Pc-ul meu ratat ..., Ce sa ii mai fac ?
![]() ![]() ![]() |
Pc-ul meu ratat ..., Ce sa ii mai fac ?
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
intrebare pentru aia mai destepti.....pot repartitiona c-ul fara sa fie necesara reinstalare xp? se pare ca cei 10 gb alocati sistemului au devenit insuficienti.........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Incearca PQ Magic. Ar trebui sa mearga.
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am rezolvat prob, era dintr-o setare a placi video, setare care nu avea nici o treaba cu rezolutia sau cu full screen, ma ajutat un vecin Dexter.
Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
darkm4n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 October 11 ![]() |
Off topic, lasa-mi te rog un nr de tel pe privat ( nu pot sa dau PM nici mort ) , ma intereseaza pt anunturile tale mai vechi cu claxoanele de tren .
|
--------------------
bmw
320
1995
- b98ssh
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
recomand! mi-am pus si eu la comp. pentru jocuri, suna mult mai realist!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:45 |