Adio,dar raman cu voi, pentru totdeauna(prima iubire nu se uita niciodata)
![]() ![]() ![]() |
Adio,dar raman cu voi, pentru totdeauna(prima iubire nu se uita niciodata)
liviuiulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari pentru achizitie!
Care motor de 1.6, cel de 102 cai sau cel FSI de 115? Cat a costat masina? Poate ne impartasesti cateva impresii despre noua masina, comparand-o cu Loganul. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Felicitari pentru achizitie , sa o stapanesti sanatos . si faptul ca nu mai Dacie nu cred ca te interzice cineva pe forumul Daciaclub ...
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
liviuiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 30 August 05 ![]() |
e motorul de 1.6 si 102 cp.masina a costat cu tot cu optionale 17498 euro tva inclus.impresii nu am ,decat peste 9 saptamani
|
--------------------
Mini
7edition
2006
- xxxxxxxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
liviuiulian
Daca tot ai pomenit de mine....pot sa iti zic: "Si ce te lauzi?" ![]() ![]() ![]() Felicitari pentru noua conserva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.123 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa o folosesti cu placere, sa te poarte pe drumuri frumoase si sa ne spui si noua cum e!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Driverx la tine toate sunt conserve numai Loganul e masina.
Bravo colegul pentru noua achizitie, sa te tina 100 de ani fara reparatii! This post has been edited by 2dor: 14 Sep 2007, 11:53 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(2dor @ 14 Sep 2007, 12:52) You're fucking WRONG. Daca te-ai uita bine printre lufturile Lancer-ului, ai vedea ca la toate le zic conserve. Inchide ochiu stang si uita-te cu dreptul aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=86424&hl=# Asta asa, exemplul cel mai proaspat. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma refeream la conserva ta ca nu ii spui conserva!
![]() This post has been edited by 2dor: 14 Sep 2007, 12:01 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
OK. Mai citeste INCA o data post-ul meu din acel link.
Hai sa te ajut: ![]() QUOTE Eu l-am incheiat cu 2 saptamani inainte sa ridic conserva. Ma refeream la ce am facut EU cu conserva MEA.Sa revenim on topic. Asteptam poze cu noua...conserva. This post has been edited by driverx: 14 Sep 2007, 12:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
Lasa ca stiu eu ca spui cu alt accent "conserva".
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Fals din nou. Habar nu ai in cate moduri ii zic la masina. (in afara de deja clasicele frigider si dulap). Ieri i-am spus trotineta...de exemplu. La masinile voastre in schimb, de obicei imi permit sa spun doar ... conserva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cu cheita?
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Multumim pentru creditul acordat, si sa nu uiti niciodata de unde ai plecat... Ca multi uita ca au facut scoala pe o dacie din 1970... Fie ca noua achizitie sa te poarte pe drumuri bune si sa nu ai parte de evenimente neplacute. Te mai asteptam pe aci...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 14 Sep 2007, 13:39) Ca multi uita ca au facut scoala pe o dacie din 1970... Te rog frumos. Din 1974. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Felicitari pentru masina, si cand o vrea vreun logan din spate sa te depaseasca, sa nu uiti de unde ai plecat... Fi domn si calca discret frana...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Bine mai ... Bine... Noi astia mai in varsta nu am uitat de unde am plecat...
![]() Suma lu' respectu' pentru toti care au facut scoala pe dacii. Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai stricat cronologia.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.950 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sanatate si la mai mare. sa o folosesti sanatos.
L.E din 1970 toamna. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Alydor |
![]()
|
Adica la un hummer? Sau la un TIR??
Suma lu' respectu'... Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Felicitari pentru achizitie. Merita fiecare banut ai sa vezi. Desi am unele obiectii am sa le tin pentru mine
![]() Sa o folosesti sanatos si welcome in the vwforum.ro club ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
te rog frumos, din 1974...
numai am solenza de aproape 2 ani dar revin des si cu placere pe forum, pe care il am in continuare ca una din cele trei homepages de pe mozilla..... chiar ma gandesc sa=mi pun celebrul economizor magnetic pentru care am devenit celebru pe acest forum pe passat.....nu de alta, dar l-am regasit de curand in timpul unei curatenii generale |
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
draghe shony nici io nu o puteam zice mai bine... Hai la un metru de nefiltrata...Fac eu cinste...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Fie ca o fac doar pentru a te enerva pe tine si tot voi continua sa postez. Apropo, tu altceva mai bun de facut nu ai ? Sau ai alergie la tedeiu?
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:23 |