Despre benzina
![]() ![]() ![]() |
Despre benzina
carstos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
|
|||
juagy666 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 November 03 ![]() |
Da, si eu sint f. interesat.
Am bagat EuroPremium dar alte marci de bezina care se pot folosi ne poate zice cineva ? Si chiar trebuie benzina speciala, fara plumb obisnuita afecteaza cu ceva ? |
-------------------- |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
aveti si voi grija ca discutia asta s-a mai purtat si moderatorii fac destul de urat... incercati sa gasiti aici lamuriri : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13685
cititi regulamentul... dati search inainte de a deschide un topic nou ! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
juagy666 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 November 03 ![]() |
Nu s-a inteles ce am intrebat.
Care este diferenta intre bezina euro2 si cea euro3 si daca face rau aia euro 2 pusa la slz euro3 . In topicul indicat nu se faca referire la benzine euro 2 sau 3 ci numai intre diferite marci de carburant, sa se spuna clar de exemplu : de la Shell puneti tipul cutare; de la OMV tipul cutatre; de la Luk tipul cutare; Nu ma intereseaza consideratii de felul ca benzina x e mai proasta decit y etc. Daca e prea coplicat ceea ce am intrebat am sa intreb la benzinarie care e benzina euro3 si gata. |
-------------------- |
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Diferenta e dată de concentrația de sulf din respectiva benzina.
La Rompetrol de ex. benzina standard fara pb este euro 2, iar euro premium fara pb euro 3. (Sursa: indivizii de la benzinarie) This post has been edited by bursuck: 21 Feb 2005, 14:00 |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la Petrom si pui din pompa unde scrie "fara Pb" .
E suficient crede-ma! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
la MOL - Tempo Plus Fara Plumb 98 este pt. motoare EURO3
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Baaaa..aveti compuri si netul sub nas dar degete sa tastati...canci!
http://www.petrom.ro/romana/petroliere.htm |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E o adresa de kko se dau caracteristici de baza nicidecum variante, denumiri comerciale gen "super", "euro"....
Ti s-a ieftinit dieselul a propos! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am Euro 2 (confort octombrie 2004
![]() Pentru masini euro 2 - minim CO 95; Pentru masini euro 3 - minim CO 98. Scrie cu BOLD, in cartea Dacia ! Deci eu zic sa nu incerci de 95, ca sa nu ai probleme cu garantia... In concluzie, la fiecare statie, vezi care e denumirea de fara plumb 98 sau 100 (daca vrei). Prima e de 95, cea mai ieftina, urmatoarea ar trebui sa fie de 98. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
asarban |
![]()
|
Zau matale?
Ia sa citim cu atentie ce scrie pe acolo: BENZINA CU PLUMB PREMIUM PENTRU AUTOMOBILE BENZINA CU PLUMB SUPER PLUS PENTRU AUTOMOBILE BENZINA ECO PREMIUM BENZINA EURO-PREMIUM BENZINA PREMIUM FARA PLUMB PENTRU AUTOMOBILE MOTORINA EURO-DIESEL MOTORINA SUPER EURO-DIESEL ARCTIC EURO DIESEL SUPER ECO EURO-DIESEL Ete baaaaa ca scrie si denumirea de la pompaaaaaaaa! Cu cat s-a "eftinit"? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mromantan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 January 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(crocky @ 21 Feb 2005, 14:27) Eu nu am Euro 2 (confort octombrie 2004 ![]() Pentru masini euro 2 - minim CO 95; Pentru masini euro 3 - minim CO 98. Scrie cu BOLD, in cartea Dacia ! Deci eu zic sa nu incerci de 95, ca sa nu ai probleme cu garantia... In concluzie, la fiecare statie, vezi care e denumirea de fara plumb 98 sau 100 (daca vrei). Prima e de 95, cea mai ieftina, urmatoarea ar trebui sa fie de 98. La mine scrie pe capacul de la buson: Sans Plomb minim 95 Deci cum explici ? Si doar e euro3 motorul |
--------------------
Dacia
Logan Ambition rosu
|
|
costi |
![]()
|
26.nustiucit
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Sa moara bibi daca nu aveti timpi morti la servici!
Io v-as da afara, pe bune! Mai nenicilor: Prima selectie: daca masina e facuta pt fara pb bagi fara pb. A doua selectie: Daca masina e euro 2 poti sa bagi euro 2 si euro 3 si euro 4 si euro 5 Daca masina e euro 3 poti sa bagi euro 3 si euro 4 si euro 5 Daca masina e euro 4 poti sa bagi euro 4 si euro 5 A treia selectie: Daca ai bani sa-ti ingrijesti mai bine masina bagi de 98 sau 100 Daca nu ai bani suficienti bagi de 95 (la limita masinii) Ce pana mea atatea comentarii si discutii? Daca nu stii ce scrie pe placutele alea tii minte: Albastru=CU plumb Verde=FARA plumb NEGRU=motorina un butoi mare si alb=GPL! Daca aveti dificultati in cadrul aceleiasi culori sau nu se respecta culorile INTREBI IN PANA MEA PE AIA DE LA BENZINARIE! Postez aici si intrebarea ca sa nu apara alt topic: "Buna ziua, as vrea sa stiu la care pompa pot alimenta cu benzina <x>? Multumesc!" Unde <x> se va inlocui cu benzina necesara stabilita dupa aplicarea pasilor de selectie de la 1 la 3 Hai pa ca ma enervati cu toate puerilitatile! |
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, am vrut sa zic ca nu am euro 3
![]() Nu stiu ce sa zic in privinta busonului de Logan. In cartea de Logan ce scrie ? PS Vedeti ca l-ati enervat pe asarban ! ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@asarban:
Nenea, nenea, unde e pasii 1-3? ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
asarban |
![]()
|
Auzi bai asta! Io pe tine te si alerg!
Ce scrie ma mai sus? Prima selectie, a doua, a treie...! |
|
|
costi |
![]()
|
Pai numai voi sinteti devina ca asa i-ati invatat!
N-am mai vazut pina acum sfatul "intrebi la benzinarie/service/reprezentanta/dealer/magazin; Nuuuu ! Toata lumea vrea sa afle tot acum si aici , vezi topicurile "unde sa-mi semnul de incepator", "ce benzina sa-mi pun", "care apa de parbriz miroase mai bine" sau "ce masina mi-am luat ca am uitat"! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Astept cu interes un topic de genul:
"pe certificatul meu de nastere scrie sexul masculin, cum pot sa fiu sigur?" sau; "in buletin scrie ca ma cheama Ionescu...dar oare asa e?" sau si mai bine: "de la care pompa sa pun? la pompa 1 e mai buna benzina decat la pompa 4?" |
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
asarban |
![]()
|
Pe rand beeei! Pe rand!
|
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai da benzina e piesa de Solenza? daca da, de ce nu o da in cutie albastra, de origine.
Hai dati stingerea p'acilea, ca ne inbolnavim de atita benzina. This post has been edited by bomicabomic: 21 Feb 2005, 17:21 |
--------------------
x
x
- x
|
|
thunder |
![]()
|
Ma gandeam ca pierde timpu daca le ia pe rand.
He he daca e piesa de origine ... cand se consuma trebuie schimbata pe garantie:D PS: cred ca suntem offtopic rau de tot. ![]() This post has been edited by thunder: 21 Feb 2005, 17:19 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
|
|
asarban |
![]()
|
te pomenesti ca vrei sa garantie la ea?
|
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai io as cam vrea. Ca se termina cam repede, inacceptabil pentru o masina ca SLZ.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
asarban |
![]()
|
Suna la VC!
Reclama la OPC! Cheama televiziunea! |
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Neee, intii fac un topic, sa vad , daca asa face toate.
Pentru initiator uite aici despre benzine : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11578&st=0 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11686 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10851 Mai da nici un moderator nu-i da Closed. This post has been edited by bomicabomic: 21 Feb 2005, 17:34 |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |