Despre benzina
![]() ![]() ![]() |
Despre benzina
thunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|||
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Benzina, spinos subiect. La stiri,si tind sa cred, au spus ca toate benzinele au APA. Deci de oriunde ati baga benzina (benzinarii romanesti sau straine) tot contine apa. Tot romani lucreaza in aceste benzinarii. Vezi cazul benzinariilor Shell, care au mai ramas cateva in toata tara, din ce cauza ? Fiindca lucreaza romani in ele si tot ei le administreaza.Cam asta este, mai bagati din cand in cand cate un aditiv, face bine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mea culpa...
![]() Citez din cartea de Solenza: benzina fara plumb cu CO minim 95 pt. Euro2; benzina eurosuper fara plumb cu CO minim 95 pt. Euro3. [...] Nerespectarea acestor recomandari duce la pierderea garantiei....bla bla Asta vroiam sa punctez (cu garantia). Si ce inteleg ei prin "eurosuper" ? Revenind la topic, acum inteleg nedumerirea lui carstos. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai intreaba si tu la Vocea Clientului sau la benzinarii !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 21 Feb 2005, 18:17) Mai da benzina e piesa de Solenza? daca da, de ce nu o da in cutie albastra, de origine. Hai dati stingerea p'acilea, ca ne inbolnavim de atita benzina. La cat de scumpa e benzina (desi si petrolul si EuroDolarul au scazut) poate ca nu ar fi rau sa fie vanduta cum zici tu ca Piesa de Origine! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 23 Feb 2005, 20:39) La cat de scumpa e benzina (desi si petrolul si EuroDolarul au scazut) poate ca nu ar fi rau sa fie vanduta cum zici tu ca Piesa de Origine! S-avem pardon, de cateva zile pretul la benzina a scazut cu DOUA SUTE de lei!!!! Cel putin la Luk. Asa ca... sa fim sobri: piesa de origine, garantie?!?! pai la cat e de ieftina si la cum scade pretul... ce sa mai ceri?!?! ![]() ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
are cineva o schema/poze orice a rezervorului pentru dacia Solentza?
mersi |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(i96nds @ 26 Jan 2007, 10:11) marius, tu ai vazut vreodata forma rezervorului de slz ???? Daca nu, cauta unul si studiaza-l. Mai vorbim dupa. Te sfatuiesc sa nu iti dai cu parerea decat cand esti in cunostinta de cauza. L.E. Am atasat o poza. Zi-mi marius cum scoti aerul din punctele A si B. Degeaba faci tu plinul pana la "buza" ca tot nu scoti acel aer. Asa ca nu sunt chiar povesti ce scriu unii pe aici. Nu or fi ele 100% adevarate. Dar totusi.... Arunca un ochi la ceea ce s-a discutat in topicul "consum Solenta". Aici s-a postat forma rezervorului. L.E. asta este : http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=43457 This post has been edited by GabyT: 19 May 2007, 17:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Din cate stiu eu, din 2007 cam toate benzinele tre sa fie EURO 4, deci mai depinde de gustul fiecaruia de unde vrea sa-si bage..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Benzina cu CO95 nu are cum sa fie Euro4 ! Abia de la CO98 sunt Euro4 , asa cum si motorina este de vre-o 2 feluri !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Eu stiu ca cel putin Rompetrolul are toate benzinele euro 4 indiferent de CO.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da,de la Rompetrol alimentez si eu si nu au decat Euro 4 indiferent ca este Efix sau nu,95 sau 98.
Ultimele trei plinuri au fost exclusiv de la Rompetrol,Efix Euro 4,CO 95.La unul din plinuri cand am facut si un drum de Bucuresti am bagat si o solutie de curatat injectoare 2+2.Masina merge exceptional,atat in turatie,cat si la ralanti,unde motorul abia se simte.Nu are nici un fel de oscilatie a turatiei sau intreruperi.Singura chestie care ma streseaza este toba mare care este pe duca. This post has been edited by cristio_79: 21 May 2007, 19:54 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Asta este un risc pe care ni-l asumam cand intram in orice benzinarie,nu numai la Rompetrol.Acum depinde si de statie si de angajati.Eu de la Rompetrol am bagat, in 95% din cazuri,de la Far pentru ca este in drumul meu spre casa.Am mai bagat si de la Dobrogea(Sat Vacanta).In general,bag de la statiile mari,unde este trafic intens si unde primesc carburanti mai des.La fel si de la Petrom.De la alte firme nu alimentez deloc,deoarece nu am avut nici o problema cu acestea doua pana acum.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In pricipiu am bagat de la MOL da in ultimul timp am mai bagat si de la lukoil, agip, rompetrol, petrom concluzie clasament
1. Agip, 2. Mol 3. rompetrol 4 petrom 5. lukoil (e nasapas rau de tot parca nu trage sai huruie nasol de tot) |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca eu bag numai de la Lukoil si e super ok benzina, sunt convins ca depinde de la statie la statie. Deci nu e o regula ca benzina de la firma X sa fie mai buna decat cea de la firma Y, totul depinde de statie, la unele e buna benzina, la altele nu.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
NU recomand Agip. Am un cunoscut care lucreaza la Agip si m-a rugat sa nu bag benzina de la ei, e de calitate foarte proasta, iar diferenta dintre CO95 si CO98 nu exista, e doar diferenta de abtipild pe pompa!
This post has been edited by Zippy: 10 Jul 2007, 11:29 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
mol 95 e ok... bag de la aceeasi statie, si o singura data mi-a mers ca dracu, ca spalasera cu o sapt in urma rezervoarele... in rest ok
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zippy @ 10 Jul 2007, 12:29) NU recomand Agip. Am un cunoscut care lucreaza la Agip si m-a rugat sa nu bag benzina de la ei, e de calitate foarte proasta, iar diferenta dintre CO95 si CO98 nu exista, e doar diferenta de abtipild pe pompa! bag agip de multi ani si la 1310 si la solnita nu are nici pe dreak', bag de CO 95 si nu are cum sa ma pacaleasca ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
d c nu are cum sa te pacaleasca?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Zippy @ 10 Jul 2007, 12:29) NU recomand Agip. Am un cunoscut care lucreaza la Agip si m-a rugat sa nu bag benzina de la ei, e de calitate foarte proasta, iar diferenta dintre CO95 si CO98 nu exista, e doar diferenta de abtipild pe pompa! QUOTE(ROK @ 10 Jul 2007, 13:46) bag agip de multi ani si la 1310 si la solnita nu are nici pe dreak', bag de CO 95 si nu are cum sa ma pacaleasca ![]() QUOTE(pskint25 @ 10 Jul 2007, 13:48) ai inteles acum ? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:09 |