Rețetă Shaorma, de făcut acasă!
![]() ![]() ![]() |
Rețetă Shaorma, de făcut acasă!
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE Eu consider că sunt două produse distincte: swoarma (sau cum se scrie...) și autohtona Șaormă. Corect !! Cele de la noi majoritatea sunt adaptate cu condimente si ingrediente pe gustul romanilor, insa am observat ca majoritatea lauda cel mai mult shaorma (shawrma am vazut ca se foloseste ca denumire mai mult la arabi) care se apropie mult ca gust de cea "originala". Ca aroma cel mai mult mi se pare ca se apropie cea de la Genin , insa au si ei unele scapari din cauza angajatilor romani... Anyway , ideea de baza era....sa fie ceva acolo, ca sigur nu ramane in farfurie !!! ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Bai, vad ca ai o intreaga industrie. Parca erai la cura?
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
O dată la 2 săpt fac o excepție... te aștept peste 2 săpt la o degustare
![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca au trecut 2 sapt..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
mai e o luna...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
... pe cer ...
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:04 |