Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
![]() ![]() ![]() |
Marean, candidat PSD la primarie, He,he, care este
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Apr 2005, 10:43) De fapt umilii cetateni de la sectorul 5 au facut asta intentionat: ei nu vroiau sa isi piarda primarul de sector care le vorbeste limba si da cu lopata ![]() ![]() QUOTE(costi @ 4 Apr 2005, 10:46) PSD-ul a intrat in istorie: n-a fost in stare sa cistige nici cu 20% prezenta la vot .....; in ce conditii zicea Dan Ion Popescu ca-si da demisia? Daca Vanghelie scoate mai putin decat Geoana. Cat a scos Geoana mai stie cineva? |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
who cares?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca iesea Marean nu se mai zicea "who cares" ci "so cares"
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ha, iese Videanu din prima desi in mod real a fost votat de mai putin de 13% din cetatenii capitalei...acolo 150 000 de vorturi, mor de ras...poate inteleg si politicienii mesajul. In conditiile astea, daca sectorul 5 vota constincios cu Vangelie ,si-l putea alege primar al capitalei...democratic...
In Ungaria e mai destept sistemul, daca la vot vin mai putin de 50% din liste, nu te poti alege fara votul a macar 25% +1 din cetateni. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
e indiscutabil un vot de blam, mai ales ca vine pe o zona de "fief" portocaliu.
ca mie esecul pesedeului mi se parea foarte asteptat. dar esecul aliantei (absenteism colosal) nu mi se mai parea asa de previzibil. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Adso, la 3 zile dupa ce ai aruncat in aer preturile la principalele produse (nu vorbesc aici ca-s angajamente vechi cu FMI, ci asta e situatia si trebuie s-o gestioneze) sa zica mersi ca au venit si astia la vot
![]() Poate era mai bine daca aveam loc alegerile inainte de scumpiri sau peste vro luna cind lumea era deja obisnuita. Noroc de Papa si Iraq, ca a mai uitat lumea de cit a ajuns benzina si gazu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(adso @ 4 Apr 2005, 11:30) e indiscutabil un vot de blam, mai ales ca vine pe o zona de "fief" portocaliu. ca mie esecul pesedeului mi se parea foarte asteptat. dar esecul aliantei (absenteism colosal) nu mi se mai parea asa de previzibil. Ba da. Este foarte previzibil. S-au plictisit oamenii de alegeri. Campania a fost ca si inexistenta. S-au intamplat chestii mai importante pentru romani intre timp gen bataia de la olanda, meciu' cu macedonia, a murit Papa, ziaristii din Irak. Si in plus era clar ca iese Videanu ![]() E cam clar, trebuie sa isi dea demisia baietii din PSD. Geoana a luat 29% ![]() ![]() http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...order=0&thold=0 This post has been edited by Valentine: 4 Apr 2005, 10:45 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Adso, parerea mea este ca nu-i vorba de nici un vot de blam dat "portocaliilor" sau "pesedistilor". De unde sa stim astea, daca oamenii nu au fost. Aaaa, daca se duceau si votau cu Piedone, par exemple, sau cu arhitecta sau mai stiu eu cu care, eram de acord.
E vorba mai mult de nepasarea noastra a romanilor, de faptul ca chipurile ne plictisim repede de ceva etc., etc. Prin neparticiparea la vot, n-am demonstrat nimic, n-am indreptat lucrurile pentru urmatorii 3 ani si, n-am fortat schimbarea de atitudine si comportament a greilor politicii romanesti. In primul rind, ca noi romanii nu stim ce vrem, nu stim ce asteptam. Repet inca o data. N-a fost numai Videanu si Vanghele. Au fost si altii, n-am stat sa-i innumar pe buletin. Unii chiar cunoscuti si fara antecedente. Deci alternative au existat. Dar pentru linistea noastra, a fost mai bine sa stam acasa si sa avem ce circoti de acum incolo. Trist, dar adevarat. Sa asteptam ca PSD-ul sau DA-ul sa aduca candidatul ideal, curat, nepatat, cu scoala etc, putin probabil. Si pina la urma cine sufera? Aaa? Ei sau noi? |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, nu prea....: Vanghelie 29,7 ("parca") iar Geoana 29,6%
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
Damn, nu-sh de ce aveam impresia ca a luat 25,7%
![]() This post has been edited by Valentine: 4 Apr 2005, 10:54 |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu stiu de ce-am impresia ca aceasta campanie a fost caracterizata de un miserupism total. Eu, spre exemplu, am aflat abia Miercuri seara ca Duminica se voteaza. Asarban a aflat Simbata, in masina, si asta pentru ca i-am spus eu.
Probabil ca daca as fi avut vreunul de teapa marinelului si vreun contracandidat insemnat din partea pesedelului, m-as fi dus la vot. Dar asa..... sa le fie-n ciorba! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mdah... super corect...
nici io n-am votat... mwahahahahah. am vrut, dar am ajuns pe la 8 de la conac, si cu un vin bun... bachus a subminat-o pe minerva. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic) Au fost si altii, n-am stat sa-i innumar pe buletin. Unii chiar cunoscuti si fara antecedente. Unde? Sa vada si ochii mei numele lor, ca eu nu-i stiu: 1,2: Marean, Adriean 3. Piedone (citat pe bune de pe programul lui "voi face patrule de pensionari care sa lupte impotriva traficului de droguri si a gastilor din cartier" ![]() 4. Arhitecta plecata de-acasa 5. Formula 1 printre gropi 6. Opaina... n-am tampit chiar asa de rau 7. TV K Lumea (parca). Da' habar n-am ce program avea asta. Sau asta era cu Formula 1? 8 - au mai fost si altii? E uite ca eu nu am aflat de ei, asa ca termenul "cunoscuti" nu stiu cat se aplica. This post has been edited by vv: 4 Apr 2005, 11:55 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
au fost vreo 16
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Vv, cunoscuti, pentru mine erau : Piedone,Ralu Filip,Opaina,Arhitecta si Dinu. Poate altora erau altii.
Eu fiind, mai mult plecat de acasa in ultimele 2 saptamini, habar n-aveam ca alegerile sunt duminica. Noroc cu nevasta. Si cu toate ca am fost plecat din Buc, am venit sa votez. Si am ramas masca cind am vazut ca Dinu nu este pe lista. In fine, ceea ce vroiam eu sa subliniez, este faptul ca, bun, Videanu si Vanghele n-au fata de primar. Dar sunt si alte optiuni. Atit poate produce la momentul de fata Bucurestiul. Asta e! Usor de criticat, greu de asumat responsabiltati. Iar la noi se pune mult accent pe mediatizarea persoanei. Cu cit este mai cunoscut, cu atit are sanse mai mari. Nu se discuta programul, ce propune ala, ca deh, unii mai vin si cu idei bune. Sincer, am preferat discutii gen "planuri de urbanism", " proiecte metropolitane" etc, decit sa aud "cite absente a avut Videanu la Parlament, ce afaceri a facut, cu cine, etc." Iar tanti arhitecta aia, atit cit am urmarit-o eu, avea ceva idei bune. Dar faptul ca a desenat Casa Poporului, a fost nedigerabil pentru bucurestean. Si sa fim seriosi si sa terminam odata cu aducerile astea aminte din comunism (bine, nu la securitate, politie politica si alte lucruri grave), ca si parintii nostri au contribuit poate, la alte realizari marete. Nu toti au protestat si au emigrat in Occident, ca raminea tara nelocuita. This post has been edited by bomicabomic: 4 Apr 2005, 12:20 |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bomica, eu n-am nimic cu ea ca a desenat casa poporului - la urma urmei, sunt niste chestii impresionante la cladirea aia (de ex. ventilatia naturala). Dar am vazut-o intr-o emisiune electorala, si mi s-a parut "dusa".
Am uitat de Ralu Filip. Da, da' pentru mine ala nu e decat un PSDist mai spalat un pic, si care personal nu m-a impresionat cu nimic, am mari retineri in privinta lui... cel putin la fel de mari ca si cu Videanu. Tineti minte, la inceput, a fost propus Orban, toata lumea a sarit cu "asta n-are popularitate, n-are fata de primar etc". Eu pe ala cred ca l-as fi votat cu inima mai impacata (de fapt nu l-as fi votat ca am fost plecat din Bucuresti da' in fine). Pana una alta, e mai bine Videanu decat Marean. Macar acum nu o sa poata zice "am vrut da' n-am putut". |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
unde sunt rezultatele partiale? sau care sunt cele finale?
Multam |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Aici http://www.revistapresei.ro/articol_19037-...-primul-tur.htm
Rezultatele finale difera foarte putin. Marean are 29,55%, iar Videanu parca 53,01%. This post has been edited by Mache: 4 Apr 2005, 13:20 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
bine ca s-a hotarat totul din primul tur si nu se mai cheltuie bani si cu turul doi - poate fac ceva cu banii aia(un pasaj,o parcare,o"maslina")
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
costi |
![]()
|
"Marean are 29,55%'
Daca ramine asa si Dan Ion Popescu e sa-si respecte cuvintul, atunci trebuie sa demisioneze pt ca Vanghelie are sub 29,6% cit a avut Geoana ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal NU AM VOTAT, ptr ca NU am vrut....
O sa spuneti ca nu mi-am facut datoria.Vax.... Cine a iesit nu este relevant!Ceea ce este relevant este ca cei care au votat alesul ca sa zic asa l-au votat ca sa nu iasa x si y ,nu ca ar fi de acord cu masurile si politica aleasa..si acest lucru este trist. Si datorita acestui fapt cei care voteaza(vb in general) nu ar trebui sa se bata cu mana-n piet..vai mie mi-a pasat si am votat!Tu dc nu ai votat nu ai dreptul sa te plangi...Ptr ca au votat din considerente gresite!Si daca-i intrebi 10 chestiuni din programul politicianului respectiv o sa stea cu degetul in gura!!! Oricum ma bucur c-a fost prezenta asa de slaba (la vot) se putea si mai bine!!!(adica si mai putini)...ca prea e bataie de joc..peste tot! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
mil |
![]()
|
bine ca s-a terminat repede...hai, la munca ortodocsilor!!!...
![]() apropo videanu a iesit pe undeva sa multumeasca...acum el e cel mai reprezentativ (ca numar de voturi) om din stat, dupa presedinte!!! Oricum daca ma gandesc la Lis sau Halaicu...parca se putea mai rau...sper sa nu ma insel. Cat despre Popescu...ridicol...ridicol...ridicol. Chair omul asta nu are nici o urma de bun simt? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
QUOTE Eu personal NU AM VOTAT, ptr ca NU am vrut.... O sa spuneti ca nu mi-am facut datoria.Vax.... Cine a iesit nu este relevant!Ceea ce este relevant este ca cei care au votat alesul ca sa zic asa l-au votat ca sa nu iasa x si y ,nu ca ar fi de acord cu masurile si politica aleasa..si acest lucru este trist. Si datorita acestui fapt cei care voteaza(vb in general) nu ar trebui sa se bata cu mana-n piet..vai mie mi-a pasat si am votat!Tu dc nu ai votat nu ai dreptul sa te plangi...Ptr ca au votat din considerente gresite!Si daca-i intrebi 10 chestiuni din programul politicianului respectiv o sa stea cu degetul in gura!!! Oricum ma bucur c-a fost prezenta asa de slaba (la vot) se putea si mai bine!!!(adica si mai putini)...ca prea e bataie de joc..peste tot! subscriu in totalitate Asemenea penibili nu am mai vazut de mult. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
costi |
![]()
|
http://www.revistapresei.ro/articol_19093-...ta-demisiei.htm
nu pot sa cred ca in PSD a aparut respectul fata de cuvintul dat ! JOS cu DIP !!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Baaaaai, ma lasati cu "arhitecta" !. Dr. Ciomu, ba mai rau, dr. Menghele al arhitecturii romanesti? Chiar n-a sezizat nimeni ca tipa are probleme mari la "mansarda"? trili, trili, gugu. gugu,..... are capu plin de gugustiuci.
Gata, acu ca s-a lamurit, de maine o sa-nceapa pavarea cu marmura, dinspre Calea Victorie, catre str. Cobiltelor, ca alta mare branza nu cred ca se va face, putem inchide maine topicul? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 4 Apr 2005, 14:53) Eu personal NU AM VOTAT, ptr ca NU am vrut.... O sa spuneti ca nu mi-am facut datoria.Vax.... Cine a iesit nu este relevant!Ceea ce este relevant este ca cei care au votat alesul ca sa zic asa l-au votat ca sa nu iasa x si y ,nu ca ar fi de acord cu masurile si politica aleasa..si acest lucru este trist. Bravos! Cu o astfel de gandire tara noastra va inainta in continuare ... in directia opusa celei ce trebuie. ![]() Cum adica nu e relevant cine a iesit? Mai ales pe acest forum dedicat se pare automobilului national ar trebui sa stii ca Videanu vrea si (sper ca) o sa faca pasajul + muulte locuri de parking, spre deosebire de Vanghelie care, lasand la o parte personajul in sine, nu vroia acest lucru. Eventual sa mai tina cateva concerte cum imi tine mie in spatele blocului odata la doua saptamani, din banii de la buget. Astia care nu ati votat si credeti ca nu merita sa votati va rog frumos propuneti domniile voastre un candidat ... ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alo, domnu' demagog, eu nu propun, mie mi se propune! Imi place, votez; nu-mi place, nu votez. E complicat algoritmu' ? Mie mi se pare foarte simplu! La alegerile astea N-AM AVUT CE SA VOTEZ!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@ Costi:
Nu et entuziasma: DIP nu isi depune demisia irevocabil ci lasa decizia la latitudinea conducerii partidului: daca aia zic lasa ca ai fost baiat bun nu e cazul sa demisionezi, isi pastreaza in cntinuare functia... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:23 |