Cel mai jalnic advertising, Reclame care calca pe nervi
![]() ![]() ![]() |
Cel mai jalnic advertising, Reclame care calca pe nervi
ghc |
![]()
|
||
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|||
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
De citeva zile vroiam sa aflu pozitia voastra fata de o reclama, si acum vad ca am ocazia, fara sa mai deschid alt topic.
Este vorba de reclama aia cu Rosia Montana, care apare pe anumite posturi comerciale. Stiti la ce ma refer. Canalul National Geographic a refuzat sa o ( mai ) difuzeze din cauza protestelor ecologiste. Ce a scandalizat o anumita parte a publicului este faptul ca reclama, in varianta ei pentru presa scrisa, a fost publicata in Ac. Catavencu, publicatie condusa de oameni care ( cel putin ) se pretindeau ecologisti - vezi campania furibunda, mitinguri etc. - Salvati Delta Dunarii. Sa fie oare adevarat ca ecologismul unora este doar de forma, interesul pur material fiind si in acest caz cel care-i mina in lupta pe unii ? |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 14 Dec 2005, 11:16) Mie-mi plac reclamele pline de logica. De exemplu este un spot la un radio clujean (rezumat): - noaptea la ora 2:00 se trezeste un cuplu deorece ii e foame copilului, desi mai sunt 6 luni pana la nastere; - noroc ca exista magazinul cutare deschis non-stop; - va asteptam in fiecare zi de la 6:00 la 24:00. Pai de aia si nea Mielul ala din reclama la Unirea zice: "Du-te tu ca pana termina asta inchide la non-stop". |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
chichi, reclamele la Unirea sunt printre cele mai bune din Sud-Estul Europei, pentru simplul motiv ca isi ating publicul tinta, sunt super-eficiente (au marit vanzarile masiv) si sunt atat de reusite incat mai toata lumea le-a inclus one-line-urile in limbajul de zi cu zi.
Si in general reclamele de acest gen au fost eficiente, fie si prin prisma faptului ca mai toata lumea este in stare sa faca asocierea intre ele, produs si starea de spirit indusa (spot haios ==> produs cool). Oare cata lume nu striga "Dorele!" dupa adminul de retea cand se mai intampla ceva? Sau: "Gogule, probleme ma?" Sunt insa si reclame care irita si isi indeparteaza publicul tinta. Alea sunt reclame jalnice. Dar simplul fapt ca noua nu ne place o anumita reclama nu inseamna ca e si jalnica. Daca ea isi atinge publicul tinta, e ok. Nu vom fi public tinta la toate reclamele, nu? Pentru mai multe pe acest subiect, vedeti: http://www.iqads.ro/analiza.reclama.read.php?IDArticol=1544 Si in aceasta ordine de idei, le dedic un gand calduros celor care ma asasineaza zilnic cu reclame ONLINE cu sunet, sau cu casete care se misca pe fereastra de nu le poti inchide cu mouse-ul, si mai ales cu float-uri pe care nu le poti inchide nicicum. Asa sa nu scape nici ei de soacrele lor, acum si in vecii vecilor, amin! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In ultima vreme aud o reclama stupida la radio. Se aude un ceas desteptator si el ii spune ei: "auzi, draga, n-ai avea chef de ceva bun?". Ea, cu o voce de producatoare anduranta, zice "la ora asta? e 3 dimineata!". Si ala incepe sa propovaduiasca despre nu-stiu-ce non-stop non-sens de circiuma basita, unde au papanasi, placinte si nu mai stiu ce clatite, oricum, deserturi toate. Cert e ca omu', dupa ce-si convinge babacloanta, zice: "o sa luam taxiul, sa stau si eu fara grija!".
Analizind textul, va rog sa-mi explicati si mie urmatoarele: 1. Voua va suna ceasu' cind vi se face pofta de ceva ? 2. Voi cind mincati desert va imbatati ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
marty, asta nu e nimic!
Mai e reclama aia care incepe cu un .... ragait!!!!! ![]() Si apoi, in timp ce noi incercam sa ne revenim din voma, recita unu' cu o voce de bisnitar clocit ce-a mancat el de-i vine sa ragaie: ceapa, masline, oregano, etc.... Cumplita pofta mi se face sa mananc pizza din aia, ce sa zic! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine a mincat de la ei zice ca e naspa, nici nu se compara cu Jerry. Cica blatul pufos e subtire si ala subtire nu e crocant.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Dec 2005, 11:31) 1. Voua va suna ceasu' cind vi se face pofta de ceva ? mai, cred ca ai sanse destul de mari sa-ti sune ceasul daca ti se face pofta de... sa zicem... cianura de potasiu sau vreu cocktail de lichid de frana cu antigel din ala verde cu aroma de kiwi ![]() QUOTE 2. Voi cind mincati desert va imbatati ? recunosc ca desertul meu preferat e ciocolata Rom tricolor, dar nu m-am matolit oricate as fi incercat sa mananc ![]() dar poate bodega respectiva vinde "special brownies" sau macar "prajitura supriza 40% vol." ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
"Zboara, piule, zboara!"....'tu-ti neamu' ma-tii cu puiu' ma-tii cu tot!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai aparut o varianta: un bucatar se plimba pe strada cu o tava de pui fripti, vede doua babe care stau de vorba, ia un pui de pe tava si le da cu el in cap. Morala: puiul fript nu dauneaza sanatatii!
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am mancat o data cam 10 bomboane Rum Kokos si am realizat ca sunt cu masina ( deh contineau doar rom si vodca). Despre reclame - majoritatea celor de la radio sun penale si in ultima vreme daca ati vazut reclama la Adria - doamne mai bine pun direct sloganul "daca esti taran si stai la bloc bea Adria ". Da aastea cu puii sunt penale rau - ma mir ca au dat banii pe asa ceva. Si aia cu copilu de arunca puiu in sus e la fel de penala- ma rog imi place cum se lipeste puiu ala de asfalt- mai lipseste sa treaca unu cu masina si sa il dezintegreze si sa apara masa lu ala sa il ia la poceala ca nu mai au ce manca in seara aia
![]() This post has been edited by SerbanS: 14 Sep 2006, 14:42 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
Chiar ma, aia la Adria... cum am putut s-o uit? "E bine , mami?"
Si mai e una, cred ca la Lenor... - La lectii, micuta mea! - Hai sa facem schimb de locuri. - OK! Eu fac lectii si tu-i faci un bot lu' tac-tu.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce zic eu acum nu e despre o reclama da e cea mai tare fraza care am auzit-o la tv in ultima perioada. Accident de motocicleta parca si dotorita de pe salvare : "Pacientul a a suferit leziuni incompatibile cu viata"
![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cand apare aia cu Zuzu, zuzu imi vine sa ma urc pe pereti!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
Aia e reclama jalnica facuta cu buget redus, hmm macar laptele chiar e bun
![]() This post has been edited by SerbanS: 14 Sep 2006, 19:16 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
da de campania pro-pui-gatit ce parere aveti?
www.fengpui.ro "puiul gatit nu face rau nimanui" |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
Marty |
![]()
|
Sa-mi explice si mie cineva reclama la Mitsubishi Colt, aia cu "Draga mea, ceai, cafea...?" si aia se uita ca curca-n lemne, zici ca-i autista.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu detest reclama aia de la m joi ! cand zboara marmota si le arunca prostilor alora un mJOI ! Ce fata de plescar avea ala ... pfua ai un MJOI si nu ai zis nimca fututi curu ...
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
berea la cutie e mai de gasca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SerbanS |
![]()
|
Doamne am crezut ca doar reclamele alea cu mancati pui sunt penale dar www.fengpui.ro e si mai si . Din reclama aia cu babele lipseste sa iasa unu de 2pe2 din magazin si sa ii zica lu ala - Auzi ba tu dai in bunica-mea , dupa care sa ii indese puiul pe gat
![]() ![]() Berea la cutie e mai scumpa ![]() This post has been edited by SerbanS: 19 Sep 2006, 10:32 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Reclama cu ciorapii la Orange parca, e penalăăăăăăăăăăăă !!!!!!!
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
"Eu detest reclama aia de la m joi ! cand zboara marmota si le arunca prostilor alora un mJOI ! Ce fata de plescar avea ala ... pfua ai un MJOI si nu ai zis nimca fututi curu ... "
Si io ia din geanta si o mananca singur in timp ca ala se uita la el ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Zboara puiule , zboara !
Sa zboare mata cand o avea aviara ! Nici dracu nu se mai duce sa ia pui de la magazin , acum dupa ce am vazut ca plescaie ala puiu' de trotuar ! P.S. stiu ca s-a mai zis de ea , dar parca cu cat o aud ( neintentionat ) mai des cu atat ma enerveaza mai rau ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
aia la berea ciuc...e penala raaaaau
cu "hai ma nea cornele ca doar nu suntem animale" penibila raau aia la orange e draguta....mereu orange a avut reclame dragute ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 19 Sep 2006, 11:29) berea la cutie e mai de gasca... Chiar așa: la ce pana mea e reclama aia idioată? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:17 |