Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
Marso |
![]()
|
||
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|||
ddianutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 December 08 ![]() |
Am rezolvat . Era vorba de aceea sageata trebuia pusa in sus .
Acum merg super. Multumesc mult tuturor |
--------------------
dacia
logan
2007/preferance
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
Modelul de oglinda & senzori "Racing Type R" indica in oglinda si temperatura interioara/exterioara ? Dc nu, at imi puteti spune ce model indica acest lucru ? Multumesc !
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Eu mi-am luat modelul acesta:
http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=3469 This post has been edited by garlic_dog: 12 Jan 2009, 15:26 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
g_dani |
![]()
|
si unde se poate dispune displayu' ala sa nu arate tiganesc ?
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
Unde as putea gasii o schema de montare?
Mai precis, s-a smuls cablu de la display si nu stiu cum vin firele (4 fire), sa le lipesc... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ce display te referi si ce schema de montare? Fi un pic mai explicit daca vrei ajutor.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paultaxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 4 November 08 ![]() |
ce e mai bun senzori sau camera
|
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Radar.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
g_dani |
![]()
|
Vreau sa-mi iau senzori de parcare fara nici un afisaj..doar cu avertizare sonora. Unde credeti ca ar fi cel mai bine sa ''ascund'' buzerul ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
|
g_dani |
![]()
|
Imi da cineva o idee ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
nu cred ca sunt... ia cu afisaj ca metoda de poztionare a afisajului este reversibila pentru eliminare daca vrei si plus ca te mai si ajuta afisand o distanta si pozitia din spate a obstacolului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
eu am pus cu afisaj pe oglinda, mi se pare cel mai comod de atasat oglinda noua peste cea veche, plus ca este mai mare si asigura o vizibilitate mai buna iar firul se poate ascunde foarte usor prin plafon
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am vazut la PLUS in magazin senzori de parcare fara display la 75 ron. scuze!
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
unutare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 September 09 ![]() |
Buna. Is nou pe aici, si asa ca dupa ce am citit tot ce era de citit la sectiunea asta vreau sa va intreb ceva : unde gasesc senzorul propriuzis, cel care se monteaza pe bara , exemplu in imagine http://www.jarrive.ro/viper/senzorparcare9401T.html . Vreun magazin, vreun site orice. Ms mult.
|
--------------------
DACIA
SPRING
2022
- B-01-ERU
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Cauta pe Goolge...Sunt sigur...Am vrut sa-mi iau eu de undeva da nu mai tin minte cum se chema magazinul..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
unutare |
![]()
|
de 5 zile caut in continuu toate combinatiile de sensor , distanta, distance, romania, proximity, tot tot tot . si nici un rezultat concret. as fi recunoscator daca m`ai putea ajuta. ms.
This post has been edited by unutare: 18 Sep 2009, 20:22 |
--------------------
DACIA
SPRING
2022
- B-01-ERU
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(unutare @ 18 Sep 2009, 19:42) Buna. Is nou pe aici, si asa ca dupa ce am citit tot ce era de citit la sectiunea asta vreau sa va intreb ceva : unde gasesc senzorul propriuzis, cel care se monteaza pe bara , exemplu in imagine http://www.jarrive.ro/viper/senzorparcare9401T.html . Vreun magazin, vreun site orice. Ms mult. Vei gasi la un pret care nu te avantajeaza. Cam 70-80 lei. Ia un set la 120 lei si ai 3 de rezerva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Asta e cam adevarat...Unul era vreo 30 ron.....
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
unutare |
![]()
|
stiu ca e cam scump. am fost la un mag de dezmembrari si mi` cerut ala 80 lei pe un sensor de bmw seria 7. nu`mi trebe chiar asa de bun. daca te rog adiya sa`mi zici un link de unde sa iau ala cu 120 lei si 3 rezerva , si johnnybegoode unde gasesc cu 30 lei bucata? . eu chiar vreau sa cumpar, ori dela cu rezerve ori la bucata sau de amandoua.
|
--------------------
DACIA
SPRING
2022
- B-01-ERU
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mergi într-un supermarket și iei cel mai ieftin kit cu 4 senzori și unitate cu avertizare sonoră. Defapt parcă sunt și cu 3 sau 2 senzori.
This post has been edited by MAERSK: 19 Sep 2009, 11:27 |
--------------------
-
-
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Personal am vazut in Carrefour dar probabil sunt in toate supermarket-urile.
L.E. http://www.daciaclub.ro/-VAND-senzori-de-p...da-t158374.html This post has been edited by adiya: 19 Sep 2009, 22:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
ion_cu_carutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 April 06 ![]() |
QUOTE(g_dani @ 13 May 2009, 21:42) Vreau sa-mi iau senzori de parcare fara nici un afisaj..doar cu avertizare sonora. Unde credeti ca ar fi cel mai bine sa ''ascund'' buzerul ? in spate intre cele 2 difuzoare - in portbagaj exista mai multe gauri si poti prinde buzerul de la senzori cu banda dublu adeziva cu fata in sus, inauntrul acestora. Vei auzi sunetul din masina perfect plus ca nu te complici prea mult cu firele... This post has been edited by ion_cu_carutza: 24 Sep 2009, 11:23 |
--------------------
|
|
Unitec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 July 09 From: Suceava ![]() |
In sfirsit mi-am montat si eu senzori de parcare. A fost o mare dilema unde sa dau gaurile (bara fiind vopsita toata -bleu mineral - iar senzorii negri, plus ca montindu-i deasupra numarului distanta fata de sol este cam mare, aprox. 65 cm).
Dupa mai multe "simulari" am ajuns la concluzia ca se pot monta la o inaltime fata de sol de 64 cm (zona de sub numar). Posesorii de PH2 stiu despre ce vorbesc (este o "fisie" plana pe toata lungimea barei -zona din spate). Montarea este cam delicata deoarece este necesar sa se confectioneze niste inele "inclinate" care se monteaza sub senzori pentru ai "indrepta", altfel stau cu nasul in sus. A iesit o treaba buna :sesizeaza destul de bine (trebuie sa mai fac niste "teste" de finete) si arata bine (parerea mea). 26 Sep 2009, 17:12: Am reusit sa fac niste poze: This post has been edited by Unitec: 26 Sep 2009, 17:12 Attached thumbnail(s) HPIM1058.jpg ( Size: 63.75k ) Number of downloads: 1153 HPIM1059.jpg ( Size: 45.31k ) Number of downloads: 1292 HPIM1060.jpg ( Size: 70.58k ) Number of downloads: 1190 HPIM1061.jpg ( Size: 61.39k ) Number of downloads: 1164 HPIM1062.jpg ( Size: 71.08k ) Number of downloads: 1231 |
--------------------
Logan
Laureate
2009
- xx xx xxx
|
|
CMD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 October 09 ![]() |
Cat a costat tot sistemul, de unde l-ai luat si cat costa ? |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2009
|
|
Unitec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 24 July 09 From: Suceava ![]() |
Senzorii au costat 181 lei plus taxele de transport (Posta Romana). Inelele le-am confectionat singur. Montarea am facut-o cu "minuta" mea. Senzorii i-am comandat la: ntindustrial.ro (am fost cam suspicios in legatura cu acest "site" , dar a fost ok).
In postarea de mai sus am facut o mica greseala: distanta fata de sol a senzorilor este de aprox. 44cm. This post has been edited by Unitec: 20 Oct 2009, 19:41 |
--------------------
Logan
Laureate
2009
- xx xx xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Parerea mea este ca i-ai pus prea jos. This post has been edited by Steel Tormentor: 20 Oct 2009, 20:25 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Unitec |
![]()
|
Daca ar fi fost montati paralel cu solul poate ar fi fost o problema, dar ai mei sunt un pic cu "nasul" in sus. "Alarme false" nu mi-au dat pina acum. Eu zic ca este o alternativa de montare ok. Este un pic mai delicata montarea senzorilor pe bara (din cauza inelelor distantiere) dar merg destul de bine si arata mai bine decit varianta "clasica". Parerea mea...
|
--------------------
Logan
Laureate
2009
- xx xx xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu zic că e mai bine să fie mai jos poziționați, și paralel cu solul. Asta e soluția utilizată de obicei și la cei de uzină.
|
--------------------
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
La alarmele false ma gandeam si eu. Sa nu-ti semnalizeze toate bordurile.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:06 |