Cea mai ieftina masina din lume, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Cea mai ieftina masina din lume, Pareri
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Se poate sa fii surprins, cand (nu 'daca') se va face testul EuroNCAP...
E destul de usor azi sa peoiectezi o masina care sa scoata 3 stele. Mai ales daca e mica si nu cere multe dotari de confort (si deci e usoara). Eu asa as paria, ca scoate 3 stele. De 4 as fi surprins, putin. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu cred ca e asa de simplu, mai ales cu zonele de deformare controlata. Si cu proiectarea unui volan care sa nu-ti vina in piept. Ca sa nu mai zic de scaune ca zicea cineva pe aici ca au 4 picioare..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
vom urmari subiectul si vom vedea ce si cum ... oricum aphophis are dreptate cu zonele de deformare.... nu prea se inghite forta impactului nicaieri... sa vedem....orice se poate!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
apropo de Tata NANO, stiati ca varianta aia "troaca" are tamburi si pe rotile din fata?
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
La viteze reduse, frana pe tambur este mai eficienta decat cea pe disc. Iar daca masina aia o fi proiectata sa mearga cu max 60kmh, fa si tu un calcul.
This post has been edited by smailmiami: 30 Mar 2009, 22:13 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
@Apophis: ai dreptate cu zonele de defoemare, si de asta nu va scoate niciodata 5 stele, dar eu cred ca 3 poate scoate, ceea ce ar fi rezonabil pt. o masina de oras.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.023 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
[attachmentid=1627512577]
cam asta era imaginea cu picioarele scaunelor. Ba nu puteau si ei sa puna niste sine ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
partea de sus cred ca este pe sina
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Din cate stiu eu , scaunele sunt fixe ! ( cel putin la versiunea "cheala" )
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 27 Mar 2009, 18:26) ma intreb ce face masina aia la testul EuroNcap? Probabil ca nu ma intelegi ce a fost... aduni praful dupa impact.... chiar sunt curios nu va mai intrebati voi aiureli ca va intrebati degeaba, de la ce oare vine denumirea de euroncap? aia e masina pentru Europa? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
nu am zis ca este pentru europa... am zis un eventual test euroncap...pur si simplu
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si eu am zis ca nu este nici o legatura, eventual daca exista asiancap.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
din ce stiu eu exista un C-ncap
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
aphophis |
![]()
|
care c-ncap e o facatura chinezeasca, acolo masini care nu au obtinut nici o stea la euroncap, are 3 sau 4 stele euroncap
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(argon @ 1 Apr 2009, 16:01) nu va mai intrebati voi aiureli ca va intrebati degeaba, de la ce oare vine denumirea de euroncap? aia e masina pentru Europa? ![]() Au spus ca intentioneaza sa ofere o versiune mai bine echipata in Europa. Probabil vor adauga multe fata de versiunea de India, pt. ca pretul va ajunge spre dublu (aminteau de 5000E). Daca se va intampla intr-adevar asta, vor face si un test la EuroNCAP, fara asta n-au sanse sa vanda nimic in Europa. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum adica vor face un test la Euroncap?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
Cum adica cum adica?
Testele EuroNCAP sunt cerute si platite de constructorii de masini. Daca vrei faci daca nu, nu. Insa in Europa cumparatorii se cam uita la siguranta si EuroNCAP e probabil cel mai cunoscut testor (mai e ADAC-ul care face si teste de dinamica si altele). Deci daca vrei sa vinzi o masina in EU, ai face bine sa te programezi la EuroNCAP. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
aphophis |
![]()
|
la euroncap din cate stiu eu testele nu sunt platite de producatori, masina e luata de euroncap din showroomuri la intamplare, euroncap functionand insa (parca) cu bani de la firmele producatore
QUOTE How does Euro NCAP provide a truly independent assessment of the safety performance of cars sold in Europe? Euro NCAP was set up by the Transport Research Laboratory, for the UK Department of Transport. Subsequently, other governments have joined the programme (France, Germany, Sweden, The Netherlands, Luxembourg and the Catalonian part of Spain). Many Consumer Groups in Europe are members through International Consumer Research and Testing. Motoring clubs are represented by membership of the FIA and by the German motor club ADAC. The European Commission is an observing member of Euro NCAP’s board and provides their political support. Read more about our members This wide consortium of members ensures our independence. Euro NCAP itself is an International Association under Belgian law. We are independent of industry and political control and no individual member can bias Euro NCAP towards their individual interests. Euro NCAP is totally independent of the automotive industry. Who may sponsor a vehicle for Euro NCAP testing? Each member pays an annual subscription and must fund the testing of at least one car model each year. Car manufacturers can fund the testing of their own cars but Euro NCAP has total control. The manufacturer cannot influence the testing, assessment or publication of the results. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
ADAC-ul nu prea are credibilitate,sau mai bine zis nu sunt impartiali, este o parere personala...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
IsNa |
![]()
|
Banuiesc ca de cand au rasturnat Loganul si-au pierdut credibilitatea, nu?
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Pai lasan la o parte ca era vb de dacia , tot incidentul a fost penibil
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Se pare ca versiunea pentru India a trecut testele compatibile EuroNCAP:
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/Tata-Nano/241500/ |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Deocamdata daca numai atata s-a intamplat e bine. Oricum la ce caldura e acolo trebuie sa fi foarte atent cum proiectezi o masina. Apoi mai e si publicitatea "bine" intentionata. Si loganul a fost rasturnat ...Bine nu zic ca nu o fi avand masinao hiba,trebuiau sa taie si ei de undeva sa reduca costurile si au taiat la calitate probabil ...Eu insa imi scot palaria in fata lor pentru ce au facut. La pretul care au scos-o ...
This post has been edited by minny: 23 Oct 2009, 22:55 |
--------------------
------
------
------
|
|
IsNa |
![]()
|
Si nu uitati de umiditate. Musonul inseamna circa 2 luni in care e imposibil sa pastrezi orice uscat.
Totusi, daca e o problema Tata trebuie sa o rezolve, nu sa-si bata gura prin presa cum ca nici nu se gandesc la rechemare.... nu inspira incredere. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Pai daca e din cauciuc inseamna ca nu se deformeaza
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
posibile probleme la nano , in urma carora masina ia foc? Nu e primul caz pe care il aud, stiu ca mai fusesera cateva anul trecut. Cel putin cea din poza , era proaspat iesita de pe poarta dealarului (chestie vizibila dupa florile alea puse pe capota)
QUOTE Car fires are nothing new, but when it happens to the world's cheapest car on its way to its new home, the Tata Nano tends to lose its allure. According to our friends at IndianAutosBlog, Satish Sawant, a Mumbai-based (irony alert) insurance agent, took delivery of his $2,500 hatchback, and while being chauffeured back to his house (Sawant doesn't have a license yet), a motorcyclist overtook him and pointed to the rear of his new baby. At which point, the driving duo noticed flames coming from the rear. Says Sawant, "I have no idea what happened... The engine was behind me and I did not realize the car was on fire." This is apparently the second incident of a Nano catching fire, which, along with a recent spate of electrical issues, has some questioning the quality of the budget runabout. Naturally, today's lesson is: You get what you pay for. tatananoflamesmumbaifire-630op.jpg sursa: http://www.autoblog.com/2010/03/22/tata-na...umbai/#comments This post has been edited by aphophis: 23 Mar 2010, 22:16 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Cam scump un cocteil Molotiv de 2.500 $. Pãrerea mea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 11:29 |