AUTO PERSONAL sau FIRMA, Influenteaza stilul de conducere?
![]() ![]() ![]() |
AUTO PERSONAL sau FIRMA, Influenteaza stilul de conducere?
GABY IS BACK ! |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Personal, dar o folosesc si in interes de firma (a mea); cred ca cei cu masina de firma o si forjeaza, ca doar nu ei platesc reviziile...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cate masini de firma ai vazut sa arate bine dupa ce au trecut mai multi angajati prin ele ?
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
A mea e pe firma.Si nu o forjez ca si firma e tot a mea!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Poate sunt si firme care dau masina catre un singur angajat. Oare conteaza?
PLATESTE FIRMA SI REPARATIILE NU DOAR REVIZIILE! Important este daca unul care conduce masina firmei este mai linistit cand trece pe a lui. Sau a familiei. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
firma + personala (bani munciti);
la firma e rar condusa de altcineva; nici o diferenta in modul de conducere; |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cu a mea merg mai forjat(cat permite dacia din imagine
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
dsn-ul care l-am avut inainte de solenza a fost a firmei la care lucrez, a fost cumparata ulterior de un prieten pentru ca stia ca am condus-o numai eu si nu a fost "forjata"
|
--------------------
.
.
.
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Conduc auto proprietate personala. Am un stil de condus destul de calm - max 110 120 km/h la drum intins, fara franari bruste sau accelerari in tromba - din cauza de nevasta ( i se face rau daca merg in salturi ).
Cred ca stilul de condus format in ceva ani isi pune amprenta si nu mai conteaza daca esti pe masina ta sau a firmei. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. in cazul meu, pot spune ca am mers la fel si cu masina personala, si cu cea de firma. Ba din contra, cred ca am fost putin mai atent cu cea de firma, ca eu mergeam in proportie mai mica cu aia si n-as fi vrut sa-mi bata vreun sofer obrazul ca am venit cu ea troncanind sau cu vreo bara zgariata. A mea e a mea, eu o rup eu o platesc.
2. in cazul unor soferi de firma, mai ales cand firma nu e "prietenoasa", exista tendinta de a da cu masina in toate gropile cu putinta. Pe principiul "da-i dracu, sa o repare". Aici firma (si am cunoscut caz) poate contra prin ideea de a promite (si a se tine de cuvant) masina, dupa 2-3-4 ani de exploatare, la un pret bun, soferului care a umblat cu ea. In acest caz, omul e direct interesat sa o menajeze, sa mearga frumos cu ea, sa o tina curata si nezgariata. Totul cred ca depinde cat de interesat e soferul. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Auto personal (prin "comodat" de la parinti; asig, intret, benz suportate de mine) condus batraneste.
La job nu am masina, dar mai conduc ocazional niste frumuseti teutonice,si cum motoarele moderne sunt toate de turatie.... E altfel cand basculanta e a ta! |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
acelasi stil atat pe dacia personala cat si pe cilo-ul firmei
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(sstanescu @ 22 Feb 2005, 14:50) 2. in cazul unor soferi de firma, mai ales cand firma nu e "prietenoasa", exista tendinta de a da cu masina in toate gropile cu putinta. Pe principiul "da-i dracu, sa o repare". Aici firma (si am cunoscut caz) poate contra prin ideea de a promite (si a se tine de cuvant) masina, dupa 2-3-4 ani de exploatare, la un pret bun, soferului care a umblat cu ea. In acest caz, omul e direct interesat sa o menajeze, sa mearga frumos cu ea, sa o tina curata si nezgariata. Totul cred ca depinde cat de interesat e soferul. Daaaaaaa si dupa 2-3-4 ani, teapaaa ca vinde masina in targ.... Eu, personal o conduc pe a mea. Am condus si masini de firma, si taxiuri. De toate am avut grija ca nu erau ale mele si nu vroiam sa am neplaceri. Apropos nu ia nici o firma masina mea ca apoi sa mi-o dea sa o conduc? Poate asa am si eu mai multa grija de ea... |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
masina de firma, cu cumparare de masina cand vrea firma sa o vanda. Asa ca merg ca si cum ar fi masina mea. Asta nu inseamna ca o menajez. Daca e masina atunci trebuie sa mearga. Bine.
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
A mea e a mea si tin la ea.
La alea de la firma (inchiriate de la Budget) sunt atent numai la zgiriituri si alte evenimente care sa se lase cu bani. Dar sincer, daca-mi iese o groapa in cale, nu o menajez. |
--------------------
x
x
- x
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 22 Feb 2005, 14:50) Daaaaaaa si dupa 2-3-4 ani, teapaaa ca vinde masina in targ.... Eu, personal o conduc pe a mea. Am condus si masini de firma, si taxiuri. De toate am avut grija ca nu erau ale mele si nu vroiam sa am neplaceri. Apropos nu ia nici o firma masina mea ca apoi sa mi-o dea sa o conduc? Poate asa am si eu mai multa grija de ea... Adica de ce teapa !? Ca doar nu ai dat bani sau altceva de la tine si nu mai primesti ce ti-a promis? Firma-ti cere s-o menajezi, s-o conduci frumos, sa n-o zgarii etc. Si poti sa te intelegi la un pret de la inceput. Daca stii cum a fost exploatata poti sa faci o afacere buna (in targ va valora cat o masina de firma de 2-3-4 ani, nu cat una pe care a condus-o doar o persoana, asa cum stii ca ai condus-o). Cred ca in cazul in care soferul are grija de masina, firma nu va putea lua in targ un pret mai bun, deci ce interes ar avea sa o dea in targ. This post has been edited by GABY IS BACK !: 22 Feb 2005, 16:30 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 22 Feb 2005, 17:25) Adica de ce teapa !? Ca doar nu ai dat bani sau altceva de la tine si nu mai primesti ce ti-a promis? Firma-ti cere s-o menajezi, s-o conduci frumos, sa n-o zgarii etc. Si poti sa te intelegi la un pret de la inceput. Daca stii cum a fost exploatata poti sa faci o afacere buna (in targ va valora cat o masina de firma de 2-3-4 ani, nu cat una pe care a condus-o doar o persoana, asa cum stii ca ai condus-o). Cred ca in cazul in care soferul are grija de masina, firma nu va putea lua in targ un pret mai bun, deci ce interes ar avea sa o dea in targ. Eu am luat o teapa de genul asta...Este cat se poate de posibil. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai de azi incepand o sa fie cam asa:
Masina firmei (Lgn) o sa fie folosita in interes personal - deci gentle si masina personala(Dsn) in interesul firmei. - deci forja A! Si firma e proprietate personala Ati priceput ceva? Eu nu. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
masina ta ai grija de a,masina firmei o alergi si o rupi!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Ambele masini sunt ale mele. Da din cand in cand mai plec prin delegatii cu masinile firmei... si atunci le forjez de le ia mama zbengii
![]() Olteanca traieste si ea saraca la limita de vre-o trei ani incoace... de cand am doua masini. N-am iertat-o in nici o ocazie, fie ca mai ma "trageam" pe la semafoare, fie fortam la depasiri ca nu ma lasau hapciupalitii (deh, se simteau jigniti sa fie depasiti de ceva masina care nu se mai fabrica....) fie pe zapada cand ma dadeam pana fierbea uleiul in motor ![]() ![]() La ultimul rum de Sibiu am reusit sa bulibasesc esapamentul de la BMW-ul cu care am fost ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Eu merg numai cu masina personala , pe care o ingrijesc ca pe ochii din cap ca sunt
banii mei munciti la mijloc.Cateodata mai merg cu ea la servici desi incepe sa ma cam deranjeze faptul din cauza muncitorilor ![]() This post has been edited by BOBINATOR: 2 Mar 2005, 10:45 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
conduc masina de firma
![]() da-mi doamne orice masina si promit sa o forjez ![]() nu e bine sa inveti masina puturoasa nus ti cand ai nevoie intr-o depasire si vezi ca e lenesa ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Primii 3000 de km i-am facut cu masina fratelui, dar aveam grija de ea pentru ca imi era rusine sa i-o duc cu probleme. Masina mea, de asemenea, trebuie menajata. Bineinteles in anumite limite!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mikki33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 February 05 ![]() |
salutare ...cum sta treaba ? sa impartim in 2 categ:
1) masina personala=orice ar fi o iubesc si ma doare inima la fiecare groapa sau linie de tramvai, niciodata nu dau in ea intentionat ,sau ceva de genu asta...dar o folosesc ca pe o ,,masina ,, deci mi place si mie sa mai depasesc pe unul pe una .Despre piese....in general platesc ,,parinti ,, dar si ,,eu ,, uneori depinde la cine este masina cand se strica , sau mai plateste ,,prietena ,, dupa caz] 2) masina de firma= sa facem putin etimologia si traducerea frazei=masina de FIRMA !!!!ADICA o masina cu scopul de a indeplni sarcinile din firma....cand sunt multe sarcini nu ma gandesc la masina.... ca daca mas gandi mi ar afecta castigul....... cand sunt liber merg cu 30 km/h cu ea... ca sa fie ,,ore ,, multe pontate Concluzia :STILUL DE CONDUS ESTE INFLUENTAT IN FUNCTIE DE DESTINATIA MASINII This post has been edited by Mikki33: 5 Mar 2005, 23:20 |
--------------------
Dacia ,Opel
NOVA GT ,Vectra 2.0i
- Is55mst ,BL-AC 231
|
|
Mikki33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 10 February 05 ![]() |
SHHTTTTTTT SA NU AUDA PATRONUL SAU SA CITEASCA CE AM SCRIS
![]() This post has been edited by Mikki33: 5 Mar 2005, 23:20 |
--------------------
Dacia ,Opel
NOVA GT ,Vectra 2.0i
- Is55mst ,BL-AC 231
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
A mea personala, am grija si merg usor.(Solenza)
Cu cele de la firma(Tico) mai dau si prin gropi (mai rar), iar cu ultima achizitie (Opel Astra) am mare grija ca e scumpa. Cu Opel merg mai rar ca e masina sefului. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
A mea personala cu fiecare banut bagat in ea muncit si chiar cinstit. E prima mea masina, tin la ea, nu dau cu ea in gropi decat atunci cand mi se ia de facut slalom printre ele. Merg si cu 20km/h la ora unde alti dau cu ele in gropi cu 60. Mi s-a cam luat de ea si sper sa trec la ceva mai bun.
PS: o calc pe coada destul de des, exclus liniute, ci doar asa sa nu faca celulita pe la motor, in plus motoru parca suna mai bine de la 4000 rot/m in sus ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:35 |