Accidente, Nu fiti sangerosi
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Nu fiti sangerosi
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mercede, bine ca n-ai luat cazanu' ala..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala oricum nu mai era bmw, era cazan...
1 Jun 2010, 21:05: QUOTE(corbex @ 1 Jun 2010, 17:54) Oamneii nu conduc prost fiinda au BMW, ci au BMW pentru ca... Persoanele aici de fata nu se pun, desigur, dar: Cind ai BMW nu ai voie sa te vaiti de consum. Stiai ce consum are inainte s-o iei. Totusi ai luat-o De ce?. Se fabrica si Spark, si logan. Ca sa creada lumea c-o ai de 25? Nu sint impotriva BMW-istilor, ci impotriva acelora care le poseda dar nu si le permit. Sa ti-o permiti presupune ca nu esti nevoit sa faci nici o economie la revizii, intretineri, taxe, cheltuieli de exploatare. Cind te plingi ca astea-s mari, inseamna ca marturisesti ca ti-ai depasit conditia. Vanitatea e vanitate. Fiecare ia cit vrea, e ca la autoservire. Restul se distribuie mai cu zgircenie. Motivele de mai sus ma determina sa cred ca posesorii marcilor scumpe, in dorinta de a fi la inaltimea masinilor, stiind ca masina are o valoare mult mai mare decit ei insisi, conduc exhibitionist, deci periculos. Sunt multe variabile care fac ca aceasta linie intre a-ti permite sau nu, sa nu fie prea clara, dar fara-ndoiala ca e corect ce-ai spus. Asta imi aduce aminte de un calcul facut de un american, despre care stiu sigur cat castiga pe luna ca e unchi-miu (11k USD), si vorbind despre barci cu motor, mi-a spus ca cea mai scumpa barca pe care si-o permite costa 5k. Un roman care castiga 11k pe luna, sunt sigur ca isi va lua o barca mai scumpa decat una care costa 5k....ca deh....isi permite. Drept urmare. Daca o luam asa, nu ne permitem nimic. This post has been edited by Kruger: 1 Jun 2010, 21:05 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, intersectia aia este cea mai pacatoasa si zilele trecute a mai fost un accident nasol tot acolo.
In topicul asta mai mult de jumatate din accidente sunt acolo, e incredibil... de ce nu face Municipalitatea nimic? ... cred ca un semafor ar rezolva problema, chiar daca enerveaza, macar reduce riscul accidentelor. |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Municipalitatea nu da doi bani pe nimeni. Daca au ajuns oamenii sa moara din pricina gropilor din asfalt, e grav.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Totusi, cine de pe forum a patit-o? Poate ne mai da detalii.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca el: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=2042
detalii aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=674749 |
-------------------- |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sigur el e. deci nu mertsanu', ci apa nova nu a acordat prioritate.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 1 Jun 2010, 17:18) ..... De ce ti-ai luat logan de 1.6 ? Ca sa fugi nu ? Ce alt motiv ai avea ? Puteai sa iei de 1.4. Aaaa...nu-ti place sa te tarai de la stop ? Pai asta nici mie nu-mi place, dar nu inseamna ca sunt racer. DEPARTE de asta. Departe rau. Vezi cum gandesti? Daca unu isi ia motor mai mare, automat vrea sa mearga mai repede. Nu zau.... Mi-am luat 1.6 ca sa nu ma rog de un motor cand e in sarcina, sa mestec din schimbator ca sa meearga cat de cat optim. Luam cu ochii inchisi 2.0 daca era. Bine.....asta in contextul din 2006. Ca acuma la ce taxe sunt, nu m-as mai inghesui la asemenea motoare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt soferul Megan-ului din imaginele postate de Vioara.
Stiu ca pare ireal dar nu Mercedesul a fost vinovat ci cel cu papaucul. Mercedesul cirula pe Alunisului spre Sos Oltenitei, idiotul cu papucul nu a dat prioritate si a fost lovit in plin. Eu eram deja intrat pe Peroni si pur si simplu papucul a fost rasucit si rasturnat peste mine. Locul impactului a fost usa spate dreapta, unde era si copilu, noroc ca permanent sta in scaun si cu centura pusa. Toti suntem bine, doar socul a fost teribil, nici nu am stiut ce s-a intamplat. Personal groaza a fost sa nu pateasca sotia si copilul ceva. Sotia este si insarcinata, mai are 10-15 zile si naste. in fine bine ca nu a patit nimeni nimic. Daca mai sunt poze cum pot intra si eu in posesia lor? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Kruger |
![]()
|
Este exact ce am subliniat si eu. Daca ai observat tonul postului meu, am spus ironic anumite chestii.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
b97zai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
este urata rau intersectia aia, sambata spre duminica la ora 2 a avut accident un amic de al meu , a fost si pe pro tv la stiri :| (amicul meu fiind vinovat, neacordare de prioritate si pe deasupra si baut) acum asteptam rezultatele anchetei
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
- B 251 RZV nimeni nu moare virgin, viata i-o trage fiecaruia
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intersectia i-a facut curte amicului, amicul n-a vrut sa cedeze....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Culpa comuna
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
b97zai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Amicul NORMAL. Nu a zis nimeni ca din cauza intersectiei el trebuie dezvinovatit, dar de trebuiau sa se gaseasca carcotasi
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b97zai |
![]()
|
Asta e daca a fost......sa si-o traga. Problema cea mare e cu desbagubirea CLK in care a intrat si e dauna totala, aveti idee daca RCA mai e valabil tinand cont ca acesta era baut (0.30 i-a iesit cand a suflat in fiola si din ce ziceau politistii pe acolo am inteles ca la sange ii iese dublu adica 0.60)
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai e valabil RCA-ul in cazul conducerii sub influenta.
This post has been edited by giany911: 2 Jun 2010, 15:35 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b97zai |
![]()
|
DESPAGUBIREA . Asa este bine domnul TRIBUNUL ?
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b97zai |
![]()
|
ms ms , imi cer scuze ca am gresit
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b97zai |
![]()
|
Domnul Tribunul
|
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu bre, domnule tribun.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b97zai |
![]()
|
aaaaaaaaaaaaaaa imi cer scuze, e cam grea matematica asta
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia II
2010 Trend
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:47 |