Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
o poza ca o manea (sau manela?)
![]() ori poate CA CAndidatu' la primaria Bucale are o fantasie: si-o inchipuie pe coana prefect(a) dansand din buric ![]() a'ta e ! ![]() |
-------------------- |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Costi tu vrei sa ma omori ? Era sa crap de ras, ce facea Marean acolo la poza conjuga verbul "a fi" ? Dupa ce fata schimonosita de efort avea cred ca da...
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca era la cursul abecedar, capitolul I, litera "A" de la "Ana are mere" da' si-a prins limba'ntre dinti !
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Din seria electoralelor
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sa vedeti ce fluturas a facut alianta da cu vanghelie...
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ba nu stiu ce sa zic, sper sa nu ramana toti p-acasa si sa ne trezim cu Vanghelie primar, ca chiar ca plec in Congo!
![]() This post has been edited by Valentine: 3 Apr 2005, 00:27 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 3 Apr 2005, 01:26) Ba nu stiu ce sa zic, sper sa nu ramana toti p-acasa si sa ne trezim cu Vanghelie primar, ca chiar ca plec in Congo! ![]() Korekt! Deci, hai, toata lumea la vot astazi! Kapeeesh? |
-------------------- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la vot toti membrii dacia club din buc!si vedeeti unde puneti stampila!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat devreme (pe la 8.20).Cam adormiti cei din comisie si foarte putina lume.
Mergeti oameni buni si votati ca daca iese "care este"......... |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa votezi, de ce ai nevoie? Numai buletinul sau si cartea de ale®gator?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
e suficient buletinul
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc. Intreb pentru ca nu am urmarit buletinele de stiri si nu stiam daca mai am nevoie de cartea de alegator.
This post has been edited by Mache: 3 Apr 2005, 12:57 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
![]()
|
11,3% dintre locuitori au votat, slabut rau. Incredibil Nastase si Iliescu il sustin pe Vanghelie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Care a iesit primul pana acum ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
videanu... sa speram ca din primul tur...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, eu n-am votat! N-am avut pe cine.
Cel mai surprinzator este faptul ca cetatenii sectorului 5 care este, n-au fost capacitati sa-l voteze in bloc pe primarul care este. Din cite am vazut azi dimineata, sectorul 1 a fost campion la vot cu o prezenta de 23.5%, urmat de sectorul 5 cu 21%, care este. Cei mai meseriasi au fost aia din 3 care s-au dus doar vreo 17% la vot. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
Conf numaratorii paralele DA si PSD, Videanu 52%, Vanghele ~ 34%, Piedone 10-12%
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e bine pana la urma. Ca doar Bucurestiul nu e un oras de tigani sau de agramati.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
da, dar totusi... reprezentabilitate de 10%... infiorator de putin...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
lar |
![]()
|
Lehamitea, deh ... normala totusi.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
Mache |
![]()
|
Marean a pierdut. Videanu e primar. Din primul tur.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Se pare ca cetatenii nu au fost capacitati asa cum trebuie, care este!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cum mai, da nu trebuia sa fie 50% din electori? Sau aia e doar la generale ?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
PSD-ul a intrat in istorie: n-a fost in stare sa cistige nici cu 20% prezenta la vot .....; in ce conditii zicea Dan Ion Popescu ca-si da demisia?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
matreata iti spun adio.
ok. am iesit basma oarescum curata (nu foarte). |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Unde unde.. ca de 1 ora zac pe radio si nimic...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mache |
![]()
|
Radio Romania Actualitati. 10.45 - corespondentul de la Biroul elctoral. Dupa numaratoarea a 99,x% din voturi: Videanu 53,x%, Vanghelie 29,7% (parca).
Nu mai este nevoie de tur 2. A avut peste 50%. Se pare ca la generale e nevoie de prezenta mai mare. This post has been edited by Mache: 4 Apr 2005, 09:53 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:23 |