Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
![]() ![]() |
Andy's Logan, Ambition 1.6 MPI
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_4044.jpg ( Size: 234.18k ) Number of downloads: 3047 IMG_4045.jpg ( Size: 232.16k ) Number of downloads: 3207 IMG_4046.jpg ( Size: 240.62k ) Number of downloads: 3082 IMG_4047.jpg ( Size: 246.33k ) Number of downloads: 3055 IMG_4048.jpg ( Size: 176.94k ) Number of downloads: 3052 IMG_4049.jpg ( Size: 185.12k ) Number of downloads: 932 IMG_4050.jpg ( Size: 184.45k ) Number of downloads: 880 IMG_4051.jpg ( Size: 204.92k ) Number of downloads: 977 IMG_4052.jpg ( Size: 196.66k ) Number of downloads: 993 IMG_4057.jpg ( Size: 216.41k ) Number of downloads: 864 IMG_4064.jpg ( Size: 283.64k ) Number of downloads: 865 IMG_4065.jpg ( Size: 204.9k ) Number of downloads: 834 IMG_4067.jpg ( Size: 185.98k ) Number of downloads: 982 IMG_4068.jpg ( Size: 195.75k ) Number of downloads: 990 IMG_4069.jpg ( Size: 220.92k ) Number of downloads: 820 IMG_4070.jpg ( Size: 204.83k ) Number of downloads: 850 IMG_4071.jpg ( Size: 191.33k ) Number of downloads: 770 IMG_4075.jpg ( Size: 179.92k ) Number of downloads: 800 IMG_4076.jpg ( Size: 172.54k ) Number of downloads: 948 IMG_4084.jpg ( Size: 239.87k ) Number of downloads: 1243 |
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara probleme in continuare... foarte interesanta povestioara si foarte frumoasa si ingrijita masina... Bravo!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
De ce ii schimbi uleiul din cutie?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Foarte bine intretinuta..., am vazut-o de cateva ori.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut!
S-o stapinesti cu bine in continuare, Andy! Masina arata impecabil. ![]() SI eu am un Logan din 2004 decembrie (inmatriculat, evident, in ian 2005)..or fi gemene? ![]() Am remarcat presurile de pe fata si imi place cum se aseaza. Poti sa-mi spui daca sint cumparate de tine sau asa ai luat masina?..Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumesc tuturor pentru urari!
@adip: Uleiul din cutie il schimb preventiv sa zicem, desi producatorul spune ca la Logan nu se schimba, doar se completeaza. Eu am avut Supernova inainte si am schimbat la 60.000 (asa cerea producatorul). Factorul decisiv in luarea deciziei de a schimba uleiul este ca am vazut aici pe forum poze cu ulei din cutie de Logan... si arata groaznic. Multi au schimbat. Eu zic ca rau nu ii prinde sa il schimb. Nu e nici foarte scump, aproximativ 100 ron. @BZN: Merci frumos, ma bucur ca ai revenit pe forum ca nu prea te mai vazusem ![]() @Daxx:Presurile (si fata si spate) erau deja pe masina. Eu am 2 seturi de presuri - acestea de acum sunt cele de iarna, pentru vara am unele mai finute primite cadou de la unchiul meu dupa ce am cumparat masina (model Logan). Oricum cred ca astea de acum sunt unele universale. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
@Andy_ACS.Drept sa spun mai mult de jumatate din nr de km sunt facuti plimbandu-ma de placere, fara treaba.Imi place foarte mult sa ma plimb, mai ales pe drumuri libere si fara niciun stres.
Sa o stapanesti sanatos si drumuri bune in excursiile tale!Te-ai gandit unde ai vrea sa faci o calatorie indepartata sau extrema cu ambitiosul tau? |
--------------------
a
b
c
|
|
BC-92-EDI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
In primul rand sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!
Vad motorul foarte curat l-ai spalat la spalatorie?daca da da-mi niste detalii. |
--------------------
Fiat
Albea
2007 confort
- BC-92-EDI
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
multi km fara probleme ady..sa o conduci sanatos si sa te bucuri de ea. felicitari pt modul in care iti ingrijesti masina..parca era o vorba..o masina curata=>un om curat
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@bulan: Din pacate timpul nu imi permite momentan sa ma aventurez in calatorii lungi. Insa in week-enduri mai imaginez trasee de 2-3-4 sute de km in jurul Craiovei sau catre Rm Valcea. O calatorie placuta pe care am facut-o este la Pestera Muierilor. Pe viitor cand mai scap de treburi vreau neaparat sa fac turul Romaniei. Prima destinatie cred ca este Sibiul.
@BC-92-EDI: Nu l-am spalat si nici nu o sa-l spal vreodata. Cand am luat masina era cu motorul plin de praf. Am suflat praful, apoi cu o carpita uda stoarsa bine de apa am luat la mana fiecare furtunas si parete a motorului, avand grija sa nu deranjez ceva. Unde nu am fost multumit cum a iesit am repetat operatiunea ![]() Sfat: la desprafuire (atat la motor cat si la interior) este foarte utila o pensula (dinaia mare de vopsit) curata cu care se 'sperie' praful din locuriule greu accesibile gen guri de ventilare, etc. @titiDSN: imi aduc aminte de o replica din filmul Transporter 1, era ceva de genul: Tarconi: " I always say, the way a man treats his car is how he treats himself". Nu stiu daca e neaparat adevarat, cert este ca eu asa ma simt bine - avand masina curata si in stare buna. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 1 Mar 2009, 22:35 |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
felicitari pentru golanel, sper sa te poarte multi km fara probleme. Si sa te multumeasca deplin
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@Andy, pentru a mentine curatenia "sub capota", poti monta un cheder pe margine, cu rol de a impiedica patrunderea prafului.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca tot schimbi lichidele, lichidul de servo de ce nu il schimbi?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
sa o stapanesti sanatos fara nici cel mai mic eveniment!
eu in locul tau as rezolva acoperisul de la garaj...grinda aia transversala pare cam coscovita. nu as prea avea curaj sa las masina inuntru ![]() bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@aphophis: merci, asa sa fie
![]() @AR-18-MOS: o sa iau in calcul si varianta asta, oricum eu merg in general pe drumuri bune in afara orasului, in cateva luni e decat putin praf pe care "il rezolv" relativ repede. @Serje: nu imi amintesc sa fi vazut cerinta asta din partea producatorului, o sa iau in calcul si asta @psychoo: e in plan si garajul, oricum grinda respectiva am verificat-o si e destul de solida. Pericol mai mare ar fi numai iarna daca e zapada abundenta pe acoperis Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In loc sa o freci atata de praf, mai bine ai scapa de anvelopele alea infecte.
Nici taximetristii nu mai folosesc Montana. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@vijelie: nu simt nevoia sa le schimb, merg foarte bine, nu sunt ovalizate, au floare foarte buna. Nu fac raliu cu masina. Cand se vor uza (probabil pe la 40.000) o sa le schimb pe toate cu ceva mai bun. Momentan nu e cazul.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru curatenie domnule. Keep up the good work
![]() La remarca aceea despre cauciucuri subscriu si eu... Ia-ti 2 cate 2 daca nu ai bani deodata pentru 4 bucati. Arunca montanele repede repejor, ca nu-s bune nici la caruta . |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
n-ai zis cat ai dat pe ea, sau mi-au luat mie pozele ochii?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Andy_ACS |
![]()
|
@Dsign: merci. Cauciucurile o sa le schimb dar nu acum. Repet, nu mi-au facut nicio problema. Montana ale mele = Kormoran care se monteaza acum pe echiparile inferioare.
@Alexu7: Am dat pe ea 5000E + ~150E revopsit aripa dreapta spate (zgariata) + cheltuieli aferente cu schimbarea consumabilelor, asigurari, rovigneta, acte, inscriere. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce trening albastru......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@b76bgaarh: daca te-ai uita atent ai vedea ca e ros-albastru
![]() P.S. de adidasi nu zici nimic? ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
in primul rand felicitari pentru achizitie.
pe mine (desi nu e treaba mea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@tkx: Si pe mine ma deranjeaza, imi sare in ochi cand ma urc in masina, totusi eu m-am gandit asa: daca repar indoitura decartez 100-150E vopsitul aripii (cei de la Redac nu vopsesc local, numai elementul intreg) apoi s-ar putea sa iasa si o mica diferenta de nuanta. La aripa spate revopsita se vede daca te uiti atent. Diferenta asta de vopsea cica s-ar diminua in timp, dar ceva ceva tot ramane. Apoi indoitura e foarte mica, in partea de jos si cel mai important e ca nu a sarit vopseaua. Imi e teama ca daca merg la cineva sa o indrepte e posibil sa crape vopseaua. Asa ca am decis sa o las asa.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
felicitari pentru masina, arata foarte bine, s-o conduci sanatos pe multi km fara probleme. legat de cauciuri, chiar daca acestea nu sunt uzate ca si suprafata de rulare, dupa aproape 5 ani, si-au mai pierdut din calitati, cauciucul a imbatranit, posibil sa aibe mici crapaturi pe ici pe colo. toate acestea cumulate cu faptul ca nu sunt chiar de "firma", s-ar putea sa le faca usor nesigure. iti recomand si eu ce ti-a zis design, sa iei cate 2 bucati, daca nu sunt resurse financiare.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@tkx: merci de link, interesant, daca as gasi un service/mester care sa faca treaba asta si sa nu ma taxeze exorbitant as merge imediat
![]() @slider2: merci pentru aprecieri; de acord si cu observatiile despre cauciucuri Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
mi se pare ca in primul filmulet e un nr de telefon. poti sa incerci. am si eu o infundatura f mica in aripa spate, dar la mine e mai greu ca e dublura pe spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |