Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
Seba |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(erica @ 23 Oct 2005, 05:48) Eu ziceam ca dau inapoi inca 29cm atunci cand piuie continuu,doar daca e nevoie. Asta nu inseamna ca e intotdeauna nevoie.Cel mai des,nu e. De acord. QUOTE(Seba @ 23 Oct 2005, 08:20) Am gasit o oferta la 145 lei noi un model mai simplu care bipaie si indica distanta. De montat ma ocup eu. Eu il am pe acesta si sint foarte multumit de el. Ai grija sa dai inapoi foarte incet pentru ca achizitia si afisarea datelor despre distanta este relativ lenta. This post has been edited by simon: 23 Oct 2005, 12:50 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am gasit o oferta interesanta aici: http://www.atigroup.ro/H-004_1.html
Pe langa pretul mic, livrarea e gratuita. Cred ca ma bag... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi cam face cu ochiul modelul asta:
http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...products_id=955 Nu e foarte ieftin ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Acest tip de senzori ii am eu.Sunt foarte buni.
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si-a luat careva senzori de la Ati Group ???
Se merita, sunt de calitate, cum isi fac treaba ? Pe mine m-ar interesa modelul asta, pareri ? This post has been edited by thesys: 10 Nov 2005, 07:11 |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ia uite mai multe despre Brees H-008 aici: http://www.globalsources.com/gsol/I/Parkin.../1000445164.htm
Si aici ceva mai atractiv: http://www.globalsources.com/gsol/I/Intern.../1001394901.htm Da' de unde sa-l luam pe ultimul? si cit naiba o costa? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thesys @ 10 Nov 2005, 07:10) Si-a luat careva senzori de la Ati Group ??? Se merita, sunt de calitate, cum isi fac treaba ? Pe mine m-ar interesa modelul asta, pareri ? interesant modelul, pentru ca are si senzor de temperatura, si face si diferenta intre stanga si dreapta.. DAR nu mi-as lua cu display integrat in oglinda.. pentru ca: - poate este mai de calitate oglinda originala - unele masini au oglinzi ceva mai destepte (heliomate?), poate chiar si Loganul - poate pe viitor voi pune o oglinda mai mare/mica - oglinda originala este bine lipita de parbriz avantajul ar fi ca te uiti in oglinda si in afisaj simultan, dar asta poate fi obtinut si prin plasarea displayului deasupra oglinzii |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE nu mi-as lua cu display integrat in oglinda.. pentru ca: - poate este mai de calitate oglinda originala te contrazic, cea originala este de 2lei QUOTE - unele masini au oglinzi ceva mai destepte (heliomate?), poate chiar si Loganul cu siguranta nu are Loganul asa ceva QUOTE - poate pe viitor voi pune o oglinda mai mare/mica asta da, si eu as pune o oglinda mai mare, si tocmai asta care e inclusa in kit, pare(sper sa fie) mai mare QUOTE - oglinda originala este bine lipita de parbriz da, este bine lipita (nici eu n-as da-o jos), dar ma gandeam s-o atasez peste cea originala QUOTE avantajul ar fi ca te uiti in oglinda si in afisaj simultan .. Asa e.. un avantaj sa le ai pe toate inglobate in oglinda centrala retrovizoare (senzorii de parcare + temperatura out/in) Hmm.. nu mai are nimeni cunostinte de aceasta oferta?, trebuie sa ma mai gandesc.. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Și pe mine m-a tentat ideea și am făcut un studiu de piață pentru mine și am ajuns la concluzia că cel mai avantajos este senzorul din Selgros - 2.100.000 lei cu TVA (același cu cel din Carefourr care e 2.800.000 lei). Montajul cel mai ieftin e 700.000 la chioșchiul de lângă APACA (pe Iuliu maniu, cum treci de Apaca pe dreapta).
Are 4 senzori pe bară și afișaj pe oglindă. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
grandevero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 January 06 ![]() |
daca doriti informatii despre senzori de parcare incercati****...numai bine!!!
![]() klaus edit: pentru incalcare art. 2 lit. k din regulament, tocmai s-a lasat cu warn This post has been edited by klaus: 3 Jan 2006, 22:49 |
--------------------
dacia
dacia
- b-31-yrd
|
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am montat senzori de parcare luati de la www.carbest.ro, 2.800 RON sunt cu 4 senzori de parcare si e super util pentru Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
am citit tot
![]() daca as avea bani as lua ( evident bani de ceva bun ) , dar fara e ok . nu inteleg cum ziceti voi ca nu vedeti in spate . da , nu se vede , dar iti dai seama cat mai e ( de obicei daca e masina ma uit in spate , iar daca sunt stalpi, etc, ma uit in oglinzile laterale ) . la inceput am stat in parcare si am atins cam toate modelele vecinilor ( experimental , ca sa vad unde trebuie sa ma uit ![]() cei cu neveste .. intr`adevar e cam un must have ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(thesys @ 13 Nov 2005, 18:34) Eu am senzori de parcare de la Atigrup de tip H8 . Sunt foarte multumiti de ei. Oglinda e mai mare decat cea originala, ceea ce imi convine foarte mult. Temperatura e afisata pe oglinda si poate fi dezactivata de un butonas din spatele oglinzii. Tot de acolo se schimba temperatura IN/Out. Ce mi-a placut mult , iti arata din ce parte vine obstacolul, lucru pe care multi senzori de pe piata nu-l au. Setul are un KIT complet inclusiv cu lipici pentru a lipi suportul nou de oglinda. NU se vede urat pentru ca acopera oglinda totul. Eu am dat 2,5mil. pe ei si nu imi pare rau. O singura problemuta: desi scrie ca are range de 0.3m - 1,5m , practic de la 0,4 in jos bipaie in continuu si nu mai detecteza distante mai mici. Si are si o latenta de bun simt ceea ce te face sa dai cu spatele mai incet pentru a detecta in timp util un obstacol. Per total sunt multumit de ei si fac acum niste parcari de ma mir si eu ce precizie am ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta treaba cu temperatura. Eu am senzorii care sunt de vanzare in Carrefour la 280 RON si sunt foarte multumit de ei. Au afisaj in oglinda, range-ul este 0.4m - 1.5m. Recent si-a luat un prieten niste senzori adusi din Dubai. Au un range super, 0.2m - 2.0m.
This post has been edited by VeNoM386: 20 Jan 2006, 09:17 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
ThomasMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 January 06 ![]() |
Buna,
Acesti senzori de care vorbiti se gasesc la orice dealer Dacia. Eu i-am pus cand am luat masina, sunt 4 la numar, iar pe oglinda retrovizoare este montata o alta oglinda mai mare care are un mic display in centru care este activ numai in momentul in care dai cu spatele. Are atat avertizare sonara tot mai accentuata pe masura ce scade distanta dintre bara din spate si obstacol, cat si indicator de distanta in metri, si este chiar reala distanta afisata. Eu il foloesc si este foarte util. Pret cu manopera(atentie la Dacia in service), 130 euro: 4 sensori+oglinda retrovizoare cu afisaj(care apropo este mai mare ca si cea normala si ofera o vizibilitate mai buna). In concluzie sun super utili la parcarile fine... ![]() Salutare!!! |
--------------------
Dacia
Logan
- cj-09-ngf
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
" Scump domle scump , dincolo era mai ieftin "
Pai eu vorbesc de costuri de 2 milioane, cat e acum, fata de 4,7 milioane. Ce au la Dacia sunt cei mai simpli de pe piata pe care ii poti gasi cu 1milion.Plus ca nu arata din ce parte vine obstacolul ![]() Montajul e simplu si m-am inspirat din ce au povestit baietii pana acum. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vv @ 30 Sep 2004, 18:07) Am si eu o intrebare: am inteles de pe undeva ca ti-ai putea pune senzori de parcare pe Logan, si ca ar costa cam 70 euro. Stie cineva mai precis, si-a pus pe masina?(banuiesc ca tot cam la fel costa si pt. SLZ) Se poate la orice dealer, care e manopera, care sunt riscurile (i.e. trebuie sa faca multe modificari pe la bord/instalatie electrica/ceva? ca eu n-am mare incredere in meseriasii din service-uri) Pot sa-mi pun inainte de a asigura masina ca sa imi intre si asta in CASCO? Daca nu e pe lista de accesorii Dacia, dar il montez la un service autorizat, sper ca nu pierd garantia la sist. electric sau cava de gen, nu? Vezi ca se pot monta senzori de parcare direct la Dacia...au ei special pentru Logan |
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, special, special....
Haideti mai, fiti seriosi... senzori de parcare speciali pentru logan... ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
erica |
![]()
|
Eu de cand am senzori de parcare nu ma mai uit decat in oglinzile laterale.Nu este neaparata nevoie sa-ti afiseze distanta pana la obstacol pentru ca esti avertizat sonor.Daca vrei sa vezi in ce parte este obstacolul te uiti in oglinzile laterale.
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca vrei sa vezi in ce parte este obstacolul te uiti in oglinzile laterale. Noaptea nu vezi mare lucru, iar daca mai este si vreme nasoala sau obstacolul nu iese in exterior.. nu stiu ce o sa vezi in oglinzile laterale |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
erica |
![]()
|
Cred ca exagerezi.Oricat ar fi de intuneric tot vezi ceva cand dai cu spatele(se aprinde lampa)Acelasi lucru pe vreme rea.Da,un stalpisor e posibil sa nu-l observi,dar pe ala e posibil sa nu-l observi nici vara,ziua in amiaza mare.Pentru ca altfel...ce rol au oglinzile retrovizoare?
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
fabrizzio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 November 04 ![]() |
...am montat senzori de parcare cu display si consider ca este cea mai buna alegere avand in vedere ca este afisata avertizarea pentru fiecare senzor in parte.
Nu putine au fost situatiile cand la o parcare au incepus sa piuie senzorii si datorita afisajului sa determin despre ce este vorba. De exemplu la parcare laterala cand ai perete in lateral si masina in spate, esti avertizat de senzor ul de pe coltul masinii cat mai ai pana la perete si de la senzorii din mijloc cat mai ai pana la masina din spate. Am observat ca sunt multi carcotasi care prefera oglinzile, si acestora le spun ca senzorii vin in completarea oglinzilor si sunt o comoara pe timp urat. |
--------------------
dacia
logan
- ambition The truth is out there ....
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce model e asta cu avertizare pe fiecare senzor in parte?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
fabrizzio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 24 November 04 ![]() |
..sper sa nu ma fi inteles gresit....ca doar nu sunt patru bazaitori ...avertizarea pe fiecare senzor se face pe display....iar bipaitoarea suna in functie de cea mai mica distanta masurata de oricare dintre cei patru senzori.
Voi verifica ce model este sau mai bine fac o poza..... |
--------------------
dacia
logan
- ambition The truth is out there ....
|
|
Manuel |
![]()
|
OK, multumesc.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
mos craciun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
logan
- vs.01.fax
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
repede, repede, afla ca oglinda de pe logan este una banala, asa ca nu vad care ar fi problema... decit cu exprimarea: vrei pusa "in loc de" sau "peste" ?! ca daca vrei "in loc de" eu m-as gindi de doua ori la treaba asta...
This post has been edited by Dsign: 27 Jan 2006, 01:08 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:36 |