Moral, legal, in interesul cui?, Yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Moral, legal, in interesul cui?, Yet another shite topic by Marty
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nu stiu daca il repatriaza. Ma gandesc ca inaripatul s-a nascut in Franta si ca atare are cetatenie franceza. In consecinta trebuie preluat de serviciile sociale din acea tara.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-ti spun ce-a zis procuroarea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Marty, ar fi prima oara cand procurorii nostri sunt pe dinafara?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca ar trebui lasat acolo. Bineinteles, ar trebui rezolvata problema actelor, pentru a intra in legalitate.
Remarc deasemenea "stilul" Marty, greu de egalat. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Planorul ala mic trebuie sa ramina in hangarul francezilor, dar cu frenezia asta a destiganizarii mincatorilor de melci, orice e posibil. Crescut de la zero de piloti albi, ar urma ca, in afara de culoare, intre el si razboinicii de la Metz si Sedan sa nu fie nici o diferenta. Garoiu' n-o sa stie nici sa fure, nici sa cerseasca, la viteza poate trece cu usurinta drept unul dintre cele citeva milioane de maghrebieni ce improspateaza singele francofon.
M-as intreba de e dracu' frantuzul ala nu i-a dat 5 euro tchoromelei majore sa-i futileasca nevasta, isi rezolva problema ca un adevarat gentleman, legal si ieftin. This post has been edited by corbex: 12 Jan 2011, 10:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Pai io ce-ntreb: de unde plm euro-n 2004?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lumea a uitat de expresia autentic romaneasca "iti dau doua pe spinare de te gasesc francii".
Isi inchipuie ca francii definesc exclusiv cavalerii aia care au jucat in Legenda lui Roland. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu "stirea". Pe mine ma nedumireste altceva. Am inteles ca de banii primiti aia si-au luat canapele in casa. Ce canapele si-or fi luat de atata banet
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
2 canapele si de restu' mincare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poate "casa" lor e Mertzanu' si stii si tu cat costa interiorul de pele la masina asta.
Mai stiu si eu puradelul unor vecini care e cetatean spaniol deoarece l-a fatat ma-sa pe bancheta din spate a masinii, in Madrid. Teoretic, si puradelul din stire e tot cetatean francez, nu? Ce sa caute in Ro? Procuroarea era frantuzoaica, nu? Altfel nu vad procuroare romanca sanatoasa la cap sa doreasca repatriere la pui de inaripati. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Si-au luat o canapea SH in care au pus la pastrare restul de bani.
Oricum, am impresia ca l-au dat ieftin. Nu s-au gandit si ei sa negocieze mai mult? Cred ca daca il vindeau pe bucati scoteau bani mult mai frumosi. Stie cineva care mai e scorul pe la dezmembrari pentru diverse organe si subansamble? Am aruncat un ochi pe gogule...dar variatiile de preturi m-au dezamagit total. Oricum....un rinichi e minim 3000 euro. Deci .... o afacere proasta din start....pentru ca 2 elemente filtrante (fie si de cioara) sunt minim 6.000 E. Daca din epava astfel rezultata mai valorifici si filtrele de aer (plamanii) + catalizatorul (ficatul) si motorul (cordul) ... cred ca se adunau bani frumosi. Si tot undeva la 15 ani luau pentru afacerea asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Marty |
![]()
|
M-a interpelat rudele la Planoru' Negru, nemultumite de atentia data cazului pe DC by Reno. MI-a trimis si-o poza....
eiffel.jpg Sursa: www.lolwizard.ro |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Am vazut tatii, arata-ne si mamele !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Franta nu mai are de mai bine de 20 de ani politica de acordare a cetateniei dupa locul de nastere.
Deci nascut din romani in Franta, e roman. Pacat de copilul ala, caci eu sunt de parere "ca caracterul" tiganilor e dat de educatie si nu de gene. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 12 Jan 2011, 10:07) Avand in vedere modul de inamtriculare, la ce falsuri in acte s-or fi facut pentru asta, banui ca e greu pana si sa demonstrezi ca s-a nascut acolo. QUOTE(Marty @ 12 Jan 2011, 10:03) Croncanel a fost inmatriculat direct pe numele parintilor "adoptivi", imediat dupa nasterea din mama lui naturala, aceasta nefiind trecuta pe nicaieri, in niciun act. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 12 Jan 2011, 11:11) Haus, sa moara Ciocardel!!!! tiganci.jpg Intrucit nu stiu pe care litera pusesi accentu'.... img_4931.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Am zis mamele, nu mamelele !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Da, mamele, as in glande mamare. Neaccentuat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(vet @ 12 Jan 2011, 11:06) Am aruncat un ochi pe gogule...dar variatiile de preturi m-au dezamagit total. Oricum....un rinichi e minim 3000 euro. Deci .... o afacere proasta din start....pentru ca 2 elemente filtrante (fie si de cioara) sunt minim 6.000 E. Daca din epava astfel rezultata mai valorifici si filtrele de aer (plamanii) + catalizatorul (ficatul) si motorul (cordul) ... cred ca se adunau bani frumosi. Si tot undeva la 15 ani luau pentru afacerea asta. La inaripati e mai ieftin deoarece au productie de masa, precum chinezii. |
--------------------
.
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca as judeca la rece, si nu as tine cont de culoarea planorului, as fi de acord cu orice fel de hotarare, legala sau ilegala, dar sa-i fie planorului mai bine, un hangar incalzit, combustibil la discretie, huse, lectii de pilotaj....etc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E mai complicata problema. Se procedeaza asa pentru ca au fost furati copii cu ajutorul legii. Normal ca aluia-i e mai bine-n Franta. Dar legea nu face diferenta intre viata pe care-o are acolo si cea pe care-o are aici boracul.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Orice decizie se ia in legatura cu planorul, mai devreme sau mai tarziu ala tot in Franta ajunge
![]() This post has been edited by ady77: 12 Jan 2011, 12:07 |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
Da, da depinde la ce fel de "facultate" ajunge.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Legea-i oarba si trebuie ca acel copil sa revina in tara de bastina si sa fie inchis intr-un centru de plasament, trezindu-se astfel din copil normal intr-o societate civilizata, in viitor ocupant al celulelor de la Rahova, Jilava si alte hoteluri selecte.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:49 |