Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
A fost simplu dar nu ii merge forumul
![]() Pacat vroiam sa zic si eu cite ceva Votati si voi parcarea si pasajul.. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Haha, am votat. Foarte dezamagitor pentru Vanghelie o sa fie ... pardon, o sa este
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Heh, votat; dar forumul nu ca nu merge, nu este implementat inca
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da si cind o merge.....
Sa-i implementat si noi vreo doua ![]() Mai ati votat nu gluma: cind am fost acolo era 52-48 acum e 59-41 Se innegreste marian saracu' de tot ! This post has been edited by costi: 23 Mar 2005, 15:50 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca are un poll si pe drepata... Votati si acolo cu fluidizarea traficului cu ceva...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
hehe, imi pare rau s-o recunosc da' situ lu care ieste arata mai bine...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
AIX |
![]()
|
Mai, bag seama ca ne e frica ca iese asta, de tot votam
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
Da de campania out door ce ziceti;
Mie mi se pare ca incearca sa-l copieze destul de nereusit, pe Basescu: poza si un text. Numai ca ale lui nu au nici un haz ! (sampoane, de miine, apa de la robinet - sa bea el din aia, ) "La 14 ani, am inceput sa muncesc, iar la 18 ani am ajuns sef de sectie la marochinarie" Mie asta mi se pare science fiction. Presupune ca a a inceput scoala la 6 ani iar dupa a 8-a (6+8=14) a inceput sa munceasca. Dupa inca patru ani, un absolvent de 8 clase era "sef de sectie la marochinarie" ! This post has been edited by costi: 23 Mar 2005, 16:09 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai o fi avut sectia 2 angajati: el si femeia de servici. Si cineva tb sa fie sef...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
NU bai! Cumparase sectia de marochinarie! Pe persoana fizica!
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io-te ca pe site se exprima clar!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
AIX |
![]()
|
ntzz! STARZILE sunt niste strazi bastarde; adica au aparut fara tata, de asta nu au nici apa, nici canalizare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
va dati seama ce se oftica aia de pe a 1851-a "starda" daca iese vanghele?
This post has been edited by costi: 23 Mar 2005, 18:28 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ce strazi? Este vorba de cele 1850 de strazi care vor deveni intravilan. Momentan sunt extravilan, le-am cumparat eu pe persoana fizica.
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
votati si de acasa pe vanghelie.ro , la pasaj Basarab si parcarea de la gara ca iar a scazut scorul: este 51-49 pt parcare&pasaj
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Recunosc ca un dialog cu domnul Marian Vanghelie nu poate sa contribuie cel mult decat la stalcirea limbii romane si la compromiterea teoriei evolutioniste. ![]() LAAAAF!!!! Oare gibonul il va da in judecata pt. asta? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Mânca-v-aș, am votat si eu, traiv-ar copii sa va traiasca boierilor!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
adso |
![]()
|
mah, io unu am inceput sa fiu revoltat de lipsa de campanie a lui videanu. adica, mama, ce sigur mi-s io, ca oricum ma votati, ca bucurestenii blablabla si gata.
alta chestie care intr-adevar m-a uimit, a fost un sondaj, facut de nu stiu cine, in care videanu a iesit pe primul loc ca perceptie in ceea ce priveste apropierea de oameni. Acu', nu va suparati, da' cum sa nu se acrediteze ideea ca bucuresteanu' voteaza ca berbecu?... De unde si pana unde e videanu apropiat de oameni? Foarte nasol ca suntem obligati sa alegem intre adrean si marean... ![]() eu as face asa... ![]() hehe, de mult voiam sa il folosesc. |
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Daca as fi bucurestean l-as vota pe Piedone. Alianta ar trebui sa primeasca un ghiont, ca i-am votat ca "sa traiesc bine" nu ca sa majoreze taxele si accizele.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
costi |
![]()
|
eu daca-s fi Videanu as face la fel: daca sondajele dau 10-15 % avans ce rost are sa-ti cheltuiesti banii pe afise (las' sa o faca Vanghele ca a furat destul)
Cu talk show-urile de final de campanie se scoate si asta a fost : inca unul pe care sa-l injuram ![]() bai e 53-47 in favoarea apa&canal fata de pasaj&parcare This post has been edited by costi: 24 Mar 2005, 15:25 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine, ca nu pricep. De ce vrea Vanghelie sa le faca pe toate de MAINE? Azi e ocupat cu numaratul?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
nu da are neste examene la facultate si e ocupat rau !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
mdah - votu e o pierdere de timp in cazu asta.
adevaru e ca peste patru ani videanu va putea spune: pai ce ati asteptat? ce, v-am promis ceva? |
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
vanghelie sa treaca la bastonase si cerculete...sa putem sa ne dam seama daca e analfabet sau nu...
Eu nu as vota cu nici unul dintre cei doi...la limita cu Radu Filip...m-am saturat de primari d'astia alesi dinainte, daca nici unul din marii favoriti nu e in stare sa ma convinga, caut raul cel mai mic...neprezentarea la vot nu e o solutie...voteaza altii pentru tine. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
adso |
![]()
|
ai dreptate mai mil, da spune si tu:
*adrean - un individ absolut mediocru, cu cozi de suspiciuni de coruptie cat incape, care va iesi primar pe principiul ca si cainele vasile are stofa de edil, numa portocaliu sa fie. *marean - sef de sala semianalfabet, grobian si corupt, si asa mai departe *ralu filip - un individ care nu a dovedit niciodata nimic, obedient pentru putere, oricare e asta, care incearca sa fructifice un anumit capital de imagine - care exista probabil doar in opinia sa. *anci petreste, formule 1, atomici tivi si asa mai departe - hai sa fim seriosi. pe cine sa mai votez mai? oricum iese videanu. This post has been edited by adso: 24 Mar 2005, 15:53 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:45 |