Pipi catei, Pipi catei pe masina
![]() ![]() ![]() |
Pipi catei, Pipi catei pe masina
popanditeos |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 GPL
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(popanditeos @ 16 Mar 2009, 12:15) Hopa. va a[uca strechea ca nu va mai baga nimeni in seama. Vai tu, ce m-am inrosit. ![]() QUOTE(popanditeos @ 16 Mar 2009, 12:15) De altfel pentru prostie si idiotenie cel mai bun remediu este sa nu o bagi in seama. Cred ca ai dreptate, ar trebui sa nu te bagam in seama! Dar pot intreba, in alta parte putem sa te bagam?QUOTE(popanditeos @ 16 Mar 2009, 12:15) PopAndreiNicoletaDragosIoanaTudorElenaOvidiuSilvia Parintii tai? Fusei conceput la o orgie si nu stii care din ei sunt cei naturali?Stiti cine sunt astia? QUOTE(popanditeos @ 16 Mar 2009, 12:15) Nu. Si nici nu am sa va spun asa sa crape fierea in voi. Foarte bine, asa, tine-ne in suspans! Fii tare! Demonstreaza cat de adevarat esti! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mai... de ceilalti nu stiu, dar Elena precis.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Elena e ADI
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... dar altii dec it aia pe care ii cunosc eu, sper. Altfel ma fac naibii de ris.
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ADI = Academician Doctor Inginer
Apropos, voi vazurati cum a turnat asta copiii? N-a tras doi de acelasi sex unul dupa celalalt. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai daca asa a fost si faianta din baie ... o placa alba, una neagra. Si pe urma le-a pus nume.
This post has been edited by IRONICK: 16 Mar 2009, 14:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
popanditeos |
![]()
|
Va creste barba ca la Mos Craciun Si tot nu va dati seama. Asta e dovada creierasului de bibilica pe care il aveti. Vreti voi s pareti indiferenti dar va roade ca nu stiti. In afara de jigniri nu sunteti in stare sa produceti nimicbun. Vad ca postati peste tot si nci acolo nuscoate ceva mai bun pe ... gura.
Puneti-va neronul la treaba eunucilor!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 GPL
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ne roade de nu mai putem dormi noaptea.
Domnu' os, nu-ti amintesti totusi de regulament? Ca nici macar distractiv nu mai ii, ca i s-o cam terminat placa si se tot repeta. This post has been edited by Serje: 16 Mar 2009, 16:15 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
popadinfund, umbla un zvon ca au si cainii demnitatea lor. Nu se pisa asa, pe orice logan. Numai pe loganurile oamenilor inteligenti.
La tine in mod evident e exceptia care confirma regula. Cica au facut becisnicele astea de canine o coalitie ca sa-ti afirmi fudulia. Din categoria daca nu e fudul nu e destul. Si au zis ele: cu prim a parte a proverbului nu mai e necesar sa-l ajutam, ca a dovedit-o singur. Hai sa-l ajutam cu a doua parte, sa vada lumea si cat e de futul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
popanditeos |
![]()
|
Ha ha ha, acu o dati cotita si vreti sa inchiti postul. Vai de capul vostru. Niste neica nimeni. Vrei sa pareti mai mari decat sunteti. Hai bibilicilor, la munca, neuronul la treaba ca se atrofiaza, se usuca si cade
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 GPL
|
|
klaus |
![]()
|
Mestere, vezi ca ai inceput sa scrii anagramat. Gata, nu mai e nici un student prin preajma sa te ajute la scriituri?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@popa, eu zic sa te scremi mai mult ...
This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Mar 2009, 16:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io inca astept formula chimica a umbrei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klaus |
![]()
|
Sh-A-Do-W
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Am folosit spayul si... Neeee, nu va spun. Numai sa va fac in ciuda
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esti tare band ! TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
os |
![]()
|
Acu' iau cina. Dupa ce termin, ma ocup.
|
--------------------
.
.
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Breee, maninca mai repede, ca, intre timp, omul asta isi da cu sparay si pe bocanci. Cica se pise cateii pe ei cind sta la coada la Libertatea.
Asa cum a zis, e om citit ! This post has been edited by corbex: 16 Mar 2009, 20:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hai band scrie ceva ! bagaaaaaaaaaaaaa
![]() haide bre , ca termina OS de mincat ! zi ceva ! scrie eeeeeeeeeeeee |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E online si cu ochii pe topic. il vaz. sta la pinda ca ciinele de linga blocul unde-si pune loganul.
![]() This post has been edited by corbex: 16 Mar 2009, 20:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Ce aveti ma cu gland206? E si el un suflet, si ei sunt ai nostri!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dariusz |
![]()
|
marty -- stii poanta aia cu trei tipi care merg alaturi , iar unul de pe margine il intreaba pe celalalt de pe margine :
-ce faci coi ? -bine coi ? -da oare ce cauta p...a asta intre noi ? e foarte valabila pentru " gland " ! emisiunea pe care ati vizionat-o e un pamflet ! orice asemanare cu ... bla ... bla ... .... This post has been edited by dariusz: 16 Mar 2009, 20:30 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
corbex |
![]()
|
Bre, band, io zic ca topicul asta s-a cam fisiit. hai sa deschidem amindoi unul nou, in care sa-i intrbam pe stimabilii cum scapam de pisicile care ne dorm pe capota.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:16 |