Solista nunta, Andra
![]() ![]() ![]() |
Solista nunta, Andra
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bine macar c-au blocat 220-ul, ca oricum nu ma mai tin pe scaun de ras!
![]() ![]() ![]() Unde-i gasesti bre Marty pe astia? Si cand au mai aparut? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() L.E: acu' imi dau seama ca au facut inregistrarea in Timisoara, in Parcul Botanic! ![]() This post has been edited by Illusi0n: 4 Feb 2009, 16:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai frate ca-s vechi rau. Te pomenesti ca nici p-asta nu-l stii ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
P-ala l-am primit mai demult pe mail, cred. Mai tine naiba minte toate "fenomenele" astea.
This post has been edited by Illusi0n: 4 Feb 2009, 16:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am ramas traumatizat cand am vazut/auzit-o pa ralukas aia
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce? Ai gasit in sfarsit o persoana cu aceleasi idealuri de viata ca tine?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Imi place de Ralookas ca-canta pe malul Timisului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Feb 2009, 14:49) Andra cere cam 2.5-3 mii euro la o chestie din asta. Fireste, numai daca are liber in seara respectiva. ![]() Daca ar cere atat ar fi bine,eu ma asteptam pe la 10 mii.Am intrat pe site-ul personal si la tel. pentru concerte nu raspunde.Prietenul meu si viitoarea lui sotie sunt fani,bine ca nu le place Kyile Minogue...Poate il chem si pe Fernando pe post de Vacanta Mare...sa ne desfatam cu dintii si urechile lui,numai sa vina singur ,fara"barbatul lui tampit" |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Suna-l pe Maruta, poate el raspunde
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 10 mii ii pui pe negrii de la Commodores sa cante Perinita din liane.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Aia daca(virgula)canta,cheama ploaia...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
marksman |
![]()
|
Andra are voce spre deosebire de "petardele" care se cred vedete dupa ce au aparut intr-o emisiune de doi lei la un post mai mult sau mai putin obscur de televiziune.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
daniM |
![]()
|
Sa stii ca are!Plus ca am inteles ca la nunta face atmosfera ,cantand si populara pe langa repertoriul ei deja cunoscut...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai fata de la muzica populara & stuff a plecat
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Daca nu e fan manele, poate sa invite o formatie hip hop
Recomand: A se observa la inceput cum nenea cu astra ala caravan din anii 70 e cat pe ce sa loveasca octavia (sau ce dracu de masini or fi alea) . Pe la secunda 56 This post has been edited by FLP: 4 Feb 2009, 18:53 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
deci mor!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Evident niste artisti adevarati nu pot sa aiba doar o melodie:
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Trei frati din gara: Pusca, Papanasi iti rupe capatina
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
Sa va zic ca eu sunt originar de la 40km de astia?
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniM @ 4 Feb 2009, 18:04) Daca ar cere atat ar fi bine,eu ma asteptam pe la 10 mii.Am intrat pe site-ul personal si la tel. pentru concerte nu raspunde.Prietenul meu si viitoarea lui sotie sunt fani,bine ca nu le place Kyile Minogue...Poate il chem si pe Fernando pe post de Vacanta Mare...sa ne desfatam cu dintii si urechile lui,numai sa vina singur ,fara"barbatul lui tampit" Varule, hai ca te-nvata fratili tau ce sa faci. Maruta are casa la Cernica, daca dai si tu un comision, iti aflu eu exact unde, ce si cum. Daca nu, stai pitulat in padure si vezi cand intra Maruta pe alee. Fugi dupa masina, ca n-are cum sa intoarca si nici inainte nu poate sa iasa, ca da-n lac. Dupa ce deschide geamu', ii zici pasu' tau si poate pune si-o vorba buna la nevasta-sa... Succesuri! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu tine. Gugulanii e fuduli rau de felu` lor. Nu se dau la mila unui oltean.Chestia e sa aduci la cort ceva cu un pic de nume si apoi sa te lauzi pana la nunta de aur ca cati bani ai dat pe mudzica. Capisci
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(FLP @ 4 Feb 2009, 18:29) Daca nu e fan manele, poate sa invite o formatie hip hop Recomand: A se observa la inceput cum nenea cu astra ala caravan din anii 70 e cat pe ce sa loveasca octavia (sau ce dracu de masini or fi alea) . Pe la secunda 56 Ba. Daca ti-ai pune vreodata bara stabilizatoare la Sandero ala, cred ca nici bara aia n-ar suporta muzica aia dupa ce o pui in playerul masinii. Ar pica instant jos si ai ramane iar cu barca. Macar o sa poti sa gesticulezi din nou cu masina cum fac aia in videoclip. Mie imi place de distrusu ala cu Opel Astra Caravan. Ce vroia sa faca, cred ca nici el nu stie... This post has been edited by driverx: 4 Feb 2009, 19:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
sa nu il uitam pe Petrica AMERICANU' (it samar samar,it samar parti, caman evribadi,
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 4 Feb 2009, 19:19) Ba. Daca ti-ai pune vreodata bara stabilizatoare la Sandero ala, cred ca nici bara aia n-ar suporta muzica aia dupa ce o pui in playerul masinii. Ar pica instant jos si ai ramane iar cu barca. Macar o sa poti sa gesticulezi din nou cu masina cum fac aia in videoclip. Mie imi place de distrusu ala cu Opel Astra Caravan. Ce vroia sa faca, cred ca nici el nu stie... era raisar. o vazut si el prin filme ca smecherii parcheaza lansat. Acolo facea pregatirile, masura locul ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am citit si eu acum tot topicul asta de la cap la coada, si am vazut si toate filmulete, ma rog nu pana la capat pentru ca n-am rezistat. ca sunt penibili cei din videoclipuri e cam putin spus. oare ei n-au oglinzi acasa, sau nu se uita si ei la video dupa ce l-au facut?!?! ca sa nu mai zic ca "actorii" ce fac figuratie prin spatele acestor ilustrii necunoscuti sunt si mai "jenibili".
legat de topic, daca situatia financiara permite, andra mi se pare o idee buna avand in vedere ca are o voce foarte buna, si un repertoriu pe masura. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(bion @ 4 Feb 2009, 19:07) Nu tine. Gugulanii e fuduli rau de felu` lor. Nu se dau la mila unui oltean.Chestia e sa aduci la cort ceva cu un pic de nume si apoi sa te lauzi pana la nunta de aur ca cati bani ai dat pe mudzica. Capisci ![]() Vezi ca si tu esti de pe aici,si oricum numai pe la olteni se mai fac nunti prin corturi...bai,bioane... |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Feb 2009, 17:36) inspaimantator... |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma ustura botu' de la cat ma ranjesc de 3 "melodii" incoace.
Aia-s din vaslui? Saracii... ![]() PS: mda... am ajuns la pagina 27 de comentarii la primul link. Ce mai, fac pe mine... This post has been edited by Muttley: 5 Feb 2009, 13:36 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Feb 2009, 16:20) Din pacate nu-l mai gasesc pe Alex Filip, ca ala se ocupa de partea populara/manele cu "Seba e mare patron" si alte hituri. <span class='edit'>4 Feb 2009, 17:21:</span> MINT!!!! UITE-L!!! Bre, ăsta e tare.Mă dor fălcile. Totuși, Fernando și nu-mai-știu-cum Americanul sunt pe locul I și II. ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 5 Feb 2009, 14:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Seba e mare patron ruleaza!!!! Nimic nu se compara cu ala, mai ales cind ii da Seba bani.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:29 |