Intrebare cutii de viteze
![]() ![]() ![]() |
Intrebare cutii de viteze
Club12TRS |
![]()
|
||
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|||
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Depinde ce doresti de la cutia de viteze: demaraj puternit sau vitaza cat mai mare. Pentru demaraj puternic iti trebuie un diferential 8/33. Pentru viteza ai nevoie de pinioane pentru a V-a de fuga (de dacia nova). Restul rapoartelor sunt identice cu cele de la oltcit.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza trepte mai lungi. Rapoartele actuale sunt mult prea scurte.
Auzisem candva ca "unele cutii de 1410 Sport ar fi altfel". Stie cineva ceva despre ? |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
- B xx xxx
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Sportivele din cate stiu eu sunt in 4 trepte. Cei care au dorit o viteza mai mare cu Dacia 13xx si-au montat cutii de renault 18, fuego, 25.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si au ramas cu dorinta, daca nu au umblat si la motor, iar matale, domnu oltcit, ai folosit search inainte? poate gaseai una alta..
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4299 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=29929 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Club12TRS |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Feb 2009, 21:25) si au ramas cu dorinta, daca nu au umblat si la motor, iar matale, domnu oltcit, ai folosit search inainte? poate gaseai una alta.. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4299 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=29929 Da, am folosit functia de cautare, multumesc ![]() O ultima intrebare: stie cineva daca se potrivesc arborii si diferentialul din cutia de Renault 18 in carcasa de Dacia? Multumesc pt ajutor. |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
- B xx xxx
|
|
Club12TRS |
![]()
|
Nimeni, nici o idee?
![]() |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
- B xx xxx
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai mult de atit nu stiu, verifica dupa cod.
Grija mare, Cv 5 TR Dacia au rulmentul primar cu role-ac si doi biconici. Prin pdf vad ca la renault in loc de un biconic ar fi cu bile pe doua rinduri... This post has been edited by diaconuliviu: 17 Feb 2009, 14:35 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Club12TRS |
![]()
|
Multumesc. O sa merg la un mecanic bun de cutii de viteza si o sa ma lamuresc acolo ce si cum.
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
- B xx xxx
|
|
rammstein |
![]()
|
Fast and furious Group: Members Posts: 67 Joined: 25 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
Parerea mea e sa pui una de GSA. Am avut TRS pe care am montat asa ceva. Nu se compara cu nici o cutie ro. O cutie de GSA e in jur de 4 milioane. Crede-ma, face toti banii.
|
--------------------
Ford
Mondeo
RS Ford. Feel the difference :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:16 |