AUTO PERSONAL sau FIRMA, Influenteaza stilul de conducere?
![]() ![]() ![]() |
AUTO PERSONAL sau FIRMA, Influenteaza stilul de conducere?
Sir_Alex |
![]()
|
||
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|||
yonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 June 04 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
1300-le familiei (dar "al meu"), Loganul pe firma (firma mamei, masina familiei).
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Proprie si personala si am grija de ea, ca-i a mea si ca ma doare in buzunar daca fac pe zmeu! - nu ca m-ar manca in talpa!!
![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Categoric influenteaza stilul de condus. Nu se pot baga toti soferii in aceeasi oala, ca am cunoscut persoane care au grija de masinile de firma ca si de ale lor. Asta inseamna ca se purtau cu masinile de firma la fel ca si cu ale lor. Daca trageau de alea de firma trageau si de ale lor fara sa faca distinctie. Dar, categoria de mai sus e mai rara. In general gandirea e "imi bag picioarele, nu e a mea" si trag de ele cat pot. Astia sunt si cei mai periculosi in trafic ca se baga la nesimtire, nu le pasa de masini.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Cu a mea conduc ca si cum asi avea 90 ani. Cu cea de la serviciu (nu firma) la fel, dar daca ma zoresc barosanii merg dupa binecunoscutul stil de conducere preventiva "condu ca si cum ai fi furat-o".
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Cel mai rau este cand masina respectiva ( de firma ) se perinda pe la 3-4 soferi, si atunci chiar ca nu-i pasa niciunuia dintre ei, nici de regulile de circulatie, nici de intretinerea masinii, mai ales in ce priveste chestiile considerate "de siguranta" : directie, frane, stopuri si faruri etc.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
69er |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesc ca e o forma de respect fata de tine insuti sa ai un stil de condus care te caracterizeaza ca individ si nu sa-ti schimbi radical modul de a te comporta cu o masina daca ea nu e a ta (si ma refer aici la masinile "de firma"). In cocluzie conduc absolut la fel orice masina (personala, de firma, imprumutata).
|
--------------------
Dacia
1300
- B 01 HOY Dacia 1300 Standard 1289 cmc, 40KW, 1969
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Masina cu numele meu pe acte....
Nu o forjez ca ma costa,daca imprumut una de la un prieten merg si mai finut si mai atent.Daca as conduce una de firma as merge le fel,n-as putea sa-mi bat joc de o masina de orinde ar fi ea. Cat despre altii care nu gandesc la fel ma abtin,stim cu totii de zmeii cu masini de firma care se cred super-soferi.Personal cel mai mult ii indragesc pe aia cu papuci de distributie care n-au invatat inca,ca Dacia papuc nu e masina de liniute.... |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
N-ar strica si una de la firma !!! Momentan masina personala !!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
yrandreia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hm... n-am avut masina de firma pana acum... nu stiu cum as conduce-o... cred totusi ca nu ar fi o diferenta mare... oricum am un singur stil de condus chiar daca mai merg si cu masinile cunoscutilor.
In schimb cunosc si persoane (nu stiu daca e o regula) care forjeaza masina de firma de sar scantei pe motiv ca... "lasa ca plateste firma" ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2002
- B-XX-YRA :::... Nu te pune cu prostul ca... are mintea odihnita! ...:::
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Conduc masina mea. Trebuie sa recunosc ca nu am cumparat-o, mi-au "imprumutat-o" parintii pana cand strang bani de Logan. Nu sunt copil de bani gata, totusi
![]() In ce priveste masina de firma, probabil ca daca nu-i firma lor, majoritatea o forjeaza, inca n-am trait experienta, dar am mers mult cu prieteni cu masina de firma. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 8 Jun 2005, 12:15) ... In ce priveste masina de firma, probabil ca daca nu-i firma lor, majoritatea o forjeaza, inca n-am trait experienta, dar am mers mult cu prieteni cu masina de firma. Corect, primul semn ca-i asa, este starea jantelor. Daca te uiti la masini de acelasi tip, cele inscriptionate au jantele varza, cu mult mai deformate decat celelalte. Iar zgarieturi de vopsea pe usi, aripi, bari....garla. Chiar mai multe decat pe masinile conduse de femei.( sa ma scuze doamnele, dar asta este situatia ) Si nu este vorba doar de kilometrii parcursi in plus... This post has been edited by GABY IS BACK !: 9 Jun 2005, 09:31 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Masina este a mea, proprietate personala.....cateodata mai merge si tata cu ea.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
E chestie de caracter si varsta. Daca esti neam prost esti si cu masina ta. Iar pustii astia cu dacii obosite zic ca le protejeaza, dar daca te uiti la ele curge toata. Sau cu masini aduse de afra SH vai de mama lor. Daca ai caracter cu lucrul altuia (care pe deasupra iti da si de mancare) te porti mai bine decat cu al tau.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Sa vedeti cum circula prin pasul Tihuta, cei cu masini de firma ( inscriptionate cu ...diverse.) care au scapat in weekend si nu le pasa ca drumul este rau ( plin de gropi pe alocuri ), ca sunt pante abrupte pe care le urca cu motorul urland, si apoi pun frane ca urmeaza o curba stransa. Nu inteleg care era scopul. Chiar nu era nimic de vazut in zona ? Chiar era asa mare graba ? Cred ca unii dintre ei au "scapat" de ceva carne de pe anvelope, ceva ulei din baie, ceva bucsi si amortizoare. Ce daca ? Plateste firma !
P.S. Nu toti erau asa. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E a mea si o feresc cat pot (gropi, garduri, borduri...etc). Cand nu pot, asta este.
Dar am condus si masini de firma si am avut si de alea grija. E vorba de stilul de condus dar si de securitatea si linistea proprie. ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
supernova mea o feresc cat pot de gropi, linii de tramvai si alte minuni, dar din cand in cand mai incerc depasiri la 5000rpm sau un 170... ca trebuie sa ma si bucur de ea, nu?
mai conduc un VW de la firma... bora 1.6 banzina... care in ciuda faptului ca se misca pe drum ca o bora ![]() This post has been edited by madkatweb: 28 Jun 2005, 09:21 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Amandoua masinile sunt proprietate personala, cumparate din salariul meu si al sotiei. Le conduc la fel, cu diferenta ca atunci cand am un drum mai prost de facut (teren accidentat, cu gropi multe, etc.), iau Dacia ca-i mai ieftin s-o repar in caz de ceva. In rest ma port cu grija cu ele, insa nu exagerat. Cred ca daca as avea masina de firma as merge absolut identic cu ea, nici io nu-s adeptul ideii de a-ti bate joc de o masina daca nu e a ta.
Vreau sa mai lamuresc o chestiune: a nu tura masina peste 3000 de rotatii/min nu inseamna ca ai grija de ea, decat daca e dacie veche pe carburatie. Motoarele noi, chiar si motorul DSN-ului, se simt bine la turatii mai mari, daca ii dai 4000 de ture nu cred ca inseamna ca iti bati joc de masina. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Solenza Confort proprietate personala. Este extrem de important stilul de condus atat pentru masina, cei din trafic, sanatate si nu in ultimul rand buzunar. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Personal, se vede, iar la firmă Dacia 1310, din 1996. Țin la ea ca și la a mea. Stilul de condus e același ca și pe mașina PP.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
bogdan.dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu esxista nici o diferenta la condus firma sau personala in cazul meu. Nu imi place sa omor masina, sa dau cu ea in gropi si daca mi se mai intampla sa nu pot evita o groapa ma deranjeaza la cea de serv ca si la a mea. Pentru ca important este stilul de mers. Nu pot sa fiu alt om cand ma sui in masina de firma. tot eu sunt. Iar daca am o urgenta care sa ma fac sa nu-mi pese de masina (ceea ce mi s-a intamplat o singura data in viata) atunci nu-mi pasa de oricare ar fi ea - chestie ce se incadreaza in ce am spus mai sus :-)
|
--------------------
DSN Confort 2003,
Renault Megane Sedan Privilege 1,5 dCI 85cp
Dec.2007
- PH-77-BDU Bogdan (Ploiesti)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Orice conduc de la firma, job, servici, etc . . imi influenteaza stilul de condus.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
masina de firma o protejam mai mult pentru ca nu era a mea si ma mandream ca sunt unul dintre putinii din firma care nu au avut nici un incident in firma timp de 1 an de zile, spre comparatie erau "meseriasi" care avea 15 incidente pe an din care 3 sau 4 cu daunde totale dar aveau "pile" unde trebuie asa ca singura masura impotriva lor era o "noua masina". Au fost chiar persoane care au avut 3 accidente minore in 2 zile si culmea in acelasi loc aripa fata dreapta
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
Masina e luat-a pe firma ,dar in 4 ani o platesc si ramine a mea.
Apropo de stiluri de condus,era un topic pe undeva,ce parere aveti de agentii comerciali? ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Personal, eu sunt sigur ca influenteaza stilul de condus cind este masina de la firma...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:28 |