Reconditionare Dacia 1305, Sfaturi utile, mecanica si tinichigerie
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1305, Sfaturi utile, mecanica si tinichigerie
catalinduran |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310, 1305
1998
- PH, B
|
|||
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna,
Ma numesc Adrian si ca si tine, sunt detinatorul uni papuc in 2 locuri din 1998 cu tractiune fata in 3 prezoane motor 1,6 benzina + GPL ; si mi-am achizitionat masina asta acum 1 an jumate ( cred ca seamana cu a ta ) , din aceleasi motive ca si tine . Am inlocuit multe piese la ea i-am facut si ceva la tinichigerie, de cand o am am facut cca 50.000 km. Daca mai ai probleme ar fi bine sa corespondam, eventual sa facem postul papucarilor ( neprofesionisti ). Cu respect Adrian ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 15 Sep 2009, 21:21 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
HEI,
Mai existi sau nu mai ai papucul si te-ai haiducit |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
catalinduran |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 November 07 ![]() |
exist, papucelul a primit itp pana in 2011, asta bineinteles daca ne mai lasa alesii nostrii sa circulam pe "autostrazi",
deocamdata nu l-am adus la capitala pt. ca am o usoara neincredere in frane, de fugit, fuge chiar si cu 120 asta asa ca nu prea m-am ocupat de motor, ![]() revin cu noutati. This post has been edited by catalinduran: 5 Oct 2009, 21:55 |
--------------------
DACIA
1310, 1305
1998
- PH, B
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Sincer, ma bucur ca EXISTI - ( am si eu un papucar "amator" , ca si mine - cu care pot sa vorbesc); eu l-am luat tot pentru a cara la o casa ( mi-am menajat in felul asta a doua masina care este un megane 2 ), service-ul unde il faceam a dat un pic faliment asa ca trebuie sa pun eu mana pe chei - ca sa fie treaba buna si ieftina.
Am schimbat si eu multe la el dar mai am de schimbat ca sa imi fie pe plac ( nu tin la aspectul exterior - dar din punct de vedere mecanic nu fac nici un comprimis ). Referitor la frane ( iti dai seama trecerea de la megan la papuc ), am schimbat pompa centrala de frana, discuri fata, etriere, racorduri flexibile si binenteles placute frana ( si asa pentru orice eventualitate conducte tur retur de la pompa centrala la repartitor ) repartitor si racord repartitor spate si mi-am incarcat cu sudura placutele distantiere din tamburii de pe spate - de sub cilindrii receptori ( pt. ca distanta de la saboti la tambur sa fie cat mai mica) - SI ACUM AM FRANE BUNICELE . Ce consum ai tu la masina, eu l-am trecut pe gaz si consumul la gaz este de 10% in afara orasului si cca.16% in oras ( am facut aproape 60 mii km de cand o am- 1,5 ani ), ca viteza am prins pe A2 tot 120 dar nu-i prea placea, am constatat ca la 80 se rasfata - ajung cu el la Berlin, dar a inceput sa pape ulei. Am de gand sa-i pun un motor de 1,4 - ca sa consume cat mai putin, ca nu am nevoie de viteza vreau sa ma duca cat mai mult cu un consum cat mai mic - in conditiile in care nu il voi incarca cu mai mult de max. 500 kg - ce zici . Cu respect ![]() This post has been edited by adrian.petrov: 5 Oct 2009, 22:48 |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
Eu am iesit din joc, am vandut papucul.
Sa fi sanatos Cataline ![]() |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:05 |