Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pai dupa vreo 20 de dăia mancati de lei ce naiba moral mai vrei
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia mancati de lei erau in prima parte a spectacolului, dimineata. Dupa-amiaza (seara) erau luptele cu gladiatori. Si, dupa ce luptele le atatau sangele, cu o stare de excitare corespunzatoare, datorata adrenalinei, se dadeau la "pocnitori".
This post has been edited by Mache: 25 Feb 2005, 12:19 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lolek |
![]()
|
Marean, o shaorma de cuvinte, candidat pentru functia de primat general al Capitalei:
QUOTE("Marean") De la PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv. QUOTE("Marean") S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar. QUOTE("Marean") Sint un om pamintean si ma intereseaza decit Bucurestiul si atit. QUOTE("Marean") E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu - n.r.) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amindoi la un loc. QUOTE("Marean") Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe. QUOTE("Marean") Da’ de ce in discutia cu mine acuma, de ce nu ati gasit exact unde am gresit pina acum? De ce nu ati gresit nimic? De unde?. QUOTE("Marean") Avind o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana… De aici: http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=16031 This post has been edited by Lolek: 25 Feb 2005, 10:54 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Al dracului Marean , numai la caldari si ceaoane e gindul.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
exagereaza cei de la AC, a spus clar primarul Cartarescu
![]() uram succes deplin campionului nostru in lupta cu gramatica limbii romane...se pare ca pe cea engleza e aprofundata atat de tare incat o utilizeaza mereu... ce e cu genurile astea pe substantive neica? da' cu conjugarile? huooooooooooo... This post has been edited by mil: 25 Feb 2005, 15:53 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Primul sondaj de opinie;
Stam rau: Ia auziti: "Marian Vanghelie nu este lipsit de sanse in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei. Primarul sectorului 5 se afla la doar 6 procente in spatele ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor economice, potrivit ultimului sondaj realizat de INSOMAR in Bucuresti. Adriean Videanu - 38 la suta Marian Vanghelie - 31 de procente Cristian Popescu - 19 la suta. Tinerii intre 18 si 24 Videanu -34 la suta. Marian Vanghelie - 31 la suta Cristian Popescu - 19 la suta. Tineri intre 25-34 de ani. Marian Vanghelie, cu 36 la suta. Videanu 34 % , Piedone 15 %. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
De fapt Marean va fi cistigator in turul 2. Naspa rau. Voturile lui Piedone, spre el se cam duc.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ar fi bine sa va cumparati Manualul de rromanes a lu fata lu Cioaba, ca parca va vad ca o sa vorbiti la Primarie doar in limba conationalilor
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate de idis ca asta a zis ca a fost mama lui (exista tigani/evrei ?)
In rest e simplu sa trecem la conjugarea cu eu sint, tu sint, el sint; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca nu ati trecut pe la scoala cea noua si renovata! Corect se spune: iei este, iele este.
Si, la persoana intai, singular, se zice corect: ieu iau. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 28 Feb 2005, 11:57) Primul sondaj de opinie; Stam rau: Ia auziti: "Marian Vanghelie nu este lipsit de sanse in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei. Videanu -34 la suta. Marian Vanghelie - 31 la suta Tineri intre 25-34 de ani. Marian Vanghelie, cu 36 la suta. Videanu 34 % , Pai la cat de carismatic e si Adriean ,nici macar nu ma mira. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ba fiti atenti ca o sa iasa Vanghelie primar. Si atunci o sa fie de rasu' curului
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
Are toate sansele!
Daca Videanu se va dovedi pampalau in campanie sau neinspirat (si nici sarmul lui Basescu nu-l are) este posibil. In situatia asta va reincepe joaca de-a soarecele si pisica de pe vremea lui Basescu si a Consiliului General PSD. Uffff ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Zic si eu, ca in bancul acela, cu tablitele: "Eu v-am avertizat!"
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
E penal rau de tot Videanu daca nu foloseste avantajul asta cu Consiliul. Iti dai seama ce cearta non-stop va fi cu Vanghelie - mie tot nu imi vine sa cred ca asta are sanse! - vs consiliu DA!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Mache |
![]()
|
Nu ati vazut emisiunea de la Realitatea, de ieri de la pranz? Cea cu primarii candidati? Sa-l fi vazut pe Marean cel dazlantuit! Ca i-a zis la un moment dat, Tatulici: "Nu mai mai mozoliti pe mine! Va rog, nu ma confundati cu dl. Videanu!" (care nu a participat la intalnire - nu stiu de ce, ca nu am prins inceputul emisiunii).
PS: Citatul este aproximativ. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
chestia cu consiliul se poate intoarce impotriva DA: "Na, le dadurati consiliul si ce rahatu' praf au facut? Consiliul oricum e vax albina, nu face nimic etc. Acum avem nevoie de un primar bla bla bla". Nu de alta, da base a facut tot ce i-a stat in putinta sa acrediteze ideea ca oricum primarul e ala important.
zicea cineva de voturile lui piedone: si mie mi se pare ca tot spre marean se vor duce. la nivel de profil al alegatorului, se suprapun mult. asezonati-l la faza asta pe adriean cu o idee de marmosin, si cu atacuri pe zona noului cod al muncii, si se anunta o salata interesanta. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bai, acum lasand la o parte caterinca - vorba bancului: radem, glumim, da' in incinta! O sa fie TRIST daca iese Marean! Cred ca orice om cu IQ peste 50 poate sa isi dea seama de asta daca sta 5 min. sa se gandeasca! Inainte de a vota la misto, sau "ca sa i-o trageti lu' Basescu", ganditi-va ca veti sta in continuare in orasul asta! Si nu mai zambiti pe sub mustata la gandul ca iese Marean, ca tot impotriva noastra se intoarce "distractia" asta!
This post has been edited by vv: 28 Feb 2005, 14:27 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
Unde pana mea vezi tu zimbete pe sub mustata ?
Eu sint chiar serios ! Ca facem haz de necaz este altceva ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar de papagalul ala cu circuitul de Formula 1 ce ziceti?
![]() Ce pielea mea e adunatura asta de candidati? A nins cu prosti, chiar asa? Bai, Vanghelie va castiga. Si va spun de ce: e singurul intrat in cursa asta care nu are psihologie de pierzator. Videanu crede ca e suficient sa-l sustina Alianta. Se va insela in modul dur. Vanghelie a fost aruncat intr-o lupta pierduta, dar el crede in sansa lui. Si devin sigur ca si-o va valorifica. Din nefericire pt noi toti. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
mil |
![]()
|
hai sa nu ne alarmam degeaba
![]() in primul tur puteti sa votati la misto...asa o sa isi dea seama si cei de la DA ca au exagerat bagand une neica nimeni (e de 2 luni in guvern si nu i-am auzit glasul decat abia cand s-a vorbit d eniste concesiuni, a dat vina pe Gusa si l-a lucrat prin altii, in rest spuneti voi). in turul doi votati serios...poate cine stie si-or da si ei seama sa nu mai glumeasc ape viitor |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mil, e de naspa pe bune. Aia care voteaza cu Piedone, e cam PSD-isti din fire.
Plus ca Videanu asta e moale rau, n-are clanta. Nu-l prea vad bagind un limbaj de carter ca Marean. Ce ma ingrijoreaza, este faptul, ca cei care sunt intre 25-34 ani, vor un primar ca Marean. Adica, manele frate, nu pop-rock. |
--------------------
x
x
- x
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta presupunand ca Videanu are alura de star pop-rock
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
mil |
![]()
|
sa iasa si Videanu la bataie cu proiecte, UE, anticoruptie...ce sta ca milogul ?
si apoi ce discutam noi...un sondaj...pai si eu raspundeam ca votez cu Marean poate si Marty...ca de romanu e nascut mistocar, bineinteles ca in turul II ne vine mintea la cap...poate si DA-ului. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(sstanescu @ 28 Feb 2005, 14:56) Parerea mea este ca Videanu, e acelasi gen de om ca Nastase sau Geoana. N-are singe sa se bata. Crede ca totul vine de la DA si din discursurile lui despre economie. Ei bine, sunt multi oameni in tara asta care nu stau sa asculte ce frumos vorbeste. Ei vor un justitiar, asta-i drogul romanului, dupa 15 ani de bijbiiala. Vor pe unul care sa le dea din clanta , ca ei sa discute la fabrica, "ai vazut bre, ce le-a zis-o Vanghele, n-are el dreptate". Ramin la parerea, desi nu-l cunosc, nu l-am vazut, dar asa dupa fata, Murgeanu era cea mai buna varianta pentru DA. |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:16 |