Solista nunta, Andra
![]() ![]() ![]() |
Solista nunta, Andra
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Feb 2009, 14:13) Tocmai ce-am ajuns si eu acasa si am vizualizat "Seba e mare patron". La partea audio mi-am pus mainile in urechi. Daca i-ar da prin minte ilustrului necunoscut sa ia niste lectii de canto ar avea o voce cat de cat. Parerea mea de afon muzical, hac! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fara numar, un new entry
This post has been edited by Marty: 6 Feb 2009, 00:47 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Asta chiar e penal rau ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Imi place oglinda aia de emceve lipita cu banda adeziva rosie pe Dacia 13xx.
Si sa le dau niste idei de versuri pentru refren: "Am parfum de derbedeu/Si miroase a veceu" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
E la misto melodia.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
yooooo, yoooo, yo, yooooo, yo cant!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Andra asta canta de toate vad. E "multifunctionala".
![]() Priviti aici Andra feat A.C.M. Vai de capu ei. (Probabil pt cunoscatorii de gen, este o melodie extraordinara, dar pt mine nu este decat o lalaiala aiurea-n tranvai, o poluare fonica, parerea mea) Dar.....asta e...... ce nu faci pt bani.... |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Marty |
![]()
|
Si asta merge
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta-i chiar bengoasa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(theundertaker @ 6 Feb 2009, 10:12) Andra asta canta de toate vad. E "multifunctionala". ![]() Priviti aici Andra feat A.C.M. Vai de capu ei. (Probabil pt cunoscatorii de gen, este o melodie extraordinara, dar pt mine nu este decat o lalaiala aiurea-n tranvai, o poluare fonica, parerea mea) Dar.....asta e...... ce nu faci pt bani.... A repetat si ea dupa prichindelu minune, dar dupa grimasa pe care a facut-o si dupa cuvintele ei ("Sa vad ce-mi amintesc...") se vede ca nu i-a prea facut placere. "Valoarea" melodiei nu o comentez, insa vocea Andrei este peste cea a prichindelului pe aceeasi melodie. Si nu, nu-s fan Andra sau manele. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ACM ce tarif are?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
Eu zic ca asta nu ia bani multi. Si are si repertoriu variat.
http://video.stumbleupon.com/#p=uc60n42t08 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io zic sa-l aduca pe spike
![]() This post has been edited by C@talin: 7 Feb 2009, 16:23 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
NU mai stim nimic, pe cine o fi ales?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Marinela Nitu, nu canta dar e mai ieftina.
In plus, accepta si bonuri de masa. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Neee habar n-aveti - Obeliscul Negru din "Black Cat, White Cat" (film de Emir Kusturica, care merita!!! vazut)
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
Mai exact...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Decat Andra & shit, mai bine o clona Metallica din Bulgaria
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mersi, Marty! Bravo!
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 16:27 |