Consum de 25L/100, oare se poate asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Consum de 25L/100, oare se poate asa ceva?
pedrovl |
![]()
|
||
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|||
LLX |
![]()
|
![]() autentic Group: Members Posts: 34 Joined: 4 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Solenza (si cred ca orica masina care are pompa de benzina in rezervor) nu are retur
la benzina. Exista o singura conducta din plastic care intra in rampa de la injectoare. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu, solenza nu are retur pentru simplu motiv ca regulatorul de presiune nu este in rampa ci este pe corpul pompei, in rezervor.
La DSN (care are tot pompa in rezervor), regulatorul de presiune (supapa) se afla pe rampa de injectoare. De la el pleaca returul spre rezervor. deci in cazul dat (solenza) nu poate fi vorba de nemontare corecta a returului pentru ca acesta este deja in rezervor. Mai degraba este o montare defectuoasa a "turului", fie la capat de rampa (stim, noi astia mai vechi pe forum, cazuri autentice care au plecat din service bine mersi si le mirosea a benzina, le-au zis mecanii ca nu-i pb, ca doar s-a umblat la motor, si de fapt aia nu prinsesera bine conducta de tur si curgea benzina grupa mare si unde? pe alternator...De ce oi avea eu impresia ca pe alternator e probabilitatea mai mare de apritie de scantei de la rotor si perii?) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:11 |