Pipi catei, Pipi catei pe masina
![]() ![]() ![]() |
Pipi catei, Pipi catei pe masina
band206 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am citit pe internet ca s-au deschis spalatorii auto.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa incerci cu spray repelent. L-am vazut pe la raioanele de hrana si accesorii de animale si cica asta ar face, tine cainii la distanta. Nu stiu cat de eficient este.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma da chiar asa fragil o fi Loganu` asta? Se topeste la orice pisat de caine?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
band206 |
![]()
|
Eu am cerut doar raspunsuri serioase. Cei care nu se pot abtine sa ia o pauza. Cum naiba sa spui ca tre sa duci masina la spalat dupa fiecare pipi de catel.Sa scrii numai ca sa te afli in treaba nu-i asa mai ...Vijelie. Apoi revin si spun ca urina este ....ACIDA. Pentru cei care nu cunosc termenul, puneti mana pe dictionar, aviz domnului ... Pastrama
Sa auzim de bine |
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci cumpara-ti un garaj, daca ti se pare mai ieftin decat sa o speli.
Nu stiu de ce te-ai oparit asa. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 10 Mar 2009, 15:57) Atunci cumpara-ti un garaj, daca ti se pare mai ieftin decat sa o speli. Nu stiu de ce te-ai oparit asa. O fi tras aer adanc in piept si o fi fost relativ aproape cu nasu' de o roata. E de inteles omul. Desi nu recomand, eu am vazut oameni care s-au dat jos din propria masina (da, se aplica si la masini, nu doar la Logan) si au inceput sa se pise ei pe roata. Cum am spus, nu recomand, dar poate pe tine te ajuta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu pisu langa roata masinii probabil au facut ceva stagii in zone de conflict.
Daca stii ca esti pe un teren posibil minat .... nu te abati de la drumul marcat de genisti nici 10 cm .... daca te taie .... asta e .... cobori si uzi roata |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
band206 |
![]()
|
Se pare ca cei cu care cu care poti discuta serios sunt putini. Restul scriu doar ca sa se afle in treba. Mai vijeliosule, vedea-te-as pe tine spaland masina la spalatorie dupa fiecare gainat de masina. Eu am pus problema deoarece urina are acelasi efect ca si excremetele de pasare. Dar unde nu e minte nu ai ce sa ceri. Din pacate gardul spre gradina prostiei e din ce in ce mai mic si tot mai multi reusesc sa il sara.
Ii multumesc lui YRX pt informatie. Am sa intreb la un magazin de specialitate. Si pt ca discutia sa nu degenereze si tot mai multi ... "destepti" sa intervina aiurea ( vijelie, driverx, tarzy ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Band206, din cate am observat eu vijelie nu a zis ca dupa fiecare pisu repede la spalatorie.
Poti sa ai si putina rabdare, astepti sa se adune mai multe pisuri d-astea, faci un sac sau o lada de pisuri (deci la vrac) si apoi te duci la spalatorie ca en-grosist, nu ca en-detailist, cu mai multe pisuri in desaga (ma rog, pe masina). In ceea ce priveste sprayul repellant mentionat de YRX, in afara ca are un pret "repellant", s-ar putea sa nici nu tina pre mult in aer liber. Si daca iei unul din ala pe saptamana s-ar putea sa fie mai ieftin sa mergi de 2-3 ori pe saptamana la spalatorie. Plus de asta, cainii au "in sange" pisarea pe locul unde s-a mai pisat un alt caine, ca sa-i acopere mirosul. Deci de ai deja un pisat pe roata, ala va atrage ca un magnet alti caini. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Puneti si voi la cafenea, ca mor aici. Ce-are ma nene, pisa dinamovistii vitriol pe roata? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru gainat, ii greu sa sprituiesti un pic de apa cu sampon si spoi sa stergi cu un servetel? Iar pe roti daca nu vrei sa le speli prea des, ca poate se cojesc, arunca o galeata de apa(daca nu cumva ii pe contoare).
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da de ce e la diverse logan? Pe roti de 1100 nu se pisa cainii?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Na mai disperatilor, se muta la cafenea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se pisa si pe rotile rablei mele, cred ca d-aia am asa mult noroc si nu s-a dezintegrat pana acum.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sa cumperi un caine mai mare, te-ai gandit?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
e bine ca nu gasesti pete de alb pe masina, nici nu stii apoi cand te trezesti cu un logan mai mic cu coada in parcare
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Mar 2009, 19:51) In ceea ce priveste sprayul repellant mentionat de YRX, in afara ca are un pret "repellant", s-ar putea sa nici nu tina pre mult in aer liber. Si daca iei unul din ala pe saptamana s-ar putea sa fie mai ieftin sa mergi de 2-3 ori pe saptamana la spalatorie Mai tii minte spray-ul ala gasit de mine la o benzinarie, DOGPISS? De am scapat o perioada de cainii din parcare. Hai ca ala nu a fost scump, era si la oferta. Poate mai gaseste. Era pe acelasi raft cu fiolele injectabile LOGALIN.This post has been edited by IRONICK: 10 Mar 2009, 23:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Macar sa nu faca ca asta:
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
al dracu catel ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da' pentru "Caca porumbei" trebuie sa fac topic separat sau putem vorbi aici?
![]() ![]() Acu' stau si ma gandesc, cine mi-o aduce mai mult noroc, "pipi catei" sau "caca porumbei". |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
band206 |
![]()
|
Tipic pentru Romania. Incultura si prostia ies imediat la supafata. Dar cum nu am de gand sa polemizez cu aseamenea primate va las sa discutati intre voi
PS pentru cei care nu cunosc termenul si nu au dictionar acasa ( majoritatea cred )- PRIMATA = MAIMUTA |
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia-ti jante de aliaj. Destul de serios raspunsul pentru tine?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Simptome tipice pentru o persoana slab dotata intelectual. Cand e incoltita, si in lipsa oricarui argument logic, jigneste sau da cu pumnul.
Oricum e interesant vastul tau bagaj de cunostinte din care face parte si informatia "urina este acida", dar nu face parte informatia ca "dragi", in situatia de mai jos, se scrie cu doi "i". QUOTE(band206 @ 10 Mar 2009, 11:36) This post has been edited by Victoras2001: 11 Mar 2009, 07:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De asta imi si place daciaclub. Cu fiecare nou topic deschis trebuie sa fie vreo 3 posturi la misto
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(band206 @ 11 Mar 2009, 06:21) Dar cum nu am de gand sa polemizez cu aseamenea primate va las sa discutati intre voi PS pentru cei care nu cunosc termenul si nu au dictionar acasa ( majoritatea cred )- PRIMATA = MAIMUTA ![]() ![]() Tinere, poate nu noi ar trebui sa ne uitam in dictionar... Din categoria primatelor face parte si ... OMUL (pe langa maimute) Sa inteleg ca daca tu te excluzi din randul primatelor esti altceva? Ce, o euglena verde? ![]() PS: uita-te si tu in dictionar sa vezi cate intelesuri are cuvantul "primat". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
nu stiu cat e de acida urina de caine dar cea de om de ex nu prea e (ph6.5 in cazul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Mar 2009, 08:31) ![]() ![]() Tinere, poate nu noi ar trebui sa ne uitam in dictionar... Din categoria primatelor face parte si ... OMUL (pe langa maimute) Și lemurienii. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:47 |