Tigara Electronica
![]() ![]() ![]() |
Tigara Electronica
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si io acopeream o gaura. Acum insa mi se par tari fara sa acopar gaurile. Este ca nu-ti vine sa fumezi cat fumai din alea normale?
Ce lichid ti-ai luat? tare, mediu? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
problema e ca este nicotina de sinteza care se gaseste din belsug in rahaturile alea chinezesti ce le 'fumati' voi este mai toxica si cu actiune rapida si duce mai repede la cancer pulmonar, cancer laringeal, reducerea capacitatii respiratorii, pneumonie, bronsite, embolii, samd. Aveti grija.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu personal respir de doua ori mai bine ca atunci cand fumam mahoarca.
Unde ai citit tu ca nicotina produce cancer, ca vreau sa citesc si eu? LE. Stati voi linistiti. Daca ar fi fost ceva nociv in e-lichid, ar fi sarit marii producatori de tutun cu sute si mii de studii, unu mai tare ca altul, doar doar sa nu prinda e-tigara piata. Dar e-tigara e pe piata din 2004 si vad ca n-a zis inca nimeni nimic rau de ea. E clar ca n-au ce sa spuna. Ca sa nu mai zic ca eu personal vad din ce in ce mai multa lume interesandu-se de ea. This post has been edited by Victoras2001: 26 Feb 2009, 21:02 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat mediu victor! Si, da, imi pare ca fumez mai putin. Sper sa tina
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Baga repede, pana nu facem pneumonie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Existć Informažii Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Hai ca a-ti stricat baleiajul (ala orizontal) la topicul asta.
Acuma v-ati si inhaitat. Gluma ![]() ![]() |
--------------------
Nu Existć Informažii
Nu Existć Informažii
- Nu Existć Informažii
Nu Existć Informažii
|
|
Altis |
![]()
|
POti sa glumesti, sau sa vb serios cat vrei
![]() Cat timp fumez mai putin, si cat timp nu miros cu tot cu hane a docher, nu conteaza! Si eu, personal, stiu de gluma ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, apropos de nicotina de sinteza sau ce dracu' zici ca-i aia. Da aia din plasturii care-s prin toate farmaciile, ti-i recomanda toti doctorii, sunt in reclame pe toate posturile, aia de care e? Si nu prin aceeasi metoda functioneaza? ASdica reduci doza pana ajungi la zero?
Pai io cand am luat tigara, astupam o gaura, ca mi se parea prea usoara. Acum, dupa 10 zile, mi se pare tare fara sa mai astup gaurile. Maine am spus ca ma duc sa-mi iau e-lichid low, desi am mai bine de jumatate de sticluta cu e-lichid medium. Deci se pare ca reduc doza fara sa ma indemne cineva. De fapt pot spune ca mi-o cere organismul. O sa vad care-i treaba dupa o saptamana de low. Desi aia zic sa stai cateva saptamani la fiecare. This post has been edited by Victoras2001: 26 Feb 2009, 21:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
cred ca se refera ca e o nicotina artificiala si daia provoaca cancer, cred...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deci mi-am bagat picioarele. Am desfacut un cartus cu nicotina 0.
Tot tare e si asta. ![]() Normal ca rahatu asta de cartus s-a terminat dupa 10 fumuri. Din pacate nu pot trage vreo concluzie. Imi trebuie o sticluta ca sa vad daca ma pot lasa sau nu complet. Eu credeam ca nicotina da tarie. Asta n-are nicotina, da de tare e tare. Nu mai inteleg nimic. Poate mor dracu'. Si ma gandeam s-o violez pe Pelinel inainte sa dau coltu'. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 26 Feb 2009, 22:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Am citit topicul asta de la inceput pana la sfarsit pe nerasuflate si ma uitam cum tigara electronica castiga teren in fata "analoagei". M-am lasat de fumat cu aprx un an in urma timp de 4-5 luni cu ajutorul nicoret-ului guma. Am plescait la ele de mi-au sarit maselele dar am reusit. De mult ma tot uitam eu lung la e-tig dar acum citind acest topic m-am hotarat in clipa imediat urmatoare dupa ce termin de scris aici voi licita pentru o tigara electronica. Vreau sa ma las de viciul asta putred, care pentru mine reprezinta si o tara.
P.S. m-am reapucat pentru ca ma combinasem cu o fetisoara care ma afuma ca pe caltabos. Va voi spune si voua parerea mea despre aceasta minune electronica. |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
plasturii cu nicotina nu mai trec prin plamani sa ajunga in sange.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mama Doamne! Da cum ajunge nicotina la creier? Prin pipi?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
fa cum vrei, da mare grija cand inhalezi plasturii aia de care vorbeai, sa nu te ineci..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa recapitulam ideea esentiala.
In dimineata asta am tras 3-4 "fumuri" din cartusul FARA nicotina. Vad ca mi-a ajuns. Am mai povestit ca nu ma puteam trezi pana nu bagam 3-4 tigari, da? E, vad ca e din ce in ce mai bine. Daca as fi fost acum la munte si as fi dat de aerul ala curat, cred ca nici fumurile astea nu-mi trebuiau. Clar. Azi imi iau un low si-un no. Nu mai vreau medium. Daca pana acum n-am prea crezut c-o sa ma las, azi e prima zi in care chiar cred ca e foarte posibil sa ma las definitiv. Dar sa asteptam. Timpul isi va spune cuvantul. ![]() LE Deocamdata ma macina curiozitatea rau de tot sa vad ce zice prietenul nostru comun altisone in dimineata asta. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 Feb 2009, 09:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
Pai, ce sa zic...
E ciudata in continuare, dar ne imprietenim. E ok. E aiurea ca trebuie sa inveti s-o fumezi, pentru mine medium e cam slab, dar, cu una din gauri astupata merge. Ce e extrem de enervant e ca nu stiu ce sa fac cu ea: pe birou am o scrumiera. Nasol e cand merg la toaleta sau prin bucatarie. Ah, si inca o chestie la care ma umfla rasul grav: in general nu arunc chistoace pe jos, dar se intampla. Ma intreb daca intru in viteza intr-o cladire sau masina cum ar fi sa dau cu ea de pamant si sa o strivesc nervos cu calcaiul :| |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
In primul rand, Victoras, nu te lasa de povestit ! Nu sunt fumator, dar am prieteni fumatori care citesc pe-aici. Acest topic e aur la casa omului !
Ce nu prea inteleg eu (ca nefumator) este asta: QUOTE(Victoras2001 @ 26 Feb 2009, 21:43) Deci mi-am bagat picioarele. Am desfacut un cartus cu nicotina 0. Tot tare e si asta. ![]() Cum e tare tigara cu nicotina 0 ? Adica aroma vine de la nicotina si taria de la ce ? This post has been edited by bendix: 27 Feb 2009, 09:52 |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai asta nu inteleg nici eu. Ma asteptam sa trag ca din BT, adica aer de munte. Cand colo am simtit taria-n gat. Intr-adevar nu mai are aroma aia. N-are nicio aroma. Chiar nu-mi dau seama care-i treaba. E nitel mai slaba, da foarte putin. Greu sesizabil.
Altisone, si mie mi se parea prea usoara. Si io astupam o gaura. Da acum n-auzi ca vreau sa iau lichid low? Nu stiu cum te face sa ajungi sa-ti doresti ceva mai usor, dar in ceea ce ma priveste a reusit. Toti prietenii mei care fumau tigari mai usoare ca mine, cand au tras din ea prima data au zis ca-i prea slaba. Cu timpul te obisnuiesti si ti se pare tare. Faza ca n-am unde s-o pun, ma scoate si pe mine din minti rau de tot. O port intr-u tipla. Sau ii pun tipla de la cartus pe mot si-o bag in buzunar. Mai nasol e cu e-lichidul. Daca nu-l tii vertical, curge jegosu'. O sa caut in uichend o tabachera ceva. Sa vad... LE. Uite cel mai bun exemplu. M-am trezit de la 7. Acum e 10. Pana la ora asta bagam minim 6-7 tigari. Din asta fara nicotina am tras cateva fumuri mai devreme si nu-mi mai trebuie nici acum. Nu stiu ce are si ce face, da e clar ca ma face sa le raresc. Ca sa nu mai pun la socoteala ca-mi trebuie lichid din ce in ce mai slab. This post has been edited by Victoras2001: 27 Feb 2009, 10:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
Ma, eu pufai serios din ea. De fapt, trag cam in permanenta, doar ca trag un fum, doua la 4-5 minute. Bine, e foarte adevarat ca pana sa ajung la baie, dimineata 3 tigari le trag in pat, una pe closet, asta in 15-20 de minute.
Fumam-fumez 2-2.5 pachete zilnic. Faza oarecum amuzanta este ca am tendinta sa uit de ea si sa caut tigari normale, apoi imi amintesc. Cred ca e foarte mult cheste de obisnuinta, o data ce imi va intra in reflex o sa fie mai mult decat ok. |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fumezi in pat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Desi i-am scris lui Victoras si pe PM (intru in fan club) am cateva intrebari pe care le pun aici...poate ii framanta si pe altii.
Pot sa umplu mai multe cartuse si sa le tin dupa mine? Sau se varsa?Sau stau cu pipeta dupa mine? Ideea e ca sunt destul de mult pe strada(instructorauto) si desi poate ar fi un motiv sa mai aman umolerea cu pipeta si implicit fumatul, ma gandesc sa nu ma arunce in analoage din comoditate. |
--------------------
dacia
logan 1,4
- B 10 xxx
2005 laureat
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Poti picura cate 6-7 picaturi de lichid in fiecare cartus gol, apoi le pui dopul si le iei dupa tine.
<span class='edit'>27 Feb 2009, 16:37:</span> Nu-mi vine sa cred. Azi am incercat, fara sa ma fortez ![]() Asta a fost testul care-mi da sperante enorme ca ma voi lasa definitiv. Iuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() Sa nu fumez 6 ore intr-o zi nu mi s-a intamplat de cand m-am apucat de fumat. Iar sa nu simt nevoia deja e prea mult pentru mine. E de neinchipuit. ![]() ![]() ![]() ![]() LE. Ce compatimitor ma uitam azi la fumatori, cum trageau cu pofta din tigara. Imi ziceam in gand "saracii' in ce chinuri o sa moara". ![]() Sa stiti ca asta e o foarte buna autosugestie. te uiti la fumatorii din jurul tau, te gandesti ca ar vrea sa se lase dar nu pot, iar tie iti e asa de usor... Apoi te gandesti "bai, n-am mai fumat de 10 zile. Doar n-oi fi prost sa fumez acum. Ia uita-te la astia cum se chinuie". Mama ce merge asta... ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 Feb 2009, 16:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre tu mai ai un pic si ma faci si pe mine sa fumez e-tigara de asta desi eu n-am mai fumat de vreo 20 ani.
![]() This post has been edited by ady77: 27 Feb 2009, 16:45 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io nu stiu ce mi-a facut tigara asta, da e clar ca ma voi lasa de fumat. Sau pana ma voi lasa definitiv, voi fuma cartuse cu nicotina 0. Daca acum si nu-mi prea mai trebuie tigari, pai daca fumam direct cartuse low?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca treaba asta tine mai mult de autosugestie decat de dispozitivul minune... tot citesc pe aici, ma bate gandul sa ii cumpar si eu una tatalui meu... poate-poate s-o lasa de mahoarca aia....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, din pacate voi nu ma cunoasteti. Pai mie daca mi se facea de fumat, ii puneam fomeii scrumiera pe spate si tot fumam.
![]() ![]() Si mai ganditi-va ca va vorbeste unu care a mancat tigarile 21 de ani, nu unu care le mai strica pe la vreo petrecere. This post has been edited by Victoras2001: 27 Feb 2009, 17:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
Am aprins o tigara... am tras 3 fumuri si am aruncat-o. Deci ce gust infect are :| Pe langa faptul ca mi s-a facut rau, a trebuit sa ma spal pe dinti ca sa scot senzatia de greata din gat.
Nu stiu ce face prostia asta, da face bine. Am inceput si eu sa fumez fara sa astup gaurile. Tigarea am aprins-o ca sa imi dau seama daca prostia functioneaza sau faptul ca victor mi-a spus ca la inceput fuma la fel, apoi a renuntat, ma determina sa ma fortez sa ii urmez pasii. Nu are nimeni pile la politie, sa facem analiza chimic ca compozitiei intr-un laborator? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Este ca are o aroma total diferita de a tutunului, aroma care te face sa refuzi tutunul?
![]() Ce dracu' poate ma sa aiba? Nicotina si glicerina zic ei. De ce ar avea si altceva? Si ce rahat conteaza c-o mai avea nu stiu ce, cand dupa o saptamana sunt la un pas sa ma las de fumat. Ia sa-mi faca socoteala cineva cam ce substante nocive si in ce cantitate am bagat in mine in astia 21 de ani? Hai ca scrie pe pachet ce contine. Cum e posibil sa ma imbolnavesc de la asta, fumand 3-4 saptamani, cand nu m-am imbolnavit inca de la aia dupa atata amar de vreme. Haide ma, ce dracu... Am auzit totusi ca nicotina asta de sinteza provoaca otita si anexita. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Altis |
![]()
|
Anexita reprezinta inflamatia trompei uterine si a ovarului. ...
Ma tem mai rau decat de HIV de asta. |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:41 |