Renault Clio Symbol, 1.5 dci 65 CP august 2003
![]() ![]() |
Renault Clio Symbol, 1.5 dci 65 CP august 2003
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
comentariu rautacios si nepotrivit. sters de moderator si sanctionat cu avertisment verbal
This post has been edited by CGB: 25 Feb 2013, 10:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Rau famat e cartierul Militari.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
in uichend am montat noile embleme. asta dupa ce le-am vopsit in prealabil in culoarea masinii. apoi le-am zgariat pe interior cu numarul masinii. apoi le-am uns bine cu bison epoxy si le-am infipt la locurile lor.
care mai vrea sa le scoata o sa aibe de munca. ori le ia cu tot cu bara fata / usa portbagaj, ori renunta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
am depasit si io in sfarsit 85.000 km. asta cu ocazia unui drum mai lung in zona orsova.
am facut aproape 1500 km, dus-intors + frichineala de p-acolo. consum mediu ptr toata distanta, 4,2 la suta. masina se comporta in continuare impecabil. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
azi facui revizia de 10 ani. filtre+ulei. si in sfarsit am schimbat si io bieletele de directie. nu c-ar fi trebuit, da' ma saturasem sa stau cu ele cumparate de fro' 3 ani. evident, s-a facut si-o reglare a directiei.
in rest totu' merge brici. i-am pus si gume de iarna. si cam atat. de la revizia trecuta (13 oct 2012) n-am reusit sa fac decat 5800 km. nici macar norma mea anuala de 8000 km n-am atins-o. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
in continuare merge de zici ca ieri a iesit din fabrica. n-am mai schimbat nimic ptr ca....nu trebuie schimbat nimic. mai scriu p-aci la revizia din toamna.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu si cu mine avem masini care nu se strica. Putem sa ne ridem de ceilalti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu mergi cu ea, normal ca nu se strica
![]() This post has been edited by UXE: 23 Apr 2014, 12:16 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
corbex |
![]()
|
Ne batem in kilometraje? Daca am mai mult, iti iau masina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Si se facu liniste.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce ai lua o masina care se strica?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
corbex |
![]()
|
O dau pe 5 rezervoare de benzina
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
Pai nu mai bine iei benzina decat sa dai banii pe rezervoare?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CGB |
![]()
|
sambata am executat distributia si accesoriile. in service reno. curele role, tot ce trebuie + ulei, filtre (aer, ulei si motorina). singura buba gasita au fost bieletele antiruliu. pa care le-am si schimbat pe loc. dupa revizie au dus-o pe bancu de ITP si i-au facut toate testele. cica asa e la ei. a iesit mai ceva ca la una noua. 100.900 km in bord. reali. coafura rezista.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:33 |