Pipi catei, Pipi catei pe masina
![]() ![]() ![]() |
Pipi catei, Pipi catei pe masina
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' conferentiar-doctorand in chimie, de curiozitate intreb, nu chimia se ocupa de substantele (si formulele lor) astea care repugna unora si altora, printre care si cainilor?
Pai dvs. cereti sfaturi pe domeniu in care profesati? Dovada de competenta este asta? 2 la mana, orice pusti care nu a terminat inca ciclul gimnazial stie ca atunci cand vrea sa se dea altul, se duce la un alt calculator, nu tasteaza de la aceasi calculator cu nume diferite. Deci aici inteligenta mata de conferentiar-doctoranda e inferioara uneia apartinand unui pusti de 14 ani. Si 3 la mana, esti matale conferentiar doctorand cand o zbura porcu' mistret. Un profesor are niste notiuni de psihologie, de comunicare a mesajului, de punere in fraza a ideii. La tine se vad toate astea negru pe fundal negru. Lipsesc cu desavarsire. Un primat are mai multe finete intelectuala decat mata. Asta-mi intaraste convingerea ca nu faci parte din ordinul primatelor. Poate din ordinul privatelor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mai - lasati-l, ca- speriati si nu mai avem/aveti distractie - trebue luat usor, si provocat din cind in cind.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(dariusz @ 14 Mar 2009, 15:27) si daca tot vorbim de papa , imi venii ceva in cap. cind era copilul meu mic , nu putea zice " Inghite " , ci numai " Indite " . iar acum , daca stam putin si combinam dupe care extragem , ajungem sa ne dam seama ca " POPANDITEOS " e latinescul de la " PAPA INGHITE OS " . domu OS ! in locu matale as ave mare grija , ca iote care cred ca e numele lui adevarat. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Din tezele pline de bun simt si intelepciune ale distinsului conferentiar eu am ramas cu o mare nelamurire. El spunea la un moment dat (citez) "ca mai respiri si faci umbra acestui pamant e tot chimie".
Al dracu' sa fiu daca stiam ca umbra are formula chimica, dar ca sa nu mor prost rog colegii mai vrednici intr-ale materiei pe care omu' ala cu multi copii o preda sa ma ilumineze si pe mine si sa mi-o destainuie. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Fiindca "dedicatia" era cam jegoasa
![]() dariusz - scuze. |
--------------------
.
.
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(popanditeos @ 14 Mar 2009, 14:10) Pt Radian. Intr-adevar nu merita sa ma cobor la nivelul lui, si scuze daca am fost inteles gresit. Dar unui mujic cam asa trebuie sa ii raspunzi... Eu te scuz bre, ca mie nu-mi gresisi cu nimic. Problema e alta, zi si tu acuma, ce putem face cu mujicul ala de capcaun. Ar trebui facuta o petitie, catre CNA, prin care sa cerem sa i se interzica dreptul de acces pe forum. Sa i se interzica navigarea pe internet. Pana si navigarea cu telecomanda pe Tv ar trebuie sa-i fie suspendat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa faca niste cursuri de chimie cu un anume "conferentiar" din Iasi.
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
auziti.. da' cateii se mai pisa pe masina omului? Cred ca si aia o fac la caterinca... adica l-au vazut p-asta ca e mai ciudatel asa, mai fraierica.. si ce-au zis.. hai sa ne pisam pe el... adica pe masina lui... sa "ne radem"...
sau, varianta 2 Admitem prin absurd ca-i prof la Universitate... i-a lasat pe vreunii pe toamna... si se pisa aia pe masina lui... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Pt YRX
Am gasit acel spray la 1,6 ron. Vanzatoarea mi-a spus ca e suficient pt circa 4 luni la o ... pufaire asa la 2-3 zile. Am sa il folosesc chiar de azi si sunt curios care va fi efectul. Cat despre ceilalti si mai ales doi dintre ei un sincer si calduros AI SICTIR |
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai sau Hai?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(band206 @ 16 Mar 2009, 00:58) Am gasit acel spray la 1,6 ron. Vanzatoarea mi-a spus ca e suficient pt circa 4 luni la o ... pufaire asa la 2-3 zile. Am sa il folosesc chiar de azi si sunt curios care va fi efectul. Ai grija sa nu-l pufai pe nas. Sau mai bine citeste ce scrie pe eticheta inainte de a-l pufai. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(band206 @ 15 Mar 2009, 15:58) Daca era o intrebare, raspunsul este: avem, multumim. Daca era o afirmatie, in sfarsit te-ai prins si tu ca avem pe stoc fara numar. Si ai grija sa nu dai cu sprayul ala pe usi. S-ar putea sa nu se mai poata sui femeile din viata ta in masina, sa le respinga substanta. Stiu ca este pentru caini, tocmai d-aia... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Baaai,si io m-am porcait cu Radian pe aici,dar parca nu chiar asa...Voi sunteti dusi bine...
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
probleme gogule?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Pot sa adaug si eu ca un absolvent al Facultatii de chimie este initial CHIMIST? asa cum sunt fizicieni aia care termina Fizica s.a.m.d.. Profesori sunt aceia care au dat ceva examene sa intre in sistem. conferentiari sunt aia care pupa in *** profesorii, fosti studenti fie prea buni, care ajung repede cercetatori, fie prea prosti si fac zile grele alora care copiaza si ei doua randuri la un examen cu specimene din-astea de profi expirati care nu inteleg ca materia lor nici nu mai exista de cativa ani si de-aia nimeni nu o mai invata. Cunosc ceva conferentiari....si e adevarat. sistemul este varza!
LE intentia este de a clarifica ceva probleme de meserii, nicidecum de a jigni pe cineva!!! This post has been edited by razvanamza: 15 Mar 2009, 18:37 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 15 Mar 2009, 18:35) ... conferentiari sunt aia care pupa in *** profesorii, fosti studenti fie prea buni, care ajung repede cercetatori, fie prea prosti si fac zile grele alora care copiaza si ei doua randuri la un examen cu specimene din-astea de profi expirati care nu inteleg ca materia lor nici nu mai exista de cativa ani si de-aia nimeni nu o mai invata... Pe mine nu m-au prins niciodata. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
![]() ![]() ca sa fiu on-topic. si la mine fac catetii pipi pe capace, dar m-am obisnuit. sunt pre multi in Bucuresti, iar otetul nu face fata. spal si eu masinile mai des... This post has been edited by razvanamza: 15 Mar 2009, 18:53 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
os |
![]()
|
Topicul s-a cam racit, asa ca as propune sa-mi amintesc de regulament. Opinii?
|
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Puteti trage apa, ca sa fac o sugestie on topic.
![]() This post has been edited by vijelie: 15 Mar 2009, 19:06 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-l inchide, ai putintica rabdare ! Chiar daca spray-ul ala se va dovedi bun, sigur o sa revina sa intrebe cum sa combata kkatul de musca. Ca vine primavara.
This post has been edited by corbex: 15 Mar 2009, 20:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In caz ca-si reaminteste domnul os regulamentul, nu o sa mai aiba cine.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
acum serios.. sunt curios daca spray-ul are efect...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
klaus |
![]()
|
Evident ca are. Daca da delirurile astea de le-am vazut pe aici la proprietar, iti inchipui ce face la caini.
Si am vazut eu intr-un desen cu Tom si Jerry. Acolo avea efect. Problema e daca l-au vazut si cainii. Ca stiu cum sa-l combata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Mar 2009, 16:42) Cum sa strici bunatate de pisat pe el mai ...trage-l pe loganul lui ca sa il disperi si mai tare QUOTE(band206 @ 15 Mar 2009, 15:58) Pt YRX Am gasit acel spray la 1,6 ron. Vanzatoarea mi-a spus ca e suficient pt circa 4 luni la o ... pufaire asa la 2-3 zile. Am sa il folosesc chiar de azi si sunt curios care va fi efectul. Cat despre ceilalti si mai ales doi dintre ei un sincer si calduros AI SICTIR doctore da-te cu el in gura ca sa fii mai curat mai uscat si sa ii gonesti si pe astia de fac misto de matale mama ce topic am pierdut....sper ca nu i-ati banat pe martalogi ???? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca nu functioneaza sprayul, am eu o solutie dar functioneaza numai la cateii rosii: pui un fular cu dinamo in geam. Mai nasol e ca s-ar putea sa iti sparga stelistii geamurile dar macar ai rezolvat problema cu pipi.
PS: Bre Marty tie chiar nu ti-e rusine sa faci misto de un om in halul asta? fara sa ma anunti si pe mine ![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(popanditeos @ 14 Mar 2009, 17:10) Exista, printre altele, 2 tipuri de unitati de invatamat: Universitatea si Politehnica. De la prima specializarea este profesor [...] De azi inainte sa va adresati catre mine cu apelativul "PROFESORE"!!! S-a-nteles? Care nu face asta ii dau report!QUOTE(semit @ 15 Mar 2009, 17:47) Vine din turceste si, daca nu ma-nsel, ar fi "Ha siktir".QUOTE(daniM @ 15 Mar 2009, 19:11) Ma, voi mai domni, asa, ca Gigi cu Mitica:QUOTE(Gigi despre Mitica) M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. ![]() This post has been edited by Marty: 16 Mar 2009, 09:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:49 |