O noua frauda pe numere vodafone, ATENTIE
![]() ![]() ![]() |
O noua frauda pe numere vodafone, ATENTIE
dacialoganmcv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e clar, nu l-a aranjat nimeni, accesul era limitat de la bun inceput, se poate doar incarca numarul respectiv, va zic eu ca treaba e din interior.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
"Nu dati curs tentativelor de frauda prin care vi se solicita sa tastati un cod pe telefon sau sa cumparati cartele reincarcabile pentru a castiga premii." Mesaj primit azi pe telefon de la ORANGE. PS: Abonamentul e tot orange. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai operatori aia se plcitisesc atatea ore acolo
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Stie cineva o modalitate de a intra live cu operatorii orengi? vreau sa denunt o tentativa nu de viol ci de înșelătorie.
Pe *100# nu gasesc nimic, și nici pe saitul lor unde-s multe bălării despre oferte și beneficii dar nimic util. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
411 (gratis) sau 401 (contra cost)
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
dupa ora 22.00 e contracost si la 411
This post has been edited by bz_26_zzz: 12 Aug 2009, 16:52 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Rezolvat! Mersi fain. Optiunea contra cost a fost rapida.
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
m-au sunat sa ma intrebe care e parola pe contul meu de abonat pentru a-mi confirma achitarea abonamentului
nasol pentru ei ca aveam factura la 1 m distanta |
--------------------
/
/
/
|
|
pvd2010 |
![]()
|
La mine s-a gândit chiar Nokia să îmi dea 1000 de minute de convorbire. N-am fost mulțumit de ofertă.
Nici hoții nu mai sunt ce-au fost |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu intotdeauna cand vad "private number" pe ecran raspund si pun telefonul pe masa sau de unde l-am luat, fara loudspeaker, sa nu ma deranjeze. Interesant e ca unii insista, fiind taxati de mine si de 8 ori la rand, fara exagerare. Recordul la o convorbire cu numar privat a fost de 5 minute si 21 de secunde (nu stiu ce om intreg la minte ar putea vorbi singur 5 minute, fara sa fie ascultat). Ma simt mai implinit cand stiu ca am taxat un fraier/fraiera (ca uneori se auzea din difuzor si voce de femeie). Aplic o logica simpla: consider lipsa de respect sa suni cu numar ascuns, si cine nu ma respecta, sa ma... restul completati voi. Am fost sunat de oameni deranjati la cap si in toiul noptii, fiindu-mi facut somnul tandari. Exista la Vodafone si posibilitatea sa reclami un numar, daca esti hartuit, pentru ca acel numar sa nu mai poata apela numarul persoanei lezate. Eu n-am reclamat pe nimeni niciodata, unde ar mai fi multumirea ca am facut pe cineva sa-si consume creditul/minutele?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind ma suna cineva al carui numar nu-l cunosc, de obicei nu raspund. Daca raspund si constat ca n-am auzit de el, ii adresez intrebarea tip: de unde p.....mea ai tu numarul meu? ca-n cartea de telefoane nu e. Daca sint comis voiajori d'astia electronici, suplimentar ii bag in pizmele mamicilor lor. Da' e buna si metoda lui Filip.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Uitati aici rezolvare adevarata !!!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
M-a sunat in dimineata asta o don'soara. S-a recomandat ca fiind de la Vodafone, a dorit sa vorbeasca cu titularul contractului, mama mea. Ideea e ca noi ne-am portat numerele acum 2 saptamani de la Orange si nu parea sa stie acest lucru.
Dorea sa vorbeasca cu mama mea pentru "a-i oferi o oferta buna". I-am cerut detalii mi-a spus ca are CNP-ul si adresa dumneai, dar ca nu poate sa mi le dea si nu poate sa-mi comunice oferta. I-am zis ca ne-am portat la Orange si la revedere. nr de tel era 0372 xxx xxx. Era pe bune? De ce nu stiam ca ne-am portat numere la Orange? |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
de abia astept sa ma sune cineva de la o companie de telefoane...
pt. limba romana apasa 1, pt. informatii ..apasa 2....si tot asa. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
posibil sa fie genul de telefonie fixa , adica telefonul sa fie blocat pe o celula , adica un fel de struto-camila , telefon mobil-fix
![]() This post has been edited by bygy007: 8 Oct 2009, 23:23 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
I-au trimis azi SMS lui Constantin Stroe ca a castigat o dacie, numai ca trebuie sa incarce o cartela sau sa trimita nu stiu cate sute de euro... Ala i-a sunat si i s-a raspuns amabil ca "domnul Stroe nu este momentan", dar a primit asigurari ca dansul in persoana conduce campania respectiva.
L-au dat acusica la stiri. ![]() ![]() ![]() Asta chiar a fost tare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeţ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am vazut si eu
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Nu v-ati prins?... E o simpla "reclama" (ascunsa, evident
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mai da de SMS de la fodafone ca trimite "DA" si poti castiga 10.000 de coco in "cateva" ore. Auzi io i-as reclama pentru mesaje spam
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
poti suna la providerul de telefonie sa ceri explicit sa intrerupa livrarea de mesaje promotionale pe numarul tau. Este dreptul tau sa ceri asta si obligatia lor sa iti dea curs cererii. Eu am facut asta si e asa de liniste .... huh.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ei nu au voie sa-ti trimita mesaje fara sa le dai acordul, deci daca primesti sms-uri, mai mult ca sigur candva ti-ai dat acordul sa te informeze cu privire la promotiile lor.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
0764861320 tepar - aveti grija
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E suficient sa nu pui botul la pomeni si nu-ti da nimeni teapa !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma suna unu de pe 0372024000
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Asta e posibil sa fie de la departamentul plati de la vodafone.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-¤¤-¤¤¤ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
posibil, sunt la curent cu platile iar oferte de la ei nu ma intereseaza
cred ca vor sa ma convinga cu un abonament de internet. Mi se pare ca m-au mai sunat anul asta cand eram in Italia si m-a tinut de vorba de vreo 2 minute pana mi-am dat seama cam ce vor si le-am retezat-o sa ma sune altadata cand voi ajunge in tara. Cred ca si-au adus aminte ![]() This post has been edited by UXE: 28 Oct 2009, 14:01 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Alt tepar: 0756628137
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pe mine m-a sunat unul cu numar de Cosmote, precizand ca suna de la Reprezentanta Cosmote Ploiesti, am castigat 5000 de Euro, iar pentru a primi suma de 5000 Euro trebuia sa activez nu stiu ce cont la BRD, depunand in contul Cosmote Ploiesti 700 Euro...
![]() ![]() "Domnule, dar nu va intereseaza sa va luati premiul? (il treceau sudorile! ![]() ![]() Si la urma i-am spus calm: "Totul a fost spre a-mi bate joc de dvs. care sunteti un naiv, un credul... ![]() ![]() ![]() Nu mai spun ce nervos a devenit ala, injuraturi peste injuraturi... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce tare ai fost !!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 16:06 |