SN diesel?, motor diesel pe sn
![]() ![]() ![]() |
SN diesel?, motor diesel pe sn
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
In regim de adaptari/modificari facute acasa cred ca nu ai sa reusesti, in regim de schimbare intrun atelier specializat cred ca mai bine vinzi masina si iti iei ce vrei.
Asta cred eu, dar pot fi contrazis..... prin fapte. A mai pus cineva dci pe SN ? This post has been edited by logan1.5dci: 22 Feb 2009, 15:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
dci-urile..ambele..de 65-70 si 85 de cp sunt foarte reusite..chiar trag bine pt cilindreea lor..am condus un logan 1.5 dci de 65 sau 70 de cp si am ramas placut impresionat..chiar au cuplu..iar cv au rapoartele etajate binisor.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cine doreste rabla pe motorina ia o rabla si gata ce tot o mai dati ca imi pun motor cdi , tdi , cdti ... Daca ai scule si un elevator iti poti face de cap daca nu privesti pe discovery
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
nu am mai vzt cazuri de dci pe sn....dar
![]() ![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
doamne tu vrei din "kkt" sa faci bici
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
ma nene eu d-aia am apelat la voi...sa va cer parerea...eu am ideea...am scule..am tot...dar...vreau sa si "trosneasca" daca ma intelegi....asta e....k nu vreau timp si bani...asa degeaba...incep sa-mi pierd speranta cand aud de sasiu..nu vreau sa umblu acolo....pt k chiar ...e...serioasa treaba
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
In gand si in vis multe lucruri se potrivesc repede, abia in viata reala apar problemele. Nu ca nu s-ar putea pune , se poate .....orice, dar cred ca mai ieftin se iese daca unui BMW (sh, e clar) i se fac ceva modificari la aspectul exterior sa semene bine cu o Super Nova.
Mentiune: nu-i caterinca, doar ganditi-va, cred ca e mai usor de umblat la tabla. This post has been edited by logan1.5dci: 22 Feb 2009, 16:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
djasu82 |
![]()
|
Parca aud pe unu o sa-mi pun turbina pe dsn asa cum se gandeau unii de la solenza ca ar dori si ca le este teama sa nu le bubuie motorul ...
Tazzsn cum i-am spus doresti ai motorul cutia urcal pe dsn si vezi ce iese oricum o sa fuga mai tare decat un logan . Ai grije cu sistemul de franare in rest iti doresc bafta. Ca si multi care au logan si-ar dori motor 2.0 sau 1.8 ca s-a vorbit destul de aici reiese ca sunt vitezomani iar pe magistrala nu lasa sub 170 de parca 120 nu le-ar mai place. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tazzSN |
![]()
|
da pai iti multumesc...sper sa iasa in curand ceva...
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu se merita eletric consuma mult si nu-ti asigura tot timpul debitul de aer doar perioade scurte . O turbina buna pentru benzinare e cea care e legata de flia de la motor ai tot timpul supralimentare. Riscul e daca nu ai o supapa de decomprimare sa faci motorul praf . Plus cand ai supralimentare trebuie modificat parametri de injectie avans ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
QUOTE(tazzSN @ 22 Feb 2009, 17:04) da pai iti multumesc...sper sa iasa in curand ceva... ![]() in principiu se poate face transplantu, ramane dupa ce faci anumite calcule,si daca te impaci cu situatia finala....ii dai bataie, ![]() turbo chargerele de care ..zici, au nevoie de baterii suplimentare,... motoarele electrice sunt cam de aceasi putere ,cu al unui electromotor,+_ cabluri suplimentare,& stuff. iti si ingreuneaza masina, nu cu mult..dar aproximativ cu diferenta..de greutate dintre diesel si benzina ![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 22 Feb 2009, 17:15) O turbina buna pentru benzinare e cea care e legata de flia de la motor ai tot timpul supralimentare Habar n-ai ce vorbești, ca de obicei... Ce e antrenat de fulie se numește compresor, nu turbină... O turbină devine eficientă când se învârte la turații pe care un motor normal nu le va atinge vreodată, de aia este antrenată printr-un ajutaj de gazele de evacuare, nu de arborele cotit. This post has been edited by MAERSK: 22 Feb 2009, 17:26 |
--------------------
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
'Habar n-ai ce vorbești, ca de obicei... Ce e antrenat de fulie se numește compresor, nu turbină... O turbină devine eficientă când se învârte la turații pe care un motor normal nu le va atinge vreodată, de aia este antrenată printr-un ajutaj de gazele de evacuare, nu de arborele cotit." bine ca sti tu si umilesti pe alti ca asa esti de fel ![]() E eficienta turbina pe care o stim cu toti cea care e actionata de gazele evacuate dar la motorul 1.4 de la super nova nu voi vedea asa ceva ... nu face fata doar sa fie modificat motorul. This post has been edited by djasu82: 22 Feb 2009, 18:36 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tazzSN @ 22 Feb 2009, 16:48) eu am ideea...am scule..am tot...dar...vreau sa si "trosneasca" daca ma intelegi....asta e....k nu vreau timp si bani...asa degeaba...incep sa-mi pierd speranta cand aud de sasiu..nu vreau sa umblu acolo....pt k chiar ...e...serioasa treaba Pai daca ai idea, ai scule, ai si timp si ai si bani, ce mai astepti? Treci la treaba. Hai ca nu e complicat! Il iei si tzac-pac, il pui pe astalalta. Se potrivesc si la suporti, si spatiu, si la comanda cutiei de viteze (apropo, pe asta nu o cumperi?), si la partea de gestiune a injectiei, si la partea de comunicatie cu UCE decodor (dar UCH-ul nu-l iei si pe el? Poate-ti trebuie...), mai schimbi o instalatie electrica pe ici pe colo, asa, prin punctele esentiale, mai analizezi sa vezi daca s-or potrivi si planetarele (lungime, zimti) si treaba-i gata... QUOTE(tazzSN @ 22 Feb 2009, 14:36) daca ii pun muffler tip din ala ce imita turbochargerul..>:) este vreo problema la capitolul respiratie al motorului ..adik obstructioneaza in vreun fel gazele evacuate?? Te rog eu frumos, neaparat sa-i pui si din ala cu leduri. Altfel nu se vede gradul de tuning adevarat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Klaus , ai uitat de acceleratie care la diesel e electrica si la dsn e pe cablu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Tince ...asu si toti ceilati...nu va luati de mine.Eu am fost primul care a spus ca este o prostie(a se citi primul eu post de pe topic) .Dar daca am vazut ca toata lumea mi-a sarit in cap ca dci se poate monta si pe formula 1....am tras concluzia generala si m-am linistit.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
lumea ti-a sarit in cap pentru ca ai vorbit in necunostinta de cauza referitor la performantele dieselului, nu pt ca ai fi spus ca e complicat de montat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djasu82 |
![]()
|
eu am mers cu dci 1.5 si pot spune cu tarie ca trage sa simte ca are cuplu. Acum face ce doreste sa vedem si rezultate cum am mentionat mai sus.
This post has been edited by djasu82: 22 Feb 2009, 20:06 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu tu...
|
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am citit si eu tot topicul asta de la cap la coada. au mai fost topicuri cu transplant de motor si pe la alte sectiuni. si aici, ca si acolo, concluziile sunt aceleasi:
1. scump, domne scump 2. nu se va potrivi perfect in veci, va trebui sa modifici putin mai mult 3. masina care va primi transplantul va avea nevoie de o imbunatatire a sistemului de franare si a suspensiei. 4. pe langa ansamblul motor + cv, mai iti trebuiesc niste componente de pe masina donatoare (ti le-a enumerat klaus ceva mai sus) 5. in cazul tau cum ti-a demonstrat cineva mai devreme nu faci nici o economie, poate iesi mai economic lasand masina asa cum este ea. solutie: daca ai bani ia-ti alta masina cu un motor mai puternic, de exemplu daca tot vrei diesel 1.5 85cp, un clio bicorp, sau daca ai nevoie de portbagaj, un symbol/logan. nu sunt super masini, dar macar aceste modele au fost proiectate, si testate cu motorul dorit de tine. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
djasu82 |
![]()
|
Eu arunc tastatura asta ca nu-mi bate bine spatiul dintre litere
![]() ![]() Da MAERSK stiu ca nu s-a referit Klaus la mine ... Cosmin lasa sa stie si alti colegi din ce se papa o acceleratie la un dci tdi ca multi nu stiu si e mai frumos sa fie descusuta problema fiindca asa invatam cu totii. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-are treabă tastatura... e un țăcănit între monitor și scaun...
|
--------------------
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
bine ca nu sunt eu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
djasu82 |
![]()
|
sa o descos poate multi se lovesc si habar nu au si cei de la service le ia bani pe nustiu ce ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:33 |