Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Orban era mult mai bun decat Videanu. Parerea mea. Avea insa un dezavantaj: pare foarte "rece" distant, chiar arogant. Insa sub aparenta unui anume calm, n-are nici o greata sa se ia de gat cu interlocutorul, daca ala vorbeste peste el aiurea, nu este omul care sa cedeze el primul. Nefiind implicat in Guvern, orice sincopa a cabinetului nu se rasfrangea asupra lui. E un om care a stat in primarie, deci mai stie cate ceva administratie locala. Dpdv al meu, era o alegere mult mai inspirata.
Lui Videanu ii dau doar o sansa marginala, atata timp cat vad oameni in jurul meu (si nu lucrez la sapat santuri) care fie nu vor vota deocamdata (asteptand un alt candidat care sa-i satisfaca), fie il vor vota pe Vangelie pe principiul ca e raul cel mai mic. Sorry. Later: eu nu incurajez pe nimeni de pe un astfel de forum sa voteze la misto in primul tur. Din misto in misto, ne trezim ca avem in turul doi Vangelie sau Piedone. Radem, glumim, dar numai in incinta! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Lolek @ 28 Feb 2005, 15:11) Lolek, nu stiu ce sa mai cred, pe bune. Dar vad ca strada e plina de "ofuri si oftaturi" si televiziunile la fel. ![]() Adica stiu. Daca iese Vanghele, vind tot si ma mut la Buzau. Macar stiu o treaba, sunt minoritar, dar n-avem primar de'al lor. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 28 Feb 2005, 15:25 |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda.
Desi cind il vad pe Orban am impresia ca a facut injectii cu Botox, intr-un meci face2face cu Vanghele facea fata cu brio. Era si mai incisiv si mai "golanas" cind era nevoie si vorba lui sstanescu stia cu ce se maninca primaria (si chiar punctele slabe ale lui Marean) Pe de alta parte parca a spus ca ramine sef de campanie al lui Videanu asa ca ar trebui sa-i fie oarecum de ajutor. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Eu cred ca Videanu aplica strategia lui Basescu: apare puternic pe final si capteaza mai multa atentie ...
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sunteti speriati de bombe, mie imi e frica sa nu iasa Adrean din prima si sa i se urce la cap (ca si lui Lis) ca ce mare, bun si destept e 'mnealui...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Videanu e disparut! Nu apare nici in calitate de candidat, nici in calitate de membru al Guvernului! Realitatea tV face dezbateri, iar el nu vine, nici nu trimite reprezentanti, iar restul sunt chiar haiosi. Cred ca fac cea mai buna emisiune de divertisment din Romania!
Daca n-ar fi vorba de capitala tarii chiar m-as amuza! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou, peste multele probleme pe care le avea (casa din Dacia, magazinul Victoria, revelioanele si economatele) s-a mai ivit una: un mizilic de citeva sute de mii de Euro pe care Vanghele refuza sa le plateasca MTV-ului Romania, pentru niscaiva concerte organizate de el in campania electorala;
Omu' a zis ca daca se supara nu-i lasa sa intre in primarie. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(sstanescu @ 28 Feb 2005, 15:15) Orban era mult mai bun decat Videanu. Parerea mea. Avea insa un dezavantaj: pare foarte "rece" distant, chiar arogant. Insa sub aparenta unui anume calm, n-are nici o greata sa se ia de gat cu interlocutorul, daca ala vorbeste peste el aiurea, nu este omul care sa cedeze el primul. Nefiind implicat in Guvern, orice sincopa a cabinetului nu se rasfrangea asupra lui. E un om care a stat in primarie, deci mai stie cate ceva administratie locala. Dpdv al meu, era o alegere mult mai inspirata. ...... De acord in totalitate. Orban avea oaresce alura de primar, discursul intr-un limbaj adecvat functiei, era la curent cu toate alea, nu avea alte greturi, primaria era ce-l interesa pe el si gata. Un plus major era faptul ca-i dadea omului senzatia sigura ca el e deja de la primarie si e potrivit cu ea. Ah, si cred ca si-ar fi dat interesul, macar asa, in sicturul campaniei, naibii...nu ca asta. This post has been edited by Lolek: 28 Feb 2005, 18:51 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
De la bun inceput l-am considerat pe Orban candidatul ideal pentru DA (dealtfel si-a facut o lansare beton) mai ales ca a stat o vreme de-a dreapta lui Basescu de la care a cam avut ce invata. Pare un tip foarte fin da' cred ca stie sa si injure si chiar sa dea bine cu dreapta!
Videanu in schimb pare a fi Scufita Rosie pe care lupul Vanghelie o sa o pape cu sortulet cu tot! Ce sa zic, nasol de voi! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ce nu pricep eu in discutia asta a voastra e de ce un candidat la primarie sau mai stiu eu la ce...trebuie sa stie sa injure si sa dea cu dreapta?!
![]() daca astea sunt cerintele probabil ca de-aia ne alegem cu primari gen vanghelie sau alti needucati. avem ce meritam. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar vota numai oameni interesati de discutii serioase, de proiecte viabile, de coimpetenta, nu ar fi necesara o camanie-spectaco! Insa trista experienta a anului 2000 cand, in loc sa alegem intre Isarescu si Stolojan in turul 2, doi oameni serios, am avut de ales intre Iliescu si Vadim!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi excelent ca primarul sa stea in birou si sa vada de proiectele mari. Insa din nefericire, in Romania in general, functia de conducere presupune si fermitate fata de maimutele din subordine. Ca ne place sau nu ideea in sine, "mana de fier" este singura care poate stopa jaful, ii poate lua de urechi pe oameni si trimite la treaba pentru care sunt platiti, ii poate baga in puscarie pe cei care cred ca sunt intangibili. Trebuie un primar care sa n-aiba nici o jena sa mearga prin Bucuresti cu tramvaiul si sa ia masuri ferme atunci cand se impun. Iar uneori, pentru asta, trebuie sa vorbeasca limbajul norodului, nu al Academiei.
Deschid o paranteza, insa imi cer scuze ca nu mai tin minte orasul cu pricina: Cu ceva timp la TV, ne-a fost aratat dupa tipicul "caterinca de la jurnal" un primar care si-a dotat subordonatii cu statii de emisie/receptie. Reportajul ii ziceau ca e 007, hai sa ne hahaim cu totii. Insa omul ala chiar incerca sa arate cum poate afla imediat daca e o avarie la o teava de apa pe strada, daca e o problema majora in trafic, etc. Cum poate afla rapid cum merge urbea pe care o conduce. O treaba 100% normala a fost transformata de presa cu cap de lemn intr-o comedie de doua parale. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(madalina @ 28 Feb 2005, 23:07) Daca ar vota numai oameni interesati de discutii serioase, de proiecte viabile, de coimpetenta, nu ar fi necesara o camanie-spectaco! Insa trista experienta a anului 2000 cand, in loc sa alegem intre Isarescu si Stolojan in turul 2, doi oameni serios, am avut de ales intre Iliescu si Vadim! hehe, dupa abureala cu montaigne-russe-ul euro si asta cu leul greu, chiar ma bucur ca isarescu nu a ajuns prezidant. a reusit la fiecare conferinta de presa sa vorbeasca vreo sapte ore si 35 fara sa spuna ceva. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
costi |
![]()
|
Nici sa nu te astepti ca un guvernator sa spuna ceva concret vreodata.
Trebuie sa asculti atent si sa citesti printre rinduri. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
Eu stiu un guvernator foarte concis:
"I'll be back" ![]() |
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(johnsws @ 28 Feb 2005, 22:59) ce nu pricep eu in discutia asta a voastra e de ce un candidat la primarie sau mai stiu eu la ce...trebuie sa stie sa injure si sa dea cu dreapta?! ![]() daca astea sunt cerintele probabil ca de-aia ne alegem cu primari gen vanghelie sau alti needucati. avem ce meritam. e necesar sa fie mai vivace, asa, deoarece asta e o conditie necesara, daca are de gand sa faca ceva, sa mai si reuseasca, sa tina piept cohortelor de incapabili impietriti in functii cu cafeaua de dimineata ca problema importanta pe ordinea de zi. Nu se pune problema sa stie sa injure, n-are nici o relevanta. Dar nici sa-l doara-n paispe, cum il doare pe Videanu. Un pic de energie acolo, macar asa, de ochii fraierilor care se duc la vot. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
pai atunci marean e un supercandidat...
|
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(adso @ 1 Mar 2005, 13:42) n-am zis ca e o conditie suficienta ![]() na' uite ca scriu citet: "Brains are mandatory for the job." Si uite asa eliminam 90% din candidati...daca nu chiar pe toti. ce naiba, adso? ma vezi votand Vanghele sau Piedone? This post has been edited by Lolek: 1 Mar 2005, 13:48 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
pe tine nu dar tare mi-e teama ca pe multi altii, da!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Beeeeey, sa va dau o esplicatie stientifica: Dom' Videanu a fost bagat in cantonament. Sa exerseze centrari din fuga masinii si lovituri libere de la punctul cu buget. I se explica scheme si figuri. In timpul asta, Marean face antrenament cu public si castiga inima privitorilor. Asa ca Vidia-nu trebuie sa vina cu niste figuri si niste smecherii care sa rupa gura targului.
This post has been edited by Mache: 1 Mar 2005, 15:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
mai, marean a si facut o tarla de bani. deci la ceva il duce si capul.
si eu as fi devenit mare corupt daca aveam ocazia, da' uite ca nu am fost in stare sa mi-o creez. intram acu' pe maybachforum.ro, si injuram impreuna cu catarama si jiji la dvd-ul cu 48 de boxe care nu se aude chiar ca la concertul de craciun de la viena si la pneurile care, daca se sparg, nu te lasa sa rulezi cu mai mult de 150 km/h. aaa, si ma lamentam ca nu am si un aruncator de flacari ca sa ii spulber pe fraierii cu junghiuri de slk, aia de au impresia ca pot sa ma faca... |
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da. Il duce capul la furat
![]() Imi place modul tau de a gandi, adso. Daca nu furi, e din cauza ca esti prost, si nu ai sesizat ocazia. Pe cat facem pariu ca manelistu' nici macar nu a furat inteligent? Daca i se face o ancheta serioasa cred ca in cateva luni se strang zeci de probe solide impotriva lui. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(adso @ 1 Mar 2005, 18:56) mai, marean a si facut o tarla de bani. deci la ceva il duce si capul. si eu as fi devenit mare corupt daca aveam ocazia, da' uite ca nu am fost in stare sa mi-o creez. intram acu' pe maybachforum.ro, si injuram impreuna cu catarama si jiji la dvd-ul cu 48 de boxe care nu se aude chiar ca la concertul de craciun de la viena si la pneurile care, daca se sparg, nu te lasa sa rulezi cu mai mult de 150 km/h. bravo tati! uite unu' care recunoaste. bravo! asta am zis si eu mereu. daca eram in locul lor eram la fel de corupt. tre' sa fii tare dumb sa nu-ti pui familia la adapost (financiar) daca ai ocazia. pe de alta parte, tre' sa stii cand sa te opresti, nu tre' sa fii neam-prost. |
-------------------- |
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(vv @ 1 Mar 2005, 17:05) Da. Il duce capul la furat ![]() Imi place modul tau de a gandi, adso. Daca nu furi, e din cauza ca esti prost, si nu ai sesizat ocazia. Pe cat facem pariu ca manelistu' nici macar nu a furat inteligent? Daca i se face o ancheta serioasa cred ca in cateva luni se strang zeci de probe solide impotriva lui. nu e nici o inteligenta in musamalizare. doar relatii. QUOTE(Stefan.A @ 1 Mar 2005, 17:08) bravo tati! uite unu' care recunoaste. bravo! asta am zis si eu mereu. daca eram in locul lor eram la fel de corupt. tre' sa fii tare dumb sa nu-ti pui familia la adapost (financiar) daca ai ocazia. pe de alta parte, tre' sa stii cand sa te opresti, nu tre' sa fii neam-prost. adapost financiar se cheama adapost stabil. daca te plesneste vreo blocare de conturi cu relocare de mama si tata in puscarie, vin la vorbitor si mai discutam cine-i fraier si cine nu. This post has been edited by Lolek: 1 Mar 2005, 17:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
daca iti ingheata astia chiar toate conturile, esti cu adevarat prost...
da' sa fim seriosi, ca banci in cayman inca exista. acolo e caaaald, gheata rezista doar in cuba libre. cu vorbitorul... e discutabil. daca esti destept, o faci cu cap. un politician nu are nevoie sa incalce legea, poate s-o schimbe... sau s-o creeze. tu crezi ca il vei vedea pe berceanu sau pe dan ioan popescu vreo zi trecand macar sa serveasca o dulceata de doua nuci la parchet? |
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@Lolek - Poti fura 'inteligent' - cu mana altora samd. Vezi Al Capone. Musamalizarea e chestia de cea mai joasa speta, la care apeleaza doar hotii ordinari gen Marean (astia sunt de altfel 99% din hoti).
@Stefan.A - siiigur ca da. Am auzit o vorba care mi-a placut "trist e de aia care incearca sa faca toata viata bine doar in speranta unei recompense dupa moarte". As zice ca "trist e de aia care respecta legea doar de frica unor pedepse". Las la o parte aspectele enumerate de Lolek si iti atrag atentia la un alt lucru: de nenumarate ori am auzit oameni care "isi urmaresc interesul". Si sustin asta cu voce tare. Ei bine, eu cred ca sunt niste boi, si in general actioneaza mai devreme sau mai tarziu impotriva propriilor interese. Lasand la o parte orice considerente morale sau etice, e pur si simplu prea complicat sa iei in calcul toti factorii din mediul inconjurator, si sa faci "ce e mai bine pentru mine" (las la o parte faptul ca de multe ori nu stii ce e mai bine pentru tine). Asa ca e o solutie mult mai desteapta se faci "the right thing", sa te gandesti la binele intregului grup, sa ai o viziune mai de ansamblu. Aparent, pentru un om cu vederi inguste, o sa pari un fraier care nu stie sa profite de ocazie. Dar eu zic ca nu e asa - si teoria asta mi s-a confirmat de nenumarate ori pana acum. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(adso @ 1 Mar 2005, 17:18) daca iti ingheata astia chiar toate conturile, esti cu adevarat prost... da' sa fim seriosi, ca banci in cayman inca exista. acolo e caaaald, gheata rezista doar in cuba libre. cu vorbitorul... e discutabil. daca esti destept, o faci cu cap. un politician nu are nevoie sa incalce legea, poate s-o schimbe... sau s-o creeze. tu crezi ca il vei vedea pe berceanu sau pe dan ioan popescu vreo zi trecand macar sa serveasca o dulceata de doua nuci la parchet? bre nu'sh ce sa zic. da' parca eu unul nu mi-as paria familia pe chestii de genul asta. haida-de, oi fi eu mai kamikadze din fire, insa sincer, n-as vrea sa fiu prin familia lui mischie, decat asa, ca baiat destept ce sunt si cu o addenda de "ma doare'n paispe de unchiu Mischie". ceea ce nu stiu daca-l face inteligent. pe scurt, e un pariu pe care nu l-as face si gata. om manca noi ochiuri in loc de caviar, dar nici capu' nu ma doare. in plus, mai sunt si alte cai de facut bani. sa dezvolt pe partea asta? |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
"idealul" este sa fii corupt atat cat trebuie. pana la primul milion de coco...
pe urma... devii businessman cinstit si onorabil. |
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
@Stefan.A - siiigur ca da. Am auzit o vorba care mi-a placut "trist e de aia care incearca sa faca toata viata bine doar in speranta unei recompense dupa moarte". As zice ca "trist e de aia care respecta legea doar de frica unor pedepse".
Las la o parte aspectele enumerate de Lolek si iti atrag atentia la un alt lucru: de nenumarate ori am auzit oameni care "isi urmaresc interesul". Si sustin asta cu voce tare. Ei bine, eu cred ca sunt niste boi, si in general actioneaza mai devreme sau mai tarziu impotriva propriilor interese. Lasand la o parte orice considerente morale sau etice, e pur si simplu prea complicat sa iei in calcul toti factorii din mediul inconjurator, si sa faci "ce e mai bine pentru mine" (las la o parte faptul ca de multe ori nu stii ce e mai bine pentru tine). Asa ca e o solutie mult mai desteapta se faci "the right thing", sa te gandesti la binele intregului grup, sa ai o viziune mai de ansamblu. Aparent, pentru un om cu vederi inguste, o sa pari un fraier care nu stie sa profite de ocazie. Dar eu zic ca nu e asa - si teoria asta mi s-a confirmat de nenumarate ori pana acum. [/quote] Nu intru in polemici pe tema. opinia mea este as foll: Daca faci politica o faci ca-ti place, sa te stie lumea, sau ca chiar vrei sa faci ceva pt comunitatea ta. Nu pentru ca esti un bun samaritean sau din contra ca vrei sa faci niste bani. Pe de alta parte, cele mai mari salarii nu le gasesti in politica.In toata lumea politicienii profita vrand-nevrand, indirect sau nu, de pozitia pe care o au. La urma urmei totul e sa fie win-win. Nu cred ca deranjeaza pe cineva ca 3 generatii de Basescu nu vor avea probleme financiare atat timp cat se vede ca tara asta se duce in directia buna. E un exemplu aleator. Daca o sa intru in politica, o sa o fac pentru ca cred ca pot face ceva pt semenii mei. Dar nici "ilici immage": multumesc, eu sunt curat si sarac, incercati cu spaga la Nastase, nu ma coafeaza. (nu ca ilici ar fi sarac). E win-win, cum spuneam. In cazul Marean, nu stiu daca v-am spus ca in '90 era ajutor de cizmar, nu cizmar. E normal sa bage la pastrare un magazinu' Bucuresti, ceva. E continuarea fireasca a evolutiei personajului. Pacat ca nu stie cand sa se opreasca. Un alt exemplu, si inchei. Dumitru Prunariu, singurul roman care a fost in cosmos, are un apartament cu 2 camere, nu modest, da' normal. Cunosc un impegat CFR care a venit in Buc acum 20 de ani cu mana in fund si are 2 vile de 150k eur each + cateva mici afaceri. Pe care din ei il vezi bun politician?? |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:48 |