Set Motor, Magazin + pret
![]() ![]() ![]() |
Set Motor, Magazin + pret
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
..poate "biela" mai baieti, nu bieleta. Aia nu prea sta "atarnata" de piston
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Marco24,cu cat dai setul motor?Poate ti-l iau eu!
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Marco24 |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 592 Joined: 22 February 06 From: Cluj-Napoca/Rm.Valcea ![]() |
...am vorbit cu marcykone la telefon. Pretul este in sectiunea Bursa.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
La biele ma refeream...legat de cuzineti sunt de dacie 1400 asta este clar...acum am facut 700 km si totul este ok luni ai string chiuloasa si fac schimbul de ulei .....legat de liniute asta nu este masina de asa ceva ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
Marco24 |
![]()
|
...1.8 20v 150 caluti???
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt banuti pt asa ceva
![]() Octavia RS1 ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
Cine ma poate ajuta sa masor compresia motorului ? Multumesc anticipat |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
Ii restrangi chiulasa???
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- 15-B- 9080 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
Da ca am terminat rodajul si trebuie (strinsa,verificata) si reglati culbutori pt ca le-am lasat un joc mai mare la admisie (0.15). |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
26-Kbe |
![]()
|
salut,
@luciank nu prea este recomandat acest transplant, deoarece nu sti viata motorului si nu sti cum a fost intretinut si exploatat, si eu am vrut in prima faza sa fac lucrul asta dar m-am razgindit, este un risc prea mare totusi plus ca trebuie sa treci si pe la RAR pt (omologare) serie motor, nu stiu sigur daca mai trebuie acum dar in 99 cand am schimbat motorul pe dacie a trebuit sa ma duc la RAR......eu am preferat sa cumpar setul si ce a mai trebuit si sa-l fac cu ajutorul unui prieten , daca ma duceam in service aveam garantie asa nu am plus ca trebuia sa mai platesc si manopera asa am iesit mult mai ieftin cu tot tacamul 1350 ron si am motor nou ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
MaLyTyOsU |
![]()
|
![]() Membru Ascuns Group: Members Posts: 55 Joined: 20 January 06 From: bucuresti - rahova ![]() |
Normal si in manual scrie ca chiulasa nu se mai restrange.La montare se face o prestrangere cu cheia dinamometrica si dupa aia cu o cheie unghiulara in ordinea stabilita.Culbutori ar merge facuti din prima la valorile date.Acum fiecare face cum stie mai bine si cu ce are la dispozitie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- 15-B- 9080 -Geometrie Roti 3D-Incarcare freon-
- Service Roti - Indreptat Jante - - Auto Augusta- |
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
@MaLyTyOsU ieri i-am reglat doar culbutori si i-am schimbat uleiul si filtru.....chiulasa nu am strinso pt ca de prima data am stranso cu chaeia dinamometrica la la 7kgf si nu a fost nevoie sa o mai strang....legat de reglajul culbutorilor nu i-am facut stas din prima pt ca nu am stiut......acum am alta problema la ea imi intrerupe la relanti si in mers cand o accelerez, banuiesc ca ar fi din injectoare ca nu le-am curatat nici o data ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
iti intrerupe cand schimbi vitezele si reiei acceleratia???in mers ma refer.
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Salut,
Are intreruperi in momentul accelerari atit la relanti cat si in mers ... Ex: Merg cu 60 km/h si o accelerez sa cresc in viteza incepe si intrerupe ... |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Cauze multiple....si eu am patit cu a mea asa,am dus-o la tester de 2 ori,i-am schombat supapa purjare k avea eroare si sonda lambda!Si tot prost mergea!Si sambata trecuta mi-a venit ideea sa pun la loc bujiile pe care le schimbasem acum o luna si jumatate,si le-am pus pe alea vechi si mere masinuta mea de minune!Asa k verifika bine de tot inainte sa bagi banii...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Merci de sfat
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
Marco24 |
![]()
|
luciank...eu am gasit motorul cu ajutorul unui prieten, la un pret foarte bun(600 ron). Motorul merge foarte bine, nu papa ulei, nu scoate fum, trage foarte bine. Am recurs la schimbatul motorului pentru ca ma costa foarte mult sa-l fac pe al meu(am avut si ghinionul sa-mi crape garnitura de chiuloasa si sa-mi bage antigelul in ulei). Trebuiau rectificate piese, manopera scumpa...plus ca toti mecanicii cu care am vorbit mi-au zis ca n-o sa mai fie niciodata ca unul ansamblat de fabrica. Asa ca daca poti face rost de un motor din sursa sigura si cu bani putini...din partea mea este solutia optima. La mine cotul total a fost de 1200(600 motor, 400 demontat/montat, 200antigel/ulei/filtru/bujii.Bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Schimbarea motorului implica vizite pe la RAR sau motorul este considerat piesa de schimb?
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Motorul este piesa de schimb da trebuie sa treci pe la RAR pt serie omologare etc...
|
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
Marco24 |
![]()
|
Da...trebuie mers la r.a.r. pentru trecerea seriei in carte. In cazul meu imi trebuie: cartea de identitate, devizul de la service-ul care a montat motorul, o cerere tip de la rar si...masina.
![]() L.E. Nu este nevoie de omologare...ca pun acelasi tip de motor. Citez din ce zice r.a.r.-ul: "Daca se inlocuieste motorul unui autovehicul, este necesara prezentarea la Registrul Auto Roman pentru efectuarea modificarii cartii de identitate. Cel mai simplu este sa se monteze un motor identic cu cel anterior, adica unul care are acelasi cod motor cu cel mentionat in cartea de identitate.� In acest caz la R.A.R. se verifica doar aspecte legate de fixarea noului motor, daca au fost pastrate elementele pentru reducerea poluarii (catalizator, sonda lambda etc.) si se realizeaza testul de poluare specific unei inspectii tehnice. Daca se monteaza un motor diferit, autovehiculul va fi reomologat, iar in cazurile in care noul motor are performante mult diferite fata de cel initial (putere mai mare, configuratie diferita care presupune reamplasarea suportilor motorului etc.) se efectueaza probe specifice in cadrul Laboratorului de incercari pentru securitate rutiera al R.A.R., inclusiv cele legate de stabilirea normei de poluare a vehiculului, in noua configuratie." This post has been edited by Marco24: 9 May 2009, 22:19 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 16v / BMW E46
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:27 |