Kit exterior SuperNova
![]() ![]() ![]() |
Kit exterior SuperNova
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eeee traim noi in romania da nici chiar asa
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Mie nu-mi place body kit-ul ala nu mi-as pune asa ceva la masina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place mult ala din fata (la o dimensiune acceptabila).la cel din spate eu cred ca se mai poate lucra nitel
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Astept sa treaca iarna si sa vad cat m-ar costa materialul sa imi fac un kit custom k surse de inspiratie sunt. Sper sa nu fie niste cifre foarte mari la materiale.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
daca iti faci singur o bara te duce pe materiale camd 2 miloane restu se muleaza cu ghips
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
intrebare:ghipsu ala nu se crapa?eu am acum picioru in ghips si e crapat jumate din el
![]() This post has been edited by ianys_andrey: 9 Mar 2009, 20:39 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
Corect relu vedeti cine stie ! Asa se poate modifica si consola centrala din bord de la super nova care nu e prea bine finisata ma refer la cea care tine butoanele de control clima aeroterma si casetofon.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
ai idee km se poate modifica??o schita ,cv?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Inca nu sunt in clar cu lucrul cu fibra, dar dupa ce mai strang niste informatii si va tine timpul si buzunarul cu mine ma apuc sa imi fac eu, doar k daca imi ies vreau sa merg mai departe, panouri interioare usi, pasticele zgomotoase si poate si un portbagaj custom.
Da Doamne bani si vreme buna k de restul ma ocup eu ![]() ![]() This post has been edited by BeatMAN: 10 Mar 2009, 17:10 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
djasu82 |
![]()
|
Se prinde scoci de hartie pe bara respectiva se prepara gipsul se da pe para pentru a se loa forma se intareste oar dupa aceea se da jos . Se prinde dupa aceea fibra de sticla pe bara se taie se muleaza si in final cu pensula se da cu intaritorul peste fibra , se lasa pentru a se intari in final se da jos dupa mulaj se ia la frecat se da cu sprit chit si dupa aceea cu vopsea se tine intr-un mediu uscat si ventilat si aia e treaba.
Era ideal ca intaritorul sa fie lichid fiindca se putea pune intr-un pistol de vopsit si se dadea si se scotea foarte rapid bara .Cine doreste diferite modele poate face inainte de a se da cu intaritorul pe fibra. Nu e dracu atat de negru precum spun unii ca vezi doamne ca e greu de lucrat cu fibra. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
dj asule le mananci la oameni banii
![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns sigur(nu dupa ureke).Daca vrei sa montezi pe masina kitul asta este nevoie de vreo omologare?Este posibil sa ai probleme in alte tari pentru ca nu este trecut in certificat kitul respectiv??
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
QUOTE(iulian sn2001 @ 10 Mar 2009, 18:52) Am si eu o intrebare la care sper sa primesc un raspuns sigur(nu dupa ureke).Daca vrei sa montezi pe masina kitul asta este nevoie de vreo omologare?Este posibil sa ai probleme in alte tari pentru ca nu este trecut in certificat kitul respectiv?? Eu zic ca nu este nici o problema In certificat se trec modificarile la partea mecanica sau culoarea daca este schimbata kitul nu ai unde sa-l treci This post has been edited by Relu_GT: 10 Mar 2009, 20:29 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
v-ati uitat in cartea masini ? Daca nu cititi si veti observa ce nu se poate modifica in rest poti sa-ti montezi doar un scaun realizat din lemn si sa stai in el
![]() ![]() ![]() ti3sto nu ti se pare ca astia ia cam multi bani pentru o amarata de bara ? E mult pana cand pui mana ca dupa aceea devi as ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
deci daca eu am numere de romania si montez pe masina kitul de mai sus nu are ce sa imi faca politia din italia corect?Am intrebat colegii de la munca(italieni) si au spus ca nici macar eleron nu ii pot pune fara sa fie omologat si trecut in talon.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
dunte la un itp si intreaba dupa aceea te convingi singur asa fiecare isi da cu parerea. Sau intra pe registru auto roman si vezi ce ai voie ce nu sau la italieni.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Asule astia sunt nebuni! Astia si un eleron te pun sa il treci in talon.Eu ma gandeam ca avand numere de romania scap de amenzi.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
asule iara vb in necunostinta de cauza...poate la electronica te pricepi...dar atat...ti`am urmarit cateva post`uri...macar ai putea sa le completezi cu "parerea mea"...si daca e asa simplu pe cat zici tu cu fibra de sticla /carbon/kevlar ...te fac parteneri de afaceri si o sa traiesti regeste...
![]() This post has been edited by saftonel: 11 Mar 2009, 19:58 |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
Am si eu o intrebare daca tot se discuta aici de spoilere
Cum se da jos bara (spoilerul) fata ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(saftonel @ 11 Mar 2009, 20:57) asule iara vb in necunostinta de cauza...poate la electronica te pricepi...dar atat...ti`am urmarit cateva post`uri...macar ai putea sa le completezi cu "parerea mea"...si daca e asa simplu pe cat zici tu cu fibra de sticla /carbon/kevlar ...te fac parteneri de afaceri si o sa traiesti regeste... ![]() Nu am nevoie de nici o afacere si nu cred ca vorbesc in necunostinta de cauza daca aveam timp faceam eu la unu si la altu precum am facut la multi amici care au motoare ... le-am ralizat carene din fibra de sticla asa ca nu ma mai contrazice ... Nu e vorba ca ma price la eletronica , eletrica asta am facut de mic si fac in continoare pe langa altele. Uite ca o sa rezolv ceva sper sa am timp ca e limitat si voi pune pe forum ce si cum cu fibra de sticla. Saftonel ti-e frica ca nu mai scoti bani daca invata toti sau asa esti mereu si omori pe alti ca sa taca sau asa se procedeaza in romania ? Daca asa se procedeaza afla ca cu mine nu merge . Relu vezi ca sunt suruburi pe parte si pe cealata a barei trebuie sa te uiti pe sub aripa la extremitati spre terminale acolo bara e prinsa cu piulita de 13 . |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
M-am lamurit...orice rahat de spoiler trebuie omolagat.:
"Modificarile masinii, neavizate de R.A.R., ilegale Bolizii care sunt aruncati in aceste curse sunt, majoritatea, masini modificate, au cipuri la motor, care sa le permita un numar de cai putere in plus, au spoilere, faruri si jante diferite celor din fabrica, insa de multe ori sunt modificari neomologate de catre Registrul Auto Roman. Dan Tulvan, directorul Registrului Auto Roman Timis, atrage atentia ca modificarile facute masinilor trebuie avizate de R.A.R. in cazul in care acestea se dovedesc ca imbunatatesc performantele masinii sau daca dimensiunile caroseriei au fost si ele modificate. "In cazul in care soferii sunt prinsi in trafic cu aceste masini modificate si a caror modificare nu a fost omologata, Politia Rutiera va retine certificatul de inmatriculare. Redobandirea certificatelor de inmatriculare retinute in urma controalelor in trafic va fi posibila numai dupa efectuarea, la reprezentantele Registrului Auto Roman, a unei noi inspectii tehnice". Deci daca nenea garcea are boala pe tine ca nu a primit nimic cu o seara in urma...iti cere omologarea pe spoilere(si tu neavand asa ceva) si iti retine certificatul de inmatriculare. Oare cat drak costa sa omologhezi niste spoilere si niste praguri? |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
QUOTE(iulian sn2001 @ 11 Mar 2009, 21:11) M-am lamurit...orice rahat de spoiler trebuie omolagat.: "Modificarile masinii, neavizate de R.A.R., ilegale Bolizii care sunt aruncati in aceste curse sunt, majoritatea, masini modificate, au cipuri la motor, care sa le permita un numar de cai putere in plus, au spoilere, faruri si jante diferite celor din fabrica, insa de multe ori sunt modificari neomologate de catre Registrul Auto Roman. Dan Tulvan, directorul Registrului Auto Roman Timis, atrage atentia ca modificarile facute masinilor trebuie avizate de R.A.R. in cazul in care acestea se dovedesc ca imbunatatesc performantele masinii sau daca dimensiunile caroseriei au fost si ele modificate. "In cazul in care soferii sunt prinsi in trafic cu aceste masini modificate si a caror modificare nu a fost omologata, Politia Rutiera va retine certificatul de inmatriculare. Redobandirea certificatelor de inmatriculare retinute in urma controalelor in trafic va fi posibila numai dupa efectuarea, la reprezentantele Registrului Auto Roman, a unei noi inspectii tehnice". Deci daca nenea garcea are boala pe tine ca nu a primit nimic cu o seara in urma...iti cere omologarea pe spoilere(si tu neavand asa ceva) si iti retine certificatul de inmatriculare. Oare cat drak costa sa omologhezi niste spoilere si niste praguri? Asta-i chiar culmea sa mai ai nevoie si de omologare la spoilere |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
E vrajeala
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
asule ...din pacate mecanica /fibra de stical nu sunt pct meu forte...eu doar ma ofeream sa te finantez...de omorat ..pe cine? sa`i omor pe cei de pe celalt forum pe unde pui tu intrebari si le oferi solutii pe `aci ...ehe ...
This post has been edited by saftonel: 11 Mar 2009, 22:26 |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Saftonel atata timp cat este de ajutor pe forumul asta kiar nu este important de unde culege imformatiile(nimeni nu s-a nascut invatat)
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
Adevarul e ca fibra de sticla e cam periculoasa pentru pietoni in cazul unui accident deaia e ilegal sa ai spoilere din fibra
Exista un material special din care se fac spoilerele numit ABS-Lam firmele din strainatate care produc accesorii tuning folosesc acest material pentru realizarea lor, la astea cred ca se poate face si omologare |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Ma oameni buni... eu nu stiu cine va mintit pe voi cu omologatul pragurilor si spoilarelor. Poti schimba spoilarele la masina, ca doar sunt piese de schimb si nu trebuie omologate. Sunt atatea masini care ies cu kit sport din fabrica si nu e trecut in talon. Cum sa-ti ia talonul masinii pentru spoilare?? Nu au nici un drept atata timp cat nu ai umblat la rezistenta masinii (armaturile barii). Si inca ceva. Poti sa mergi cu masina cu numere de romania in Italia tunata pana-n dinti, pentru ca politia nu are ce sa-ti faca. Nu se pot baga peste omologarile sau neomologarile noastre. De ce credeti ca in Romania toti cu masini cu numere straine au folie pe geamurile de fata neagra? Pentru ca politia romana nu are ce sa-i faca atata timp cat masina nu e inscrisa in ro. Asa ca iulian sn2001 stai linistit ca in alta tara esti mai in siguranta ca la noi
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Calin_UKU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 May 08 From: Bistrita-Cluj ![]() |
Eu am patit in cluj sa ma opreasca politia seara si sa imi ieie talonul pentru spoiler, au zis ca nu e omologat. Eu i-am zis ca ii montat fusta pe spoilerul original si asa m-am scos. Si sa vede-ti ce domn politist dupa 2 sapt ma opreste iara printre altele ma intreaba iara de omologare la spoiler, i-am dat acelasi raspuns.
Eu sunt in germania acuma cu masina si aseara m-a oprit politia dar nu a zis nimik de spoiler de jante de evacuare ca suna prea tare. This post has been edited by Calin_UKU: 12 Mar 2009, 10:44 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- bn01uku
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:00 |