai usor sa iei, decit sa dai.....
|
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A dat si el, pentru a ajunge in functia care sa ii permita sa primeasca spaga...
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci in conluzie daca iesea Bombonel emigram in Congo,
daca iese nea marean plec in mogadiscio(e frumos =tare acolo,mare soare....) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ati auzit ce-a zis Geoana ieri ???
Ca l-au desemnat pe Vanghelie ca nu au gasit pe nimeni altu'. Adica a ramas doar Bombonel si Marean in PSD. ![]() Ultimul stinge lumina!! ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
In locu lu Marean nu as stinge lumina cu Bombo pe langa mine...sa nu-i bage lanterna...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
vezi de treaba, ca-i place. N-ai vazut cum ii fug ochii? ca la flippere.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor !!!
Da vad ca nimeni nu zice nimic de "bomba" PRPRPRPR, pardon, PUR , recte Radu Oprina ! Hai sa mai dezbatem si despre el nitel ! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Opaina, domnu', Opaina!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Altul bagat la "inghite pui". Era important sa gaseasca ... asta, cum ii zice asa-zisului partid...pe un nea Caisa care sa le confirme un 1%-2%-5%. O sa fie o confirmare de partid de doi lei daca nu ciupesc si ei ceva procente, o sa fie dovada ca pe propriile picioare nu intrau neam in parlament si la guvernare. Probabil si-au adus aminte de Opaina si au zis ca macar o sa dea bine la pensionari, ca asta va pisa pe intretinere mica, reducere costuri caldura si altele asemenea. Daca ii va tine figuratia (si ganditi-va ca Antena 1 il va zeifica pe Opaina, cum a fost el doborat de RADET-ul ticalosit), Voiculescu va avea in continuare tupeu in fata celorlalte partide, va dovedi ca e partid cu o anume pondere. Eu sper ca nu.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca am inteles eu bine, din cele zise de Oprescu in timpul emisiunii "Nasul", de marti seara (cand Marea i-a tras teapa lui Moraru, ca s-a dus la Stiuca - cu Filipicul de la CNA si Vidreanu cu caroaiele), au zis sa incerce si ei "modelul Basescu": impact la public (limbaj, comportament, atitudini), sanse reduse acordate inca din start, "aparent" deficit de imagine.
Don' doctor a zis ca el il va aduce pe Marean la Nasu' in emisiune, sa-i puna cele 25 de intrebari pe care i le pregatise, dar ca il va antrena ce si cum sa zica. El va sta in studio, intr-un colt. Marean este neinfricat si va iesi la bataie. Se mizeaza, zic eu, si pe faptul ca spre el se va indrepta o mare doza de simpatie si ca vor fi multi care il vor vota la "bascalie", sa vada "ce o fi daca...?" |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca Oprescu are impresia ca Marean se inscrie in modelul Basescu inseamna ca dom doctor are creierasul golit de neuroni si umplut cu fecale social-democrate. Hai las-o drecu de treaba, astia n-au inteles nimic.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule, dom' doctor a zis ca il anterneaza el, asa cum trebuie si cum stie. Si o tot tinea cu "amintiti-va de Basescu!" si "revin la modelul Basescu".
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Sunt chiar penibili. Ei n-au vazut ca jiji, n-a facut nimic. Si sa avem pardon, dar Jiji, avea mai multa priza la public. Facea Biserici, dadea bani, etc, etc......pe cind Marean, afara de Ciaoaneeee vindem! Fiaareee cumparam! altceva nu stie.
Mache, sa inteleg ca don doctor ii scoate un ochi lu Marean si-i trage freza de pe stinga pe dreapta. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 17 Feb 2005, 16:39 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ciaoane ???
![]() ![]() Bai, incetati, iar se uita colegu' la mine ca la masini straine.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cate semnaturi trebuie ca sa candidezi la primarie?
Ca eu l-as propune pe Klaus. Daca ajung 5000 de semnaturi le strange repede de pe forum. Dupa aia facem toti campanie pe net, "gherila-digitala-dacia", ne punem toti la luneta afise cu el, si dupa aia daca iese primar, o sa aiba timp sa stea toata ziua la birou sa ne faca tutoriale. Buna ideea? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-as propune pe asarban, o sa le dea ban la toti aia nedisciplinati si se mai imbunatateste traficul in Bucuresti
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca asrban e bun acolo la politie..., care este....
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
bogdus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Citat din cuvantarile lui Marean:
"Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca, prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batindu-ma, pe de o parte, cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut o serie de probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine… in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem". |
--------------------
Dacia
ex DSN, actualmente Opel Astra
2002/Rapsodie "Adevarata intelepciune este aceea de a sti ca nu stii nimic.."
Socrate |
|
mil |
![]()
|
Corect...Klaus Primar! Asarban Sef la Controale, Marty la Drumuri, Madan la cultura ...si cand se elibereaza locul pe la Mediu sa imi spuneti si mie
![]() Klaus, baga mare ca se elibereaza apartamentul lui Basescu ![]() P.S. intre timp ne-am lamurit...nu e nici o graba! This post has been edited by mil: 17 Feb 2005, 20:35 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ake |
![]()
|
Da, si Marty ar fi bun, sa betoneze bulevardele , s-arate ca pista. (av.)
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
Bai, domnilor, pista e din dale de beton.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
da. si mai creste si ierbita printre unele din dale
![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ierbitaaa, domnilor?!?
![]() Daca ma propuneti pe mine la cultura, o sa cultiv ardei iuti in fata la Cotroceni, sa isi aduca aminte excelenta sa, Primarul Romaniei, in ce kkt ne-a lasat cu Bucurestiul. Asarban primar... asta da o idee buna! Ar termina cu toate, urgent!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
va dati seama ce actiune incepe d'l Marty impotriva matelor vagabonde...va fi terminare...colegul Asarban o sa le scoata de la hingheri, le deparatziteaza si le vaccineaza si pe urma, sa vezi show pe holuri la primarie
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:34 |