Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
ilciov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 February 06 From: Bucuresti ![]() |
salut.am instalat si eu senzorii de parcare din carrefour si nu stiu cum sa fixez unitatea centrala.eu am urmat sfaturile din tutorial(imi scapa link-ul acuma ) si sunt foarte multumit de datele oferite acolo.ma puteti ajuta?unde sa pun unitatea centrala a senzorilor.
P.S. toate firele sunt trase si se duc la stopul spate dreapta. ![]() Multumesc |
--------------------
DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI, 2006 / megane 1.6 16v 2008
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Am si eu o mica nedumerire cu senzorii de parcare Type R, cu afisaj separat cu 2 digiti si leduri. Am avut inainte alt model si la terminarea parcarii (scoaterea din marsarier) se oprea normal in timp ce modelul cel nou (type R) are un "delay" sa zic asa adica se opreste incet ca si cum se stinge plafoniera (alta asemanare nu am). Este o problema la senzorii mei sau si altii s-au confruntat cu aceeasi problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Pentru cei care si fac probleme la montarea senzorilor si la pierderea garantiei la partea electrica - am fost de 2 ori cu masina in service (odata la revizie si o data la o alta problema) si nu mi-a zis nimeni nimik de garantie..Asa ca....
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
wyzake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 06 From: Galati ![]() |
@Miky 48 Eu am senzori cu afisaj Type R, si afisajul se stinge normal la scoaterea din marsarier (nu are delay)...
|
--------------------
Dacia
Duster Prestige 1.5 DCI
2012
|
|
george_c_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 15 February 07 ![]() |
am senzori parcare comercializati de Dacia cod 6001 998 143
multumit de sistem |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
kapqa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 August 06 ![]() |
unde ai pus display-ul? |
--------------------
dacia
logan
2005
- 10
|
|
george_c_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 15 February 07 ![]() |
display-ul este lipit de oglinda
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
mciobanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 06 ![]() |
va rog sa-mi spuneti parerile voastre despre cel mai bun traseu pentru cablul de la display-ul de la senzorul de parcare.
Eu vreau sa-l montez tot deasupra oglinzii ca in poza de aici: Display_Senzor_Parcare E greu de trecut cablul pe sub plafoniera - trebuie stiute anumite detalii sau e lejera treaba? Apoi dupa ce-l trec pe sub plafoniera pe unde imi recomandati sa-l duc ca sa ajung cu el in portbagaj? Multumesc! This post has been edited by mciobanu: 8 Aug 2007, 09:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureat 1.5 DCI
- ~~~~~~~~~~~~~~~ Logan 1.5 DCI Laureat |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu mi-am montat senzorii de parcare acasa si unitatea centrala am pus-o sub lampa stop centrala. Firele de la senzorii de parcare dreapta vin prin dreapta iar cele de la senzorii de parcare stanga vin (logic!) prin stanga, ele fiind trase pe sub imbracamintea de sub luneta in asa fel incat nu se vede nici un fir. Se intalnesc la mijloc cu unitatea centrala. Din unitatea centrala pleaca firul catre display pe sub chederul usilor din stanga iar afisajul este pozitionat in stanga bordului sub stikerul ala care are desenat airbagul. Alimentarea am luat-o initial direct din becul de mers inapoi dar dupa ce mi-a busit contactul ala din cutia de viteze am renuntat la tipul ala de alimentare si am tras un fir de la mp3 player, (mp3 player-ul este legat direct si functioneaza si cand nu e cheia in contact) . Asadar am tras curent de la unul din firele care alimentau mp3 player-ul doar cand era cheia in contact. Am pus un releu care este alimentat direct din contactul de la cutia de viteza , acesta inchide circuitul, si se alimenteaza prin firul de la Mp3 si unitatea centrala si becul de mers inapoi.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 8 Aug 2007, 15:45 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
HanSolo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 27 July 05 ![]() |
Mi-am luat si eu senzori de parcare, WRD-18 Wireless, de la comenzi.ro.
Am comandat si mi-au venit acasa. Montarea a durat vreo 3 ore: - am dat bara din spate jos - am dat gaurelele cu freza din cutie - am "insurubat" senzorii - am pus UC in portbagaj langa farul din dreapta, sub mocheta, lipit de caroserie - am legat UC-ul la lampa - am legat firele de la senzori la UC - am montat bara la loc - am legat display-ul la lampa de deasupra oglinzii - am pus display-ul deasupra oglinzii - gata Sunt multumit de sistem, nu are delay, si indica distanta cu destul de multa precizie. Recomand! This post has been edited by HanSolo: 20 Sep 2007, 15:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6 Laureate
- B-04-XXX [SIZE=7]Need Antivirus????
[COLOR=red][B]Avira[/B][/COLOR] is the best![/SIZE] |
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
http://www.comenzi.ro/product_info.php?pro...090e383683b21de
http://www.auto100.ro/products.php?id=643 http://www.atigroup.ro/product_info.php/products_id/28 http://www.datasilvergrup.ro/senzorparcarelumina.htm http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...id=1169&ref=653 cdintre acesti senzori de parcare, care ar fi cel mai bun?? P.S. Senzorii de la reprezentanta costa 400RON. sunt buni de ceva??(pretul este fara montaj, montaj=65ron) multumesc |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Eu sincer nu mi-as lua un senzor cu avertizare vocala in limba romana, sa imi urle o tanti la cap ca dau cu masina in stalp.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Cum e cu legarea senzorilor la LGN direct pe lampa spate? Se recomanda montarea cu releu? Chiar se strica contactul din cutie? Ce amperaj ar putea avea senzorii astia?
Am luat o pereche din Carrefour, urmeaza maine montarea. |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
QUOTE(mciobanu @ 8 Aug 2007, 09:29) va rog sa-mi spuneti parerile voastre despre cel mai bun traseu pentru cablul de la display-ul de la senzorul de parcare. Eu vreau sa-l montez tot deasupra oglinzii ca in poza de aici: Display_Senzor_Parcare E greu de trecut cablul pe sub plafoniera - trebuie stiute anumite detalii sau e lejera treaba? Apoi dupa ce-l trec pe sub plafoniera pe unde imi recomandati sa-l duc ca sa ajung cu el in portbagaj? Multumesc! pai daca tot e vorba de poza mea....firul nu este tras sub plafoniera. este urcat pe stalp si de la stalp bagat sub plafoniera |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Am montat si eu modelul din Carrefour Magic Mirror. Merci de tutorial!
Problema ar fi ca la mine vibreaza destul de urat oglinda de la bass (am un sub de 150W), nu tre' sa ascult la maxim ca tot vibreaza destul de tare... |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
pune si tu denumirea exacta a produsului ca sa il gasesc si eu pe net. vreau sa cumpar senzorii on-line. mersi
27 Sep 2007, 19:24: mai frate, eu nu gasesc pe nicaieri pe net senzori de parcare cu dysplay in oglinda retrovizoare la 150 lei. cea mai ieftina este 69 euro. This post has been edited by bz_26_zzz: 27 Sep 2007, 18:24 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
danchitu86 |
![]()
|
Despre postu meu vorbeai? Eu am dat 200ron pe ei din Carrefour TypeR Magic Mirror. Nu cred ca vei gasi ceva pe net despre ei.
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
despre postul tau. eu intelesesem ca ai dat 150 dar nush d c. apropo de masina. am gasit 2 zgarieturi pe masina de mama focului. pe aripa spate dreapta si usa portbagaj-dreapta. imi vine sa mor.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
danchitu86 |
![]()
|
Aveti ceva idei sa fac oglinda aia sa nu mai vibreze in halu' ala?
![]() |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa pui niste material moale (de huse de scaun de ex) intre oglinda veche si sistemul de prindere al oglinzii noi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danchitu86 |
![]()
|
Am incercat sa pun chestii (am pus servetel) si parca face mai rau daca nu la fel.. :|
Eu ma gandesc ca din contra, ar trebui sa fie cat mai bine prinsa de oglinda masinii care nu vibra... |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
mi-am luat si eu acum senzori ca ai tai. Type R. am dat 199 lei. abia astept sa ii montez joi.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
danchitu86 |
![]()
|
|
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
iti faci reclama pe seama mea.
![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
mi-am pus si eu azi la reprezentanta Dacia senzorii, sunt foarte multumit de ei, dar partea proasta este ca se misca oglinda aia de zici ca o sa pice. in rest este fffffffff bine. cam scump montajul la astia la Dacia. am dat 107 Lei, dar am stat 1 ora ca sa astept pe unu sa imi dea bara spate jos. nemernici.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
As vrea sa achizitionez maine acesti senzori de parcare ( http://www.sisteme-bis.ro/Senzori-parcare/...ron/p--119.html ) si am si eu o intrebare celor care au montat deoarece am citit tot topicul dar nu m-am lamurit: Sa montez senzorii in bara, sa trag firele sa montez UC in portbagaj nu ar fi o problema, dar am inteles ca nu este indicat sa ii alimentez direct de la lampa de marsarier. Cum ii alimentez? Daca pun un releu cum trebuie sa conectez firele la el? ( intreb deoarece am idee cum dar nu vreau sa fac vre-o prostie) Daca aveti alte propuneri pentru senzori de parcare v-as fi recunoscator! Va sunt recunoscator pentru sfaturi! 3 Nov 2007, 07:16: help? This post has been edited by speed_fane: 3 Nov 2007, 07:16 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Am gasit la un atelier specializat in sisteme electronice auto senzori de parcare TypeR si sotia fiind incepatoare isi doreste. Singura problema era cea estetica, acestia fiind negri eu am bara vopsita integral gri platine. Cel care-i monteaza a zis ca nu-i nici o problema ca-i poate vopsi si astfel m-a cam convins sa-i montez in viitorul apropiat. Va cer sfatul daca nu cumva stratul de vopsea va afecta performantele senzorilor, i-a mai vopsit cineva? Specifiv ca kitul este TypeR cu afisaj in oglinda suplimentara.
Multumesc anticipat! |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
speed_fane Poate iti este de folos topicul de la Tutoriale, Tips & Tricks
http://www.daciaclub.ro/Montare-senzori-de...are-t52952.html |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
urmand tutorialul mi-am montat si eu astazi senzorii de parcare, am urmat cam acelasi traseu dar senzorii i-am montat in bara la alta distanta conform ghidului de instalare. revin cu poze
|
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:48 |