Mergand pe bicicleta am fost lovit de un sofer, care a fugit : AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE !
![]() ![]() ![]() |
Mergand pe bicicleta am fost lovit de un sofer, care a fugit : AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE !
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
un singur bogatu danut am gasit in cartea de tel in bacau.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
http://www.salva.ro/?ses=0&a=spc&sid=534
posibil acelasi mergi cu datele pe care le ai , politistii il vor gasi dupa data nasterii sa ne tii la curent |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 8 Feb 2009, 14:01) http://www.presamil.ro/OM/2008/14/17.pdf are si profil de hi5 pe adresa aia, 34 ani, nascut pe 3 martie. Asta daca e aceeasi persoana. a schimbat informatiile de pe hi5. cred ca urmareste topicul asta. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu tot datele alea le vad.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Timpul curge in favoarea vinovatului. Ordoneaza-ti toate datele si mergi urgent la Politie si depune o plangere penala pentru vatamare corporala. Sa te astepti sa incerce sa te abureasca, n-au nici un interes sa se "incalte" cu un dosar penal in plus. Trebuie sa insisti.
Am vazut in poza un nr. de inregistrare de la Politia Bragadiru. Dar nu apare nici un p de la penal. Ar trebui sa fie ceva de genul: 9999/P/ __.02.2009 . Doar atunci o sa inceapa sa se miste lucrurile. Bafta ! This post has been edited by Dodone: 8 Feb 2009, 23:48 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Multumesc inca o data pentru sugestiile primite, informatiile pe PM si alte surse, am sunat azi la politie, se pare ca lucrurile se misca, am dat datele detinute de mine, le-am primit pe ale lor, am stabilit intalnirea pentru depunerea plangerii penale.
Tot ce am gasit pe net(si am gasit ceva marfa, se pare ca nu a fost prea cuminte in trafic pe unde a trecut) se afla la loc sigur pe card, am salvat totul asa cum mi-ati sugerat. Oricum va tin la curent cu orice apare nou, cred ca subiectul prezinta interes si multi vor stii cum sa actioneze daca se vor afla in postura mea ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cate zile de ingrijiri medicale ai?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Axe: decit pe card mai bine pe HD/CD. Si mai bine (cel mai bine) si pe hirtie.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai bine e pe un mail, un ftp...
Lucrurile importante eu mi le trimit in mai multe mailuri. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Nu mi-am dat seama daca diagnosticul ala este de la un medic legist. Intereseaza-te cum poti sa obtii o hartie cat mai 'oficiala' care sa constate leziunile.
|
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
totusi ramane fuga de la locul accidentului..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(murfi @ 9 Feb 2009, 11:08) Nu mi-am dat seama daca diagnosticul ala este de la un medic legist. Intereseaza-te cum poti sa obtii o hartie cat mai 'oficiala' care sa constate leziunile. Este un diagnostic oficial, inregistrat la spitalul de urgenta, nu-mi fac griji ca ar putea fi contestat. QUOTE(argon @ 9 Feb 2009, 11:16) Pentru tot ce a facut baiatul ala posibil in unele tari sa fi scapat cu greu nespanzurat, nu a existat lege a circulatiei si bunului simt pe care sa nu o fi incalcat. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
ceva noutati?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Axe |
![]()
|
De 10 minute am revenit de la politie, am depus actele de la spital si plangerea penala, politistul este bine intentionat zic eu(si el a patit un accident asemanator cu al meu, dar s-a lasat cu fractura de coloana cervicala), deci suntem pe aceeasi lungime de unda. Doasarul nu a venit inca de la procuratura, deh, se lucreaza. Cam atat am voie sa spun momentan
![]() Va tin la curent, stiu ca vreti sa aflati sfarsitul cartii. Ah, si inca ceva, ce-mi frigea mie buza cel mai tare : reparatia bicicletei, o pot face deja in baza constatarii de la politie. Evident totul trecut pe factura + service. Daca nu are asigurare il dau in judecata si imi plateste din buzunar ![]() ***Mi-a spus ca a audiat cativa martori ai accidentului din zona in care s-a intamplat si ca o batrana i-a zis : "maica cand l-am vazut cum zboara prin aer si cum s-a busit am jurat ca nu se mai scoala" ![]() This post has been edited by Axe: 10 Feb 2009, 22:53 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul meu: pentru ca nu cred ca te arde, lasa bicicleta nereparata. S-ar putea sa iti fie de folos asa mai incolo. O so repari cand toate vor fi rezolvate. ...pana atunci sanatate maxima si daca ai neaparat nevoie cred ca te descurci tu sa imprumuti o bicicleta de la cineva.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
S-au inventat aparatele foto. Face n+1 poze, apoi isi repara bicicleta.
|
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de informatie. Cand? ...ca eu am fost plecat un pic si abia m-am intors
![]() Orice proba foto sau video e usor atacabila in instanta. O urma de lovitura poate sa nu se vada bine, sau cel putin nu concludent. E adevarat ca si o proba materiala e atacabila, dar respingerea ei e ceva mai complicata si cu mai mici sanse de reusita. ... si m-am gandit ca nu-i tot una sa-ti lipseasca masina si sa-ti lipseasca bicicleta. O bicicleta imprumut gasesti mult mai usor decat o masina (pe gratis, ca pe bani gasesti la fel de usor). |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Dodone |
![]()
|
Daca e proba, atunci ramane in custodie la instanta de judecata, pana la ramanerea definitiva a unei sentinte. Fii serios, cadem in desuet...
|
--------------------
Renault
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ai avut zile ... de acesta data!
Axe, la marsavia dovedita de cacanar, daca tot l-ai dibuit, lasa tu reparatia bicicletei de 2 lei, un vopsit acolo, si pune-o de ceva cure balneare de recuperare, ca le meriti, zic eu! Ia legatura cu un avocat, ca-ti spune el mai multe despre cat costa 3-4 ani dusul copilului la gradinita si o menajera top! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Si trauma cerebrospinala cui o lasati? Asa-i ca inca te mai doare capul? Asa-i ca ai o tensiune in-su-por-ta-bi-la in zona cefei?
Pai vezi... Tre'sa-ti amintesc eu? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(Tudor @ 11 Feb 2009, 10:12) Sfatul meu: pentru ca nu cred ca te arde, lasa bicicleta nereparata. S-ar putea sa iti fie de folos asa mai incolo. O so repari cand toate vor fi rezolvate. ...pana atunci sanatate maxima si daca ai neaparat nevoie cred ca te descurci tu sa imprumuti o bicicleta de la cineva. QUOTE(adi_ar @ 11 Feb 2009, 21:38) Ai avut zile ... de acesta data! Axe, la marsavia dovedita de cacanar, daca tot l-ai dibuit, lasa tu reparatia bicicletei de 2 lei, un vopsit acolo, si pune-o de ceva cure balneare de recuperare, ca le meriti, zic eu! Ia legatura cu un avocat, ca-ti spune el mai multe despre cat costa 3-4 ani dusul copilului la gradinita si o menajera top! QUOTE(os @ 11 Feb 2009, 22:01) Si trauma cerebrospinala cui o lasati? Asa-i ca inca te mai doare capul? Asa-i ca ai o tensiune in-su-por-ta-bi-la in zona cefei? Pai vezi... Tre'sa-ti amintesc eu? Baieti, stiu, ala chiar merita sa-i faci figuri d'astea, cure balneare etc. dar va rog sa ma credeti dupa un astfel de eveniment daca ai scapat intreg sau aproape intreg nu te mai gandesti sa faci mascareli de tot felul. Incerci sa uiti cat mai repede si cu asta basta. Eu nu pot sa ma prefac la modul asta, daca era sa fac asta faceam acolo la fata locului, ma tavaleam pana venea salvarea si inca vreo 5-10 ani de-acu in colo. Eu am fost intrebat atunci daca sa vina salvarea, m-am palpat peste tot si chiar daca ma durea piciorul si degetul era vanat, m-am gandit ca poate eu chem salvarea pt un fleac si altul moare in timpul ala ca era salvarea la mine si am refuzat. Am fost azi la asigurari si mi-au zis ca mai bine las bicicleta asa cum e pana il avem in mana pe faptas. El oare nu se gandeste in ce s-a bagat, zicea cineva ca are impresia ca urmareste topicul asta, daca e asa mai bine se duce acum in ceasul al 12-lea si da declaratii. Reparatia costa in jur de 2000-2500ron(deci nu-i de joaca) ![]() This post has been edited by Axe: 11 Feb 2009, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Tudor |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 11 Feb 2009, 20:15) Daca e proba, atunci ramane in custodie la instanta de judecata, pana la ramanerea definitiva a unei sentinte. Fii serios, cadem in desuet... Din fire sunt serios, imi pare rau ca nu ai inteles ca la o gluma am raspuns cu o gluma. Strict la situatia in discutie, cand am dat sfatul eu ma gandeam la un posibil proces civil de recuperare a daunelor, in caz ca autorul contesta vinovatia sa si astfel Axe nu poate folosi RCA-ul. In acest tip de proces e o mare diferenta intre a prezenta o poza din care se vede sau nu urma de vopsea sau a prezenta chiar bicicleta. Tu cred ca te-ai gandit la un proces penal impotriva autorului, caz in care ai dreptate, daca era proba, bicicleta ramanea in custodie la instanta. Noi aici suntem la sectiunea Asigurari, asa ca "obisnuinta casei" sunt procesele de recuperare a daunelor. N-am mai precizat ca mi s-a parut subinteles. Ce am spus eu este un sfat, daca vrea il urmeaza, daca nu, nu. Hai sa ne linistim si sa-i uram sanatete lui Axe. |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(Axe) Baieti, stiu, ala chiar merita sa-i faci figuri d'astea, cure balneare etc De regula sunt si eu serios, prea serios uneori! Nu-i vorba de figuri, sa stii! Efectele posttraumatice dupa evenimente de acest gen sunt multiple, uneori intarziate si foarte neplacute. Ca tu iti simti oscioarele intregi (ma rog, partial, exceptand "tibula" aia ![]() Nu te grabi cu concluziile, cei 2500 RON sunt mizilc (nu ca n-ar conta pentru un om care munceste pentru bani, nu intelege gresit) ! Ti-o spun ca unul care a vazut cum "creste" moartea de mai multe ori in lunga experienta de sofer! Atunci si eu I-am multumit si-atat dar unii meritau biciul ... si s-au inmultit! Nota: Nu sustinem si nu promovam in nici un fel declaratii false ori simulari pentru obtinerea de foloase necuvenite. Prin cele afirmate mai sus doresc sa subliniez doar ca un anumit comportament (ticalos) merita "atentie" maxima si riposta la nivel minim de ingaduinta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Axe, poate nu am citit eu cu suficienta atentie dar parca nu am inteles daca pozele sunt facute de tine sau de politia chemata la locul accidentului. Ai chemat politia atunci cand s-a intamplat accidentul sa vina la fata locului?
This post has been edited by Dan73: 13 Feb 2009, 18:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Axe |
![]()
|
Pozele sunt facute de colegi imediat ce m-am ridicat de jos, politia a venit dar pt ca la momentul respectiv eram incins nu am simtit nicio vatamare, ei nu fac masuratori si fotografii decat la accidentele cu vatamare. Ulterior am ajuns la spital dupa ce am ajuns acasa, m-am relaxat si nu mai puteam sa pun piciorul jos
![]() This post has been edited by Axe: 13 Feb 2009, 22:54 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
daca are bicicleta de 5000 de ron de ce nu..
exista astfel de biciclete.. la astfel de preturi.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
exista biciclete si de 10.000 de euro, daca nu ma insel
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Axe |
![]()
|
Daca era una ieftina credeti-ma, imi faceam vreo 10 cruci ca am scapat intreg si nu mai ziceam nimic, o reparam pe banii mei !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:18 |