Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
![]() ![]() ![]() |
Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Image006.jpg ( Size: 106.9k ) Number of downloads: 1001 |
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Ce specie de caini sunt?
Pitbull, amstaff, rotweiller din cate stiu eu nu au voie sa fie lasati liberi pe drum. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Maidanezi.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Teava cu cornete.Si cornetele cu bolduri cu otrava in varf.
Sau ia-ti un caine mai mare. This post has been edited by Zippy: 6 Mar 2009, 02:24 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar cainii sunt vaccinati? Ca daca nu sunt din cate stiu eu trebuie sa faci tratamentul antirabic, il faci si un an de zile nu mai ai treaba, si io pana in toamna pot fi muscat ca nu mai am treaba
![]() Du-te din nou pe la politie si vezi ce s-a intamplat, si eventual mai fa o reclamatie ca nu s-a intamplat nimic intre timp, vorbeste si cu seful sectiei sau cu un superior si fa "galagie". This post has been edited by Serje: 6 Mar 2009, 02:29 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Kruger |
![]()
|
QUOTE(Zippy @ 6 Mar 2009, 02:24) Nu stiu sa fac cornete. Nu pot sa-mi iau caine, ce naiba, il iau si la servici cu mine ? QUOTE(Serje @ 6 Mar 2009, 02:25) Dar cainii sunt vaccinati? Ca daca nu sunt din cate stiu eu trebuie sa faci tratamentul antirabic, il faci si un an de zile nu mai ai treaba, si io pana in toamna pot fi muscat ca nu mai am treaba ![]() Vaccinati pe naiba. Ai vazut tu maidanezi in curte de tigani vaccinati ? |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cand mai parchezi masina si vezi cainii prin zona suni frumos la 112 si zici ca niste ciori au pus cainii pe tine si nu poti sa ajungi acasa. Daca reusesti sa-i faci pe garcea sa vina la fata locului si sa vada si cainii dezlegati e minunat.
Cainii io zic sa-i lasi in pace, ei n-au nici o vina. Cioroii ar trebui rasi in cap cu maceta. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca simti ca faci spume, e clar.Eu mi-as face testamentul in locul tau.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai atunci neaparat sa faci tratamentul antirabic si cu cat il faci mai repede cu atat mai bine. Mie asa mi s-a spus de la spital, nu ai ce astepta.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Kruger |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 6 Mar 2009, 02:31) Cand mai parchezi masina si vezi cainii prin zona suni frumos la 112 si zici ca niste ciori au pus cainii pe tine si nu poti sa ajungi acasa. Daca reusesti sa-i faci pe garcea sa vina la fata locului si sa vada si cainii dezlegati e minunat. Cainii io zic sa-i lasi in pace, ei n-au nici o vina. Cioroii ar trebui rasi in cap cu maceta. Daca fac asta, tiganul e in stare sa spuna ca nu e cainele lui, ca e de pe strada. Si iar n-am facut nimic. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Zippy |
![]()
|
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Kruger |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
poti sa rezolvi problema si fara sa omori cainii desi inteleg supararea, ca si eu i`as transforma in chiftele.
cumpara o arma cu electrosoc. iti spun din experienta ca se sperie si nu se apropie de tine dupa ce faci in aer zgomot cu jucaria aia, in plus ai si lanterna. eu cand am executat intimidarea unui caine am fost intampinat de 2 comunitari care auzisera zgomotul, deci ai sanse sa fie si ceva oameni cu cascheta care sa vada dobitoacele alergand libere si poate cheama hingherii. inca o solutie: spray paralizant. doar ca aici s`ar putea sa lacrimezi si tu in functie de cum te invarti dupa ei si cum bate vantul. eu am folosit cu succes pârâitoarea electrica ![]() bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru orice eventualitate cumpara-ti un spray impotriva cainilor. Si nu pe cel mai ieftin. Sunt foarte eficiente (am avut ocazia sa-le probez, si nu odata). Nu numai ca pui cainii pe fuga, dar o sa te tina minte si nu se vor mai apropia de tine nici batuti.
Si in paralel cu asta, prin 112 l-as invita pe sectorist la o sueta macar vreo cateva seri la rand pana i se apleaca si gaseste o solutie sa-l lamureasca pe proprietarul cainilor sa-si tina javrele in curte. Evident ca as tine la mine o copie dupa actele medicale din care atesta atacul cainilor, si, de fiecare data as incepe dialogul cu sectoristul avand ca punct de plecare acele acte, apoi, as insista pe ideea ca daca nu te ajuta atunci nu-ti ramane decat sa-ti faci singur dreptate. Amenintarea ca o sa-ti faci singur dreptate daca politia nu-i in stare sa te ajute are un efect miraculos. Binenteles spusa pe un ton calm dar hotarat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Da auzi? de bata nu ai auzit? Eu am avut aceeasi problema cu tiganii care au lasat caini pe strada si cand ploua se adunau in fata usii mele de la intrare cate 5-6. Iti era frica sa intrii. Cum am procedat eu? Am luat 2 bate in masina si de fiecare data cand veneam acasa inainte de a parca masina aruncam cu una in ei (binenteles din masina). Dupa ce am spart capul la vreo 2 caini si 1 geam de la bloc nu s-au mai strans acolo. Sau ia o caramida in masina si da-le in cap.
Sau cheama hingerii This post has been edited by ceribros: 6 Mar 2009, 10:41 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce @#$^ &^% o fi asa greu sa otravesti potaile ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pare rau de tine:(
daca aveai motor D 127,sigur fugeau cainii de tine ![]() si de miros ![]() ![]() si tu i-ai lasat sa te muste? ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
fie suni la hingheri sa ridice animalele fie iti cumperi un pistol cu glont de cauciuc (vezi ca ala de airsoft nu e cine stie ce) fie le dai niste friptura de otrava de soareci.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 6 Mar 2009, 01:18) Sfaturi concrete, ce e de facut ? Undeva firul se va rupe din nou, si nu am chef sa ajung muscat din nou. Le dau chiftele cu diazepam ? Da. Proprietarilor. Si nu cu diazepam, ci cu ace. Sau ia-le gatu' cu maceta, in strada, cu sange rece. Cainii n-au nicio vina ca au astfel de stapani. Da. Suni la hingheri sa ridice animalele. Animalele de stapani. Sau platesti niste aurolaci (e ieftin, crede-ma) sa-i nenoroceasca in bataie. Ii bat aia de foame de-o sa te rogi de ei sa nu-i omoare. <span class='edit'>6 Mar 2009, 13:34:</span> QUOTE(ydaniel @ 6 Mar 2009, 11:29) Nu. Mai intai a negociat. Da erau cateii prost dispusi. ![]() Pe mine m-au incercuit intr-o noapte vreo 15-20 de potai teribil de jegoase. De frica am inceput sa-i mangai. Bai nene, cum luam mana de pe ei, cum incepeau sa maraie. Cred ca am mangaiat la ei vreo ora, pana a venit un prieten sa ma ia cu masina. Daca nu era ala, ma gasea dimineata mangaind javrele. Sa va mai spun cum puteam? Din ziua aia nu mai ies pe strada fara spray cu piper. This post has been edited by Victoras2001: 6 Mar 2009, 13:37 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Mar 2009, 13:32) Pe mine m-au incercuit intr-o noapte vreo 15-20 de potai teribil de jegoase. De frica am inceput sa-i mangai. Bai nene, cum luam mana de pe ei, cum incepeau sa maraie. Cred ca am mangaiat la ei vreo ora, pana a venit un prieten sa ma ia cu masina. Daca nu era ala, ma gasea dimineata mangaind javrele. Sa va mai spun cum puteam? Din ziua aia nu mai ies pe strada fara spray cu piper. Hai ca m-ai facut sa rad bine. ![]() This post has been edited by giany911: 6 Mar 2009, 13:43 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Mar 2009, 14:32) Pe mine m-au incercuit intr-o noapte vreo 15-20 de potai teribil de jegoase. De frica am inceput sa-i mangai. Bai nene, cum luam mana de pe ei, cum incepeau sa maraie. Cred ca am mangaiat la ei vreo ora, pana a venit un prieten sa ma ia cu masina. Daca nu era ala, ma gasea dimineata mangaind javrele. Sa va mai spun cum puteam? Din ziua aia nu mai ies pe strada fara spray cu piper. Ba idiotu' dracu', literalmente m-am pijat pe mine de ris, fir-e-ai al dracu' de cretinu' dracu'!!! ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu merge un fluier din-acela, pentru caini, care scoate sunete inalte si ii sperie?
This post has been edited by eXtenSion: 6 Mar 2009, 20:00 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asta e o jucarie? Sau ce dracu' e? Ca PM real nu-i sigur. Plus ca pare fotografiata-n casa.
6 Mar 2009, 21:24: QUOTE(Marty @ 6 Mar 2009, 13:53) Parca te si vad in miezu' noptii, abia tinindu-ti echilibru, miniind la javre-n mijlocu' drumului. Ba, da' tu esti sigur ca-n betia ta nu ai vrut sa te culci in cotetu' vreunei maidaneze cu pui? ![]() Stai calm ca daca eram beat sigur muscam 2-3 potai. O dadeam parte-n parte cu ei. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 6 Mar 2009, 21:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cred ca-i PM de jucarie. O fi din magazinele rusesti pentru copii ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu faza cu incercuitul cand din circumstante care s-au cumulat am ajuns sa-mi pachez masina in spatele blocului, care n-am facut-o nicodata....
Ei bine 15 caini ce stau intr-un service si ziua n-au probleme cu oamenii chiar deloc au sarit pe mine. Mai intai trei.. am luat-o mai rpd la pas... Si apoi au venit si prietenii lor si am inceput sa tip tare la ei si sa dau cu geanta spre ei, realizand ca sunt prea departe de masina deja sa ma duc sa iau bata... In mod surprinzator s-au oprit si au plecat. Bineinteles ca zilele sunt numarate caci ziua stau toti grupati intr-o zona, din pacate e ingust si nu pot sa vin tare cu masina, dar intru in ei o data si-o data si fac ravagii... Solutia parere personala... Otrava clar si ai scapat rpd si eficient. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
@AUV-eu zic sa te dotezi cu o bata+/- spray cu piper/paralizant.merge si un stingator.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa intri in ei cu masina este cea mai proasta solutie:
1. Ai da dovada de cruzime fata de animale (nu le plang de mila maidanezilor, sunt 100% pt. eliminarea lor fizica, dar fara metode care sa implice chinuri inutile) si risti sa ajungi chiar in puscarie, daca te vad vreo 2, 3 iubitori de animale si depun marturie impotriva ta. 2. Eficienta ar fi una foarte redusa. Sa nu-ti imaginezi ca maidanezii au veleitati de sinucigasi si vor sta linistiti sa-i calci tu cu masina. Cel mult vei lovi vreo 2, 3, putin probabil sa omori vreunul, si in plus ai sanse mari sa-ti indoi si ceva tablarie la masina sau sa-ti spargi spoilerul. 3. Nu le vei face suficient rau maidanezilor incat se la fie frica de masina ta, insa te vor tine minte, si de cate ori vor vedea masina, se vor aduna tot grupul sa-ti ureze bun venit... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici sa vrei nu-i calci, a naibii lighioane ce rapizi sunt, eventual daca ii prinzi dormind, de n-am fugarit eu doi cu masina, si m-am lasat pagubas..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nu poti sa calci maidanezi. Am intrat odata intr-un grup compact. Eram sigur ca am "latit" cel putin trei sub masina. Cand am coborat sa ma uit, nimic. Au fugit toti. "Iarba rea nu piere".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:32 |